SHOWROOM EN WERKPLAATS

Ervaar het geluid bij Concept 4 Cars

Kom in onze showroom luisteren naar geweldig geluid in onze demonstratie auto. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.


Meer informatie Afspraak maken

Showroom

In onze showroom kunt u de componenten die wij voor uw auto geselecteerd hebben bekijken. Hierbij kunnen wij een gedetailleerde uitleg geven hoe het complete proces in zijn werk gaat. Zo kunt u voelen aan de materialen maar ook ervaren wat er bij het afstellen van het audio systeem allemaal komt kijken.

Wanneer u bij ons een afspraak gemaakt heeft voor een audio upgrade kunt u hierop wachten in onze speciale wachtruimte met wifi en koffiemachine. U kunt er ook voor kiezen om een huurauto te nemen wanneer de audio upgrade bijvoorbeeld een hele dag duurt.

Werkplaats

In onze hypermoderne werkplaats, voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en gereedschap, is uw auto in goede handen. Wij werken met een speciale brug zodat we op sta hoogte aan uw auto kunnen werken. Alvorens wij beginnen met het demonteren van panelen en essentiële onderdelen, plakken wij de kwetsbare delen af met beschermfolie. Zo voorkomen we beschadigingen aan uw kostbare bezit.

Wij werken volgens vaste protocollen zodat iedere auto op dezelfde manier behandeld wordt. Hierdoor is het geluidsresultaat en montagekwaliteit van een uitermate hoog niveau. Vanuit onze wachtruimte kunt u bekijken hoe wij te werk gaan.

Geluidsdemo

Beloften zijn mooi, maar bewijzen is wat ons betreft beter. Ga niet alleen af op specificaties, wattages en eigenschappen, maar kom het gewoon zelf ervaren. Neem plaats in een van onze demo-auto’s, zodat je met eigen oren het verschil kunt horen. Ervaar geluid om kippenvel van te krijgen.

Op de dag van de afspraak nodigen we u onder het genot van een kop koffie of thee graag uit om plaats te nemen in een van onze demo-auto’s. We laten u horen hoe muziek hoort te klinken.

Wij horen graag van u

Vragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op.


Neem contact op