BMW audio upgrades

Kies uw BMW

BMW

BMW kiest met de basis audio-installatie voor een setup met 6 luidsprekers in de voordeuren, onder de stoelen en in de achterdeuren dan wel de hoedenplank. Hierdoor mist het geluid toch wat frisse details en dynamiek in de lage tonen waardoor het geluid wat dof klinkt met weinig gevoel.
Voor alle BMW modellen hebben we hiervoor hele mooie audio upgrade pakketten samengesteld die door de toevoeging of vervanging van betere luidsprekers en een (DSP) versterker de muziek volledig tot hun recht laten komen.
Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die beter bij de kwaliteit van BMW passen. Dit resulteert in een geluidskwaliteit die erg fijn is om naar te luisteren met een toename van details en dynamiek.
Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles intact blijft. Daarnaast is deze installatie weer eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende auto.
Is uw BMW reeds voorzien van een Harman Kardon installatie dan kunnen wij deze in overleg ook voorzien van een maatwerk audio upgrade.