Mini audio upgrades

Goud

2.899,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (6)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1.5 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.299,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (2)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

1.699,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP Versterker
 •  Luidsprekers (2)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Mini


Bent u in het bezit van een Mini, dan bent u waarschijnlijk een connaisseur, een fijn proever van de mooie dingen in het leven. Een Mini koop je niet met je verstand maar met je hart. Rijden in een Mini is iedere keer feest. Dit komt door het strakke weggedrag en het vrolijke interieur. Helaas blijft het audio systeem van de Mini achter en heeft niet wekt niet de passie op zoals het stuurgedrag doet. Gelukkig is hiervoor een oplossing. Wij hebben meerdere audio upgrades ontwikkeld op basis van het standaard audio systeem in de Mini. Iedere upgrade heeft zijn eigen specifieke karakter en is dusdanig ontworpen om te zorgen voor een balans tussen budget en klank technische eigenschappen. 


Luistersessie Mini met Basis audio systeem


Het standaard audio systeem is voorzien van 2 luidsprekers in de voordeuren, 2 in de achter panelen en 2 woofers onder de voorstoelen. De klank is redelijk om naar bijvoorbeeld het nieuws te luisteren, maar wilt u genieten van een lekkere beat, dan houdt het al snel op. Dit systeem speelt simpelweg niet alle frequenties af. Zowel aan de onderkant als aan de bovenkant van het frequentie spectrum (20hz -20khz) ontbreekt er een gebied. Deze gebieden zijn essentieel om een bepaalde beleving te ervaren, zodat het geluid, vol, zwaar, compleet en fris klinkt. Met onze audio upgrades halen we zoveel mogelijk van de ontbrekende frequentie gebieden terug, en voegen het stuk “beleving” weer toe.

Harman-Kardon
Is uw Mini voorzien van het Harman-Kardon systeem neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken kunnen we een mooie oplossing bedenken.


Ook geschikt voor mijn Mini?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de onderstaande modellen:

 • Mini 3-deurs (F56) vanaf bouwjaar 2015 tot heden
 • Mini 5-deurs (F55) vanaf 2015
 • Mini Cabrio (F57)vanaf 2015
 • Mini Clubman (F54) vanaf 2015
 • Mini Countryman (R60, F60) vanaf 2011
 • Mini Electric vanaf 2020

Lease-Auto
Heeft u uw Mini geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt als uw Mini voorzien is van het basis audio of Harman Kardon systeem.

Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto zit. Bij pakket Goud plaatsen wij een krachtige 6 kanaals DSP (digital sound processor) versterker, hiermee kunnen ook de kanalen achterin versterkt en aangepast worden. Door ook de luidsprekers achterin te versterken kunnen we het geluid nog meer ruimtelijkheid en beleving meegeven. Het ultieme concertzaal geluid is dan mogelijk (uiteraard met de juiste muziek!)

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele Mini speakers en twee tweeters. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid.

Voor de tweeters zijn optionele a-stylen verkrijgbaar bij de Mini dealer. Deze hebben een prijs van 140,- EURO per twee deuren. Zo is de tweeter mooi afgewerkt in de stijl van de auto. Deze a-stylen kunnen wij voor uw bestellen aan de hand van een chassis nummer van uw auto.

Luidsprekers achterdeuren/ achterpanelen
In de achterdeuren / panelen monteren wij hoogwaardige 2-weg luidsprekers die dezelfde pasvorm hebben als de originele Mini speakers. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik wat de originele breedband luidspreker niet kan. Om de luidspreker heen worden ook de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan.

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw Mini zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de twee woofers voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de Mini, de laagweergave is na montage meer dan genoeg!

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume meer ruimtelijkheid.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.899,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is alleen geschikt als uw Mini voorzien is van het basis audio systeem.

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer u vaak in de auto zit en u lekker van de muziek wilt genieten. Als eerste plaatsen wij een compacte 6-kanaals DSP (digital sound processor) versterker. Deze versterker heeft de Mini echt nodig, omdat het signaal van de radio-unit afgesteld staat op een auto zonder tweeters. Wanneer wij nieuwe luidsprekers met tweeters plaatsen dan zou het geluid erg schel en pijnlijk klinken. Met de DSP versterker kunnen wij dit signaal weer neutraal maken, zodat alle frequenties op een gelijkmatig niveau worden weergegeven. Ons advies is dan ook om in de Mini altijd te kiezen voor een DSP versterker en niet voor alleen een luidspreker upgrade.
Deze DSP versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren. Alle waarschuwingsgeluiden die het systeem geeft, zoals PDC en gong blijven werken.

Luidsprekers
In de voordeuren monteren wij hoogwaardige 2-weg luidsprekers die dezelfde pasvorm hebben als de originele Mini speakers. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik wat de originele breedband luidspreker niet kan. Om de luidspreker heen worden ook de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan.


Woofers
Bij het basis audio systeem van uw Mini zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met Audio Upgrade pakket Zilver vervangen wij de twee woofers voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de Mini, de laagweergave is na montage meer dan genoeg.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is alleen geschikt als uw Mini voorzien is van het basis audio systeem.

Audio upgrade Brons kiest u wanneer u een leuke verbetering zoekt maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Met deze audio upgrade zorgen we voor een mooie lineaire geluidscurve en brengen we de ontbrekende hoge tonen weer terug in de auto.

Als eerste plaatsen wij een compacte 6-kanaals DSP (digital sound processor) versterker. Deze versterker heeft de Mini echt nodig, omdat het signaal van de radio-unit afgesteld staat op een auto zonder tweeters. Ons advies is dan ook om in de Mini altijd te kiezen voor een DSP versterker en niet voor alleen een luidspreker upgrade.
Deze DSP versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren. Alle waarschuwingsgeluiden die het systeem geeft, zoals PDC en gong blijven werken.

Luidsprekers
In de voordeuren plaatsen wij een 2-weg luidspreker die dezelfde pasvorm heeft als de originele Mini midden-toon woofer. Hiermee krijgt het audio systeem zijn hoge klanken weer terug en klinkt het geluid erg natuurlijk. 
Resultaat: 
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen, en heldere klanken. Door de afstelling van de DSP zorgen we voor een mooi stereo effect en kan het systeem oorverdovend hard gezet worden. Het geluid klinkt veel voller en ruimtelijker dan voorheen.


Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

1.699,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Mini Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto