HOSPITALITY

Voor u en uw auto

De beste service terwijl onze specialisten werken aan uw auto. We verwelkomen u graag met een kop koffie of thee, laten u zien waar u kunt werken of wachten en bieden diverse mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Of gebruik onze huurauto voor een afspraak buiten de deur.


Meer informatie Afspraak maken

 

Ede en omgeving

Rijd met onze huurauto naar het gezellige centrum van Ede, Pathé Ede, Zoo & Zo of laat ons een fijn hotel boeken in de buurt. Geniet van een fantastische film op een van de grootste schermen van Europa, winkel in de grootste dierenspeciaalzaak of laat je adviseren over de beste hotels om Ede en omgeving te verkennen. Wij denken graag met je mee.

Betrouwbare verbinding

Liever aan het werk terwijl je wacht? Dankzij onze veilige internetverbinding hoeft jouw werk geen moment stil te staan. Wij helpen je graag verbinding te maken en schenken onbeperkte koffie en thee bij zodat jij optimaal productief kunt zijn. In onze wacht- en werkruimte kun jij met zicht op jouw auto door met waar je mee bezig was.

100% flexibel voor u

Gebruik onze leenfiets of huurauto om naar huis of een locatie in de directe omgeving te rijden. En benieuwd naar mooie fietsroutes of de kortste weg naar het gezellige centrum? Wij vertellen het je graag. Fiets er met frisse moed naartoe of kom glanzend of blinkend voor de dag in onze Audi A1-huurauto met onze Premium-wasbehandeling. En wil je naar het treinstation? Daar brengen we je natuurlijk graag naartoe.

Wij horen graag van u

Vragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op.


Neem contact op