LAMBORGHINI

Goud

6.999,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (8)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

5.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1.5 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

2.999,-

incl. montage
 •  Subwoofer
 •  Versterker ingebouwd
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Lamborghini


Ook met een Lamborghini sta je wel eens in de file en ook met een Lamborghini rijdt je wel eens rustig achter de meute aan. Hoor je dan het geroffel en gejank van de uitlaat en motor? Nee die tokkelen gewoon rustig mee. Wat je wel hoort is een slecht geluid uit de speakers van de Lamborghini. Daar hebben ze het geld in ieder geval niet aan uitgegeven! Zou het niet heerlijk zijn om ook naar fijne muziek te luisteren die boter zacht en strak dynamisch wordt weergegeven door het audio systeem? Dat kan, met een van onze audio upgrades voor de Lamborghini Aventador, Huracán en Urus.


Luisteren naar de muziek


Het basis audio systeem in de Aventador en Huracán is niet het beste wat er in auto land te vinden is. Uiteraard is dit erg logisch. De akoestiek van de auto is bepalend voor het geluid wat door het systeem en de luidsprekers geproduceerd wordt. Doordat de binnenruimte van de Lamborghini (op de URUS na) vrij klein is, kan het geluid zich niet voldoende ontwikkelen, en klinkt daardoor dof en leeg.

B&O
Is uw Lamborghini uitgerust met het B&O systeem en bent u niet tevreden, dan hebben wij geen pasklare oplossing. Wel kunnen wij kijken naar een subwoofer upgrade of het akoestische dempen van de deuren voor een beter resultaat.


Ook geschikt voor mijn Lamborghini?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor alle uitvoeringen van de Huracán, Urus, en Aventador.

Lease-Auto
Heeft u uw Lamborghini geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is speciaal geschikt voor uw Lamborghini URUS voorzien is van het basis audio systeem.

Bij Audio Upgrade pakket Goud halen wij het maximale rendement uit het audio systeem in uw Lamborghini URUS. De basis begint bij een meer-kanaals DSP versterker met een hoog vermogen en kristalheldere klank, zonder vervorming. Met deze DSP versterker wordt het geluid aangepast op de akoestiek van uw auto en zal de ideale luisterpositie achter het stuur zijn. Pas dan zit u in een volledig stereo geluid, waarbij alle instrumenten en stemmen haarscherp voor u worden afgetekend.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 3-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer, een midwoofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat de performance van deze set het beste aansluit bij de karakteristiek van de Lamborghini.

Luidsprekers achterdeuren
In de achterpanelen monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekersset Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik achterin zodat er een mooie rear-fill ontstaat en het geluid veel ruimtelijker klinkt van voorheen. Deze luidsprekers zorgen ervoor dat u midden in de muziek zit.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt Met de achterdeuren doen we uiteraard hetzelfde.

Resultaat
Na montage van dit systeem kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties in de DSP volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren zijn aangepast en versterkt, beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 3 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

6.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is voor uw Lamborghini Aventador of Huracán met het Basis audio systeem

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer uw Lamborghini is voorzien van het basis audio systeem en u een krachtig en gedetailleerd geluid zoekt. De basis van dit systeem wordt gevormd door een meer kanaals DSP versterker met uitmuntende prestaties en een fantastische klank. Deze versterker met italiaans bloed voelt zich als een vis in het water in de Lamborghini.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 3-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer, midwoofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat de performance van deze set het beste aansluit bij de karakteristiek van de Lamborghini.

Luidsprekers achterpanelen
De luidsprekers in de panelen achterin worden ook vervangen voor de beste luidsprekers die hierin passen. Deze worden door de DSP versterker aangestuurd en versterkt. Zo zullen ook deze luidsprekers beter gaan klinken..

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt.

Subwoofer
In de Huracan of Aventador monteren wij een compacte subwoofer achter de passagiersstoel. Deze subwoofer zorgt voor net iets meer bas-druk in de auto en geeft een aangename duw in de rug bij krachtige baspassages.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties in de DSP volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterpanelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                        

5.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is voor uw Lamborghini Aventador of Huracán met het Basis audio systeem.

Audio Upgrade pakket Brons kiest u wanneer uw Lamborghini is voorzien van het Basis Audio Systeem en u niet tevreden bent met uw huidige geluid. Bij dit pakket plaatsen wij een krachtige 6 kanaals DSP (digital sound processor) versterker met ruim 500 Watt RMS vermogen. Door de combinatie van de ingebouwde en volledig instelbare DSP en het hoge vermogen verandert het geluid compleet. We brengen het geluid weer terug zoals het zou moeten klinken.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat de performance van deze set het beste aansluit bij de karakteristiek van de Lamborghini.

Luidsprekers achterpanelen
De luidsprekers in de panelen achterin blijven origineel. Deze worden door de DSP versterker aangestuurd en versterkt. Zo zullen ook deze luidsprekers beter gaan klinken.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt.

Resultaat
De nadruk van het geluid in deze Audio Upgrade is gericht op de voorkant van de auto. Dit is ook de belangrijkste plek om aan te passen, het geluid hoort immers van voren te komen. In deze upgrade zal het geluid iets minder ruimtelijk zijn dan in pakket zilver maar krijgt zeker een dikke 10 als het gaat om klank en beleving.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                       

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

2.999,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Lamborghini Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto