Fiat audio upgrades

Kies uw Fiat

Fiat

De nieuwe Fiat 500 heeft een leuk geluid aan boord. Met de 6 luidsprekers wordt voldoende volume geproduceerd om op de snelweg nog naar een radioprogramma te luisteren. Ook de meeste soorten muziek worden probleemloos afgespeeld. Maar wanneer we de volumeknop nog verder opdraaien om eens lekker te genieten van ons favoriete nummer wil de radio niet harder. Dit is dus zijn maximale bereik.
Onze audio-upgrades voor alle Fiat-modellen beginnen met de toevoeging van een actieve subwoofer om de lage tonen meer gevoel te geven. Om meer vermogen te krijgen plaatsen we nieuwe luidsprekers en voegen een sterke 6 kanaals DSP-versterker toe.

Als kers op de taart komt er een kleine subwoofer in de kofferbak welke het geheel tot een ware sensatie maakt.
Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die zorgen dat het geluid in uw hippe Fiat veel beter tot zijn recht komt.
Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles intact blijft. Daarnaast is deze installatie weer eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende auto.