ABARTH

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker ingebouwd
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Abarth 595 / 695


Voor de Alfa MiTo hebben we een aantal leuke audio upgrades ontwikkeld. Deze beginnen bij het belangrijkste aspect in een goede geluidsinstallatie, de subwoofer. In alle upgrades vindt u een subwoofer terug. Een subwoofer is een must in iedere auto, dit in tegenstelling tot een goede audio installatie die u thuis heeft. In de auto is de ruimte beperkt en zorgen de geluidsgolven die door de akoestiek bewegen, elkaar in bepaalde gebieden uitdoven. Zo klinken de bassen in de meeste auto’s futloos en niet strak. Met een subwoofer wordt dit veel beter.


Luistersessie Abarth 595


Het geluidssysteem is hetzelfde als in de Fiat 500, oké maar niet meer dan dat. Wat mag er van ons verbeterd worden: meer bas, meer volume en meer helderheid.

Beats Audio
Is uw Abarth voorzien van het Beats Audio systeem, kies dan pakket Zilver of Brons.


Ook geschikt voor mijn Abarth?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor alle modellen van de Abarth 595, 695 en speciale uitvoeringen, vanaf bouwjaar 2011.

Lease-Auto
Heeft u uw Abarth geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud kiest u wanneer u het maximale rendement uit uw muziek installatie wilt halen en iedere dag met een big smile naar uw werk wilt rijden. Het is de overtreffende trap van het pakket zilver.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren worden vervangen voor hoogwaardige en sterkere woofers. Deze woofers kunnen meer vermogen aan en zullen strakker en beter klinken. Daarnaast geven ze de stemmen en instrumenten veel beter weer. Zo kunnen wij de DSP versterker nog preciezer afstellen wat ten goeden komt aan de klank.

Tweeters raamlijsten
Achter de originele roosters in de raamlijsten plaatsen wij betere tweeters. Deze tweeters hebben een hoger dynamisch bereik en zullen minder snel vervormen. Goede tweeters zijn erg belangrijk om het complete muziek beeld en klank vorm te geven, en dus onmisbaar in een goede audio installatie.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Luidsprekers achterin
In de panelen bij de achterbank van de Abarth zitten standaard 16 cm luidsprekers. In pakket goud vervangen wij deze niet. Deze worden wel versterkt en afgesteld middels de DSP versterker zodat ze toch goed presteren. Deze luidsprekers kunnen uiteraard ook vervangen worden, dit heeft een meerprijs.

Subwoofer
Als subwoofer hebben we een aantal keuzes. Zo kunnen we een variant plaatsen die in de ruimte van het reservewiel past. Ook zijn er een aantal modellen die tegen de achterbank geplaatst worden. Bij iedere subwoofer wordt een mooie warme bastoon door de auto geproduceerd en vult het frequentie gebied mooi op.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Met Audio upgrade Zilver wordt uw Abarth uitgerust met een krachtig en verfijnd geluid. U kunt nu genieten van een hoger volume, strakke bassen en heldere details. Bij pakket Zilver blijven de luidsprekers origineel. Wilt u deze ook laten vervangen, kies dan voor pakket Goud.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Luidsprekers achterin
De luidsprekers in de panelen achterin worden niet vervangen maar wel aangepast door de DSP versterker waardoor deze efficiënt gebruikt worden.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Abarth plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek goed voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Geen reservewiel?
Heeft u geen reservewiel dan kunnen we ook in deze ruimte een subwoofer plaatsen, zo houdt u de kofferbak beschikbaar voor alle bagage. Deze reservewiel subwoofer heeft een meerprijs en vraag naar de mogelijkheden.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid naar eigen smaak

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket


Audio Upgrade pakket Brons


Bent u opzoek naar een eenvoudige upgrade? Pakket Brons is dan een goed begin. Met een compacte subwoofer in de Abarth wordt de geluidsbeleving al met 50 procent verbeterd. De subwoofer geeft een enorme warmte aan het geluid. De muziek krijgt er een extra dimensie bij.

Resultaat
De subwoofer geeft een volle en warme klank, die zelfs voelbaar is in de rug, de beleving is ineens een stuk intenser.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Abarth Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


Keuze uit subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten