Ferrari audio upgrades

Goud

3.999,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (8)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdagen

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.999,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

1.999,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  DSP Versterker 
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Strakke bastonen, heldere details, veel luisterplezier.

Audio Upgrade Ferrari


Noem één auto merk wat zo populair is en tot de verbeelding spreekt? Dat kan alleen maar Ferrari zijn, toch? Ieder model is uniek, van de Roma tot de SF90. Allemaal doordrenkt met het Italiaanse passievolle bloed. Alles klopt aan deze auto’s, elk zintuig wordt geprikkeld, je voelt de Romeinse paarden galopperen onder de motorkap. Maar met één onderdeel gaan ze toch flink de mist in, en dat is het geluidssysteem. Wij laten de passie tijdens het luisteren naar muziek weer herleven.


Luisteren naar de muziek


Bij de meeste modellen van Ferrari kun je kiezen tussen een systeem van JBL en een basis audio systeem. Het basis audio systeem in de Ferrari is uitgerust met een 4 kanaals radio en 6 luidsprekers. Het JBL systeem heeft daarnaast nog 2 tot 4 extra speakers en een 8-kanaals versterker. Wij hebben onze audio upgrades ontwikkeld voor de Ferrari ’s die geen JBL audio systeem hebben.

Muziek luisteren in een Ferrari is natuurlijk niet de hoofdzaak, daar is hij niet voor gemaakt. Wij begrijpen dat het de bedoeling is om van het motor en uitlaat geluid te genieten. Maar soms wil je ook gewoon naar de muziek luisteren, deze moet dan wel perfect en duidelijk weergegeven worden. Het basis systeem komt veel te kort, de hoge tonen zijn te dun, de lage tonen niet duidelijk genoeg en de details zijn vermalen tot een grote pastasaus.

Oplossing
Uiteraard hebben wij hier een aantal oplossingen voor. Door onze jarenlange ervaring met het aanpassen en upgraden van de audio systemen van de F12, California, 458 en 430, hebben we een aantal audio upgrades ontwikkeld die in alle modellen passen vanaf 2008. We kiezen dan voor een combinatie tussen het vervangen van de luidsprekers en het plaatsen van een DSP versterker. De verbetering die optreedt na het monteren is gigantisch.

JBL
Is uw Ferrari uitgerust met het JBL systeem en bent u niet tevreden, neem dan contact met ons op.


Ook geschikt voor mijn Ferrari?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor Ferrari 430, 458, 488, Pista, SF90 Stradale, Roma, GTC4, California, Portofino, F12, FF, F8 Spider en Tributo, 812 GTS, 599

Lease-Auto
Heeft u uw Ferrari geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt voor uw Ferrari als deze voorzien is van het basis audio systeem.

Bij Audio Upgrade pakket Goud gaan we voor goud. We vervangen alle luidsprekers voor de beste modellen die er te koop zijn. Met de geavanceerde DSP versterker, de krachtige subwoofer en de akoestische demping, tillen we het geluidniveau van de radio naar ongekende hoogtes.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer, een midwoofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat we geen compromissen hoeven te doen. Alleen het beste is goed genoeg voor deze auto.

Luidsprekers achterdeuren
In de panelen achterin monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekersset Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik achterin zodat er een mooie rear-fill ontstaat en het geluid veel ruimtelijker klinkt van voorheen. Deze luidsprekers zorgen ervoor dat u midden in de muziek zit.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt Met de panelen achterin doen we uiteraard hetzelfde.

Resultaat
Kreeg u voorheen kippenvel van het uitlaat geluid? Zet nu het volume van uw radio eens wat harder en kies een goed stukje muziek uit, zeker weten dat u van de zangeres ook kippenvel krijgt met deze audio upgrade.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 3 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

3.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is voor uw Ferrari met het Basis audio systeem

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer uw Ferrari is voorzien van het basis audio systeem en u een krachtig en gedetailleerd geluid zoekt. De basis van dit systeem wordt gevormd met een meer kanaals DSP versterker met uitmuntende prestaties en een fantastische klank. Deze versterker met Italiaans bloed voelt zich als een vis in het water in de Ferrari.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat de performance van deze set het beste aansluit bij de Passie van de Ferrari.

Luidsprekers achterpanelen
De luidsprekers in de panelen achterin blijven origineel. Deze worden door de DSP versterker aangestuurd en versterkt. Zo zullen ook deze luidsprekers beter gaan klinken. Wilt u deze ook aangepast hebben dan geldt hiervoor een meerprijs van 600,- EURO.


Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt.

Subwoofer
In de Ferrari monteren wij een compacte subwoofer achter de achterbank. Deze subwoofer zorgt voor net iets meer bas-druk in de auto en geeft een aangename duw in de rug bij krachtige baspassages.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties in de DSP volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterpanelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is voor uw Ferrari met het Basis audio systeem.

Audio Upgrade pakket Brons kiest u wanneer uw Ferrari is voorzien van het Basis Audio Systeem en u niet tevreden bent met uw huidige geluid. Bij dit pakket plaatsen wij een krachtige meer-kanaals DSP (digital sound processor) versterker met ruim 500 Watt RMS vermogen. Door de combinatie van de ingebouwde en volledig instelbare DSP en het hoge vermogen verandert het geluid compleet. We brengen het geluid weer terug zoals het zou moeten klinken.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2-weg luidsprekerset die bestaat uit een woofer en een tweeter. We hebben gekozen voor de beste luidsprekers die er zijn, zodat de performance van deze set het beste aansluit bij de karakteristiek van de Ferrari.

Luidsprekers achterpanelen
De luidsprekers in de panelen achterin blijven origineel. Deze worden door de DSP versterker aangestuurd en versterkt. Zo zullen ook deze luidsprekers beter gaan klinken. Wilt u deze ook aangepast hebben dan geldt hiervoor een meerprijs van 600,- EURO.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen we om een sterkere basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze maximaal te laten presteren. De bassen worden hierdoor strakker en het totale geluid klinkt veel voller. Resonanties en rammels worden tot een minimum beperkt.

Resultaat
De nadruk van het geluid in deze Audio Upgrade is gericht op de voorkant van de auto. Dit is ook de belangrijkste plek om aan te passen, het geluid hoort immers van voren te komen. In deze upgrade zal het geluid iets minder ruimtelijk zijn dan in pakket zilver maar krijgt zeker een dikke 10 als het gaat om klank en beleving.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

1.999,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Ferarri Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto