ALFA ROMEO GIULIA

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP Versterker
 •  Luidsprekers (8)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP Versterker
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Alfa Romeo Giulia


Voor de sportieve Alfa Giulia hebben we een aantal leuke audio upgrades ontwikkeld. Deze beginnen bij het belangrijkste onderdeel in een goede geluidsinstallatie: de subwoofer. In al onze upgrades vindt u een subwoofer terug. Een subwoofer is een must in iedere auto, dit in tegenstelling tot een goede audio installatie die u thuis heeft. In de auto is de ruimte beperkt en zorgen de geluidsgolven die door de akoestiek bewegen, elkaar in bepaalde gebieden uitdoven. Zo klinken de bassen in de meeste auto’s futloos en niet strak. Met een subwoofer wordt dit veel beter.Luistersessie Alfa Romeo Giulia 


Het geluid van het audio systeem in de Giulia is ronduit teleurstellend. Het kan ons op geen enkel punt overtuigen en klinkt slap, ongedefinieerd, futloos en flets. Daarnaast is het volume niet toereikend en zijn er behoorlijk wat resonanties hoorbaar in de deuren. Zelfs het duurdere Harman Kardon systeem met 14 luidsprekers klinkt niet zoals het zou moeten. Uitermate teleurstellend voor zo’n prachtige auto.

Oplossing
Deze auto heeft in de basis een goede versterker nodig voorzien van een Digital Sound Processor. Hiermee is de auto tonaal veel beter af te stellen. Daarnaast zal het volume flink toenemen en is dynamisch bereik, mede door de extra subwoofer, veel beter geworden. Bij pakket Zilver en Goud wordt de Alfa Giulia voorzien van zo’n meer-kanaals DSP versterker. Bij pakket Goud worden de luidsprekers in de voordeuren vervangen door hoogwaardige exemplaren. Ook worden de voordeuren voorzien van dempingsmateriaal.


Ook geschikt voor mijn Alfa Romeo Giulia?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Alfa Giulia vanaf 2015.

Lease-Auto

Heeft u uw Giulia geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt voor het Harman Kardon audio systeem.


Audio Upgrade Goud is speciaal ontwikkeld voor de Alfa Giulia die uitgerust is met het Harman Kardon systeem. Bij dit systeem gebruiken we 2 versterkers en meerdere luidsprekers om het geluid volledig aan te passen. We zorgen ervoor dat alle luidsprekers versterkt worden door de nieuwe versterkers zodat u de instellingen op de head-unit kunt blijven gebruiken. Uiteraard wordt het signaal wat naar deze luidsprekers gaat volledig geoptimaliseerd en afgesteld op de gehele akoestiek van de auto.


Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige tweeter, speciaal voor de hoge details en klanken. Onderin de deur monteren wij een krachtige en gevoelige woofer die het lage- en middengebied in de muziek weergeeft. Door montage van deze mooie luidsprekers wordt de definiëring in de instrumenten en stemmen nog duidelijker.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is Pakket Zilver is alleen geschikt voor het Basis audio systeem.

Deze audio upgrade kiest u als u een mooie compromis zoekt tussen kwaliteit en budget. Wij voegen een sterke multi-kanaals DSP versterker toe, samen met een kleine subwoofer. Met deze combinatie stellen we het systeem af naar een mooie tonale balans, met rijke bassen, veel details en hoge volumes.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Alfa Giulia monteren wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Deze subwoofer is de kers op de taart. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid naar eigen smaak

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket Zilver 


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor het Basis audio systeem.

De meest eenvoudige en leuke upgrade in een auto is wel een compacte subwoofer. In pakket Brons monteren wij zo’n subwoofer in de kofferbak van de Alfa Romeo Giulia. Door dit te doen wordt de muziek lekker dynamisch weergegeven, en met de bijgeleverde afstandsbediening regelt u zelf de hoeveelheid bas-tonen.

Resultaat
De muziek in de Giulia krijgt nu een lekkere volle basweergave mee zodat u nog meer geniet van uw sportieve auto rit.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                       

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Alfa Giulia Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze  geluidsdemo  pagina voor meer informatie.


Keuze uit meerdere modellen subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto