PROTECH 3D PLUS

ProTech® 3D Plus
De nieuwe generatie lakbescherming.


  BEWEZEN RESULTATEN

  AANGEBRACHT DOOR PROFESSIONALS

  5 JAAR GARANTIEWat kan ProTech® Ede voor u betekenen?

Naast de Detailing Basic en Detailing Pro behandeling is ProTech 3D Plus lakbescherming dé oplossing om het exterieur van uw auto te beschermen tegen alle vormen van vervuiling van buitenaf.

De kleur en glans van uw auto wordt zeker 5 jaar behouden door toepassing van de ProTech® duurzame lakbescherming. Het resultaat is een intens diepe kleur met een schitterende glans.

De ProTech® lakbescherming wordt toegepast op nieuwe en gebruikte voertuigen. Vele elementen van de Detailing Pro behandeling worden hierbij als basis uitgevoerd. Naast dit heeft de ProTech® behandeling een uniek procedé en zal de kracht van ProTech® u blijven verbazen!

IK HEB INTERESSE IN PROTECH® 3D PLUS 

Weersta de elementen

De ProTech® 3D Plus behandeling, ontwikkelt in Monaco door ProTech® Monte-Carlo, is de uitkomst van tientallen jaren laboratorium onderzoek en constante ontwikkeling. De 3D+ componenten worden in de poriën van de lak gebracht. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen de zware invloeden van neerslag, vuil en UV straling. ProTech® lakbehandeling zorgt voor minimale veroudering en een actieve bescherming tegen vuil.

De ProTech lakbehandeling fungeert als een beschermlaag en zorgt dat de lak van uw auto zijn intense kleur, glans en 'als nieuw' uitstraling behoudt. Doordat vuil zich praktisch niet hecht aan het oppervlakte van uw auto kunt u deze sneller en eenvoudiger schoon houden.

  SLIMME TECHNOLOGIE

  OP WETENSCHAP GEBASEERD

  PERFECT EINDRESULTAATProTech 3D+ Smart

Technologie

De duurzame ProTech® lakbescherming wordt toegepast op ieder gelakt oppervlak van uw auto, waaronder de velgen. Dit door ProTech® Monte-Carlo uitgevonden product maakt gebruik van de natuurlijke structuur van de lak en laat een gesloten beschermlaag achter. Door dit gesloten systeem wordt de lak blijvend beschermd.

Dit uiterst nauwkeurige proces wordt uitsluitend door onze ProTech® gecertificeerde technici toegepast. Zoals gezegd werken deze technici onder optimale omstandigheden. Denk hierbij aan vloerverwarming, poetsbruggen, stofvrij, perfecte verlichting en speciale apparatuur. Hierdoor ontsnapt geen enkel detail aan het oog en wordt iedere oneffenheid van uw auto gezien en hersteld. Alleen op deze wijze krijgt uw auto de aandacht die vereist is om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.

"Uw auto is nog nooit zo eenvoudig, snel en aangenaam te onderhouden geweest."ProTech 3D+ prestaties

Ervaar de kracht van ProTech 3D Plus in onze laboratorium testen. Deze test laten u de weergaloze effecten zien bij blootstelling
aan de invloeden waaraan ook uw auto wordt blootgesteld.

FLUORISERENDE STIFT

WATERVASTE STIFT

REGENDRUPPELS

 
 

Olie afstotend
Zie wat er gebeurt als een met ProTech 3Doppervlak en een deel zonder wordt beschreven met een fluorescerende stift.

 
 

Geen hechting
Zie wat er gebeurt als een met ProTech behandeld oppervlak en een deel zonder wordt beschreven met een fluorescerende stift.

 
 

Waterafstotend
De waterdruppels op dit plaatwerk lijken door de ProTech behandeling weggeduwd te worden.

WATER UIT DE KRAAN

OLIE EN VUIL

MOTORKAP

 
 

Water heeft geen kans
Het water op het met behandelde plaatwerk verdwijnt zo snel dat het bijna niet te zien is.

 
 

Weg olie en vuil
Zelfs als er olie over het met 3D Plus behandelde oppervlak wordt gegoten is het resultaat verbluffend.

 
 

Het echte leven
Bekijk hoe het water en de regen direct verdwijnen van het oppervlak van deze met 3D+ behandelde auto en motorkap.

Op wetenschap gebaseerd

9 micron bescherming op elk oppervlak dat is behandeld met ProTech® 3D+


DE PROTECH BEHANDELING WORDT TOEGEPAST IN 3 STAPPENStap 1

De eerste stap in het ProTech procedé is de diepe reiniging van het te behandelen oppervlakte. Dit zorgt voor een optimale hechting.

Stap 2

Het aanbrengen van de beschermende laag om de diepe glans van de lak te verzegelen zodat veroudering wordt tegen gegaan en de helderheid behouden blijft.

Stap  3

Het aanbrengen van de laatste afstotende laag. De garantie dat vuil, vet en water geen kans hebben om te hechten.

ProTech Ede bestaat uit een team gecertificeerde technici. Deze specialisten gebruiken professionele apparatuur in een geoptimaliseerde werkruimte om er zeker van te zijn dat het beste resultaat wordt bereikt.ProTech 3D Plus - Bewezen Resultaat

OPPERVLAKKEN VOORZIEN VAN PROTECH 3D+ STOTEN WATER EN VUIL AF

Laboratorium gecertificeerd resultaat, verkegen door gebruik te maken van een Drop Shape Analyzer. Test is uitgevoerd volgens de ASTM D7334-08 standaard. Er wordt een contacthoek gemaakt door een druppel water of olie (hexadexan) op het lakwerk te deponeren.

Nieuw gelakt oppervlak


Nieuw gelakt oppervlak behandeld met 3D Plus

Hydrofobisch: +36%
Oleofobisch: +1200%


Eén druppel vloeistof wordt op een oppervlak gedeponeerd. De hoek die door de druppel wordt gevormd, demonstreert het vermogen van het oppervlak om de vloeistof af te stoten. Hydrofobisch effect voor water, oleofobisch voor vettige vloeistoffen. Deze metingen tonen de verminderd hechtende en vuilwerende prestaties van de behandeling aan.

EEN MET PROTECH BEHANDELDE LAK VEROUDERT 10 KEER LANGZAMER

Laboratorium gecertificeerd resultaat, verkegen door gebruik te maken van een Drop Shape Analyzer. Test is uitgevoerd volgens de ASTM D7334-08 standaard. Er wordt een contacthoek gemaakt door een druppel water of olie (hexadexan) op het lakwerk te deponeren.

ProTech 3D+ behandeld lakoppervlak

Een voor het menselijk oog onzichtbaar verlies van glans (-2,4%)

Onbehandelde lak, zonder ProTech

Verlies van glans (-28,6%)

Om de weerstand van de ProTech® behandeling tegen de dagelijkse  invloeden aan te tonen, hebben wij deze aan de meest veeleisende tests onderworpen.


Tijdens een van deze tests, de WOM (Weather-O-Meter)-test, die uitgevoerd wordt door een van de grootste laboratoria wereldwijd, werd de duurzame ProTech® 3D Plus behandeling blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. Onder deze extreme omstandigheden is het verlies aan glans van de met ProTech® 3D Plus behandelde gelakte oppervlakken niet met het blote oog zichtbaar

HOE ONDERHOUD IK PROTECH 3D+

De Procase

Na de behandeling overhandigen wij u de ProCase. Deze verzorgingsbox bevat de producten en accessoires die u nodig heeft voor het onderhoud van uw auto, plus een onderhouds- en wasinstructie en het garantiecertificaat.

ONDERHOUD MIJN PROTECH VOERTUIG