Kia audio upgrades

Kies uw Kia

Kia

Onze audio-upgrades voor de diverse Kia-modellen variëren van het vervangen van de dashboard luidsprekers en toevoeging van een actieve subwoofer in de Picanto tot aan de plaatsing van een sterke 6 of 8 kanaals DSP-versterker in bijvoorbeeld de Kia Sportage. In de kofferbak plaatsen wij een zeer kleine subwoofer en als kers op de taart een mooie luidsprekerset in de deuren welke het geheel tot een ware sensatie maakt.
Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die zorgen dat het geluid in uw betrouwbare Kia volledig tot zijn recht komt.

Deze audio upgrades passen we altijd toe op de originele radio unit, zodat de functionaliteit en uitstraling van het dashboard van deze auto behouden blijft.

Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles intact blijft. Daarnaast is deze installatie weer eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende auto.