Citroen audio upgrades

Kies uw Citroën

Citroën

In de diverse Citroën-modellen vindt u verschillende audiosystemen terug. Zo is de vorige generatie C1 uitgerust met 2 10 cm luidsprekers in het dashboard, en de huidige met 2x 16,5 cm en 2 x tweeter. Dit geeft al een grote verbetering maar uiteraard kanhet altijd beter. De C4 Picasso is standaard uitgerust met 6 luidsprekers. Dit geeft in de praktijk in combinatie met zijn grote dashboard en hoge dak een veel beter geluid, en het gevoel meer in de muziek te zitten.

Onze audio-upgrades voor alle Citroën-modellen beginnen met de toevoeging van een actieve subwoofer, een set nieuwe luidsprekers of zelfs een complete ombouw van alle luidsprekers met een sterke 6 kanaals DSP-versterker voor een fantastische sensatie.

Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die zorgen dat het geluid in uw comfortabele Citroën veel beter tot zijn recht komt.

Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles intact blijft. Daarnaast is deze installatie weer eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende auto.