Audi audio upgrades

Kies uw Audi

Audi

Als u in een Audi rijdt wilt u ook kunnen genieten van een heerlijk stukje muziek. Audi biedt zelf een aantal audiopakketten voor de diverse modellen aan. Bij deze originele luidsprekers is gekozen voor gewichtsbesparing en niet voor pure geluidskwaliteit, dit is dan ook terug te horen bij de meeste Audi modellen.
Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die beter bij de kwaliteit van Audi passen. Dit resulteert is een geluidskwaliteit welke erg fijn is om naar te luisteren met een toename van details en dynamiek.
De versterking van deze luidsprekers en het volume wat geproduceerd wordt is te danken aan het gebruik van 4 tot 8 kanaals DSP-versterkers. Het Digital Sound Processor gedeelte (DSP) geeft ons de vrijheid om de auto volledig naar uw wensen op smaak af te stellen.
Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles intact blijft. Daarnaast is deze installatie weer eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende auto.
Is uw Audi reeds voorzien van een Bose of B&O installatie dan kunnen wij deze in overleg ook voorzien van een maatwerk audio upgrade.