HONDA

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Honda


Zoek je een auto die doordrenkt is van technologie en sportiviteit met een Japanse kwaliteit? Dan kies je hoogstwaarschijnlijk voor een Honda Civic. Gewaagde auto’s met complexe techniek en sportief rijgedrag. Op het gebied van het audio systeem zijn er een aantal verschillen te horen. Zo zijn sommige Honda Civic’s voorzien van een premium audio systeem met 8 speakers en 452 Watt vermogen(excecutive). Andere modellen / uitvoeringen moeten het zonder deze systemen doen. Wij hebben een drietal audio upgrades ontwikkeld voor alle huidige modellen van Honda zoals de Jazz, CR-V, HR-V en Civic. 


Luistersessie Honda Civic met premium audio


Het geluid in de Honda Civic voorzien van het 8 speakers systeem met versterker is prima voor elkaar. Wel valt op dat de 4 deuren nogal resoneren als er veel laag in de muziek zit. De lage tonen en het volume kunnen ook nog wat beter. Honda gebruikt voor de deuren vrij dun metaal, om het gewicht laag te houden, dit heeft een negatief effect op de geluidsdemping tijden het rijden. Zeker bij de HR-V en CR-V is dit vrij hinderlijk. Dit lossen wij voor een deel op door de voordeuren bij pakket Goud te voorzien van 2 soorten dempingsmateriaal.

Premium Audio
Wanneer uw auto voorzien is van het premium audio systeem in de Civic 4 of 5 deurs, dan adviseren wij pakket Goud. Wij gebruiken dan een speciale 8 kanaals versterker om alle luidsprekers te voorzien van het juiste signaal en de beste prestaties. Doordat Honda zelf een 8 kanaals versterker gebruikt zullen wij alle signalen moeten opvangen en aanpassen. Zo komt er een perfecte balans in het geluid en kunt u genieten van de juiste muziek.


Ook geschikt voor mijn Honda?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Honda Civic 4 0f 5 deurs, vanaf 2014, Honda Jazz vanaf 2018 en de HR-v en CR-V vanaf 2015.

Lease-Auto
Heeft u uw Honda geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Met pakket goud pakken we het serieus aan in de Honda Civic. De belangrijkste luidsprekers worden vervangen (v0ordeuren), de deuren worden voorzien van akoestische dempings materialen en het systeem wordt versterkt door een krachtige High Definition versterker. Een compacte subwoofer in de kofferbak maakt het systeem compleet. Met pakket goud krijgt u een vol bereik in alle soorten muziek, u kunt het geluid extreem hard zetten zonder vervorming of resonanties.

Luidsprekers voordeuren
De tweeter en de woofers worden vervangen. die zorgen voor een mooie definitie in instrumenten en stemmen. De luidsprekers zijn met zorg uitgezocht en geven het beste resultaat in deze auto. Ze sluiten naadloos aan bij de versterkers die wij gebruiken.

Luidsprekers achterdeuren
De luidsprekers in de achterdeuren worden niet vervangen, deze hebben minder invloed op het geheel, maar worden wel middels de DSP versterker aangepast en versterkt. Deze luidsprekers kunnen uiteraard ook vervangen worden, dit heeft een meerprijs en vraag naar de mogelijkheden.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen. Zo gaat het geluid voller en warmer klinken en zullen resonanties tot een minimum beperkt worden. Een bijkomend effect van deze demping is een vermindering van de rijgeluiden. Honda gebruikt voor de deuren vrij dun metaal, om het gewicht laag te houden, dit heeft een negatief effect op de geluidsdemping. Zeker bij de HR-V en CR-V is dit vrij hinderlijk.

Subwoofer
De subwoofer in de kofferbak zorgt voor een boterzachte en volle bas, die essentieel is voor iedere geluidsinstallatie, in de auto. De laagweergave rolt door de auto en is voelbaar in de voorstoelen. Dit zorgt voor een fantastische beleving en sensatie.

Resultaat
Het afstellen van het DSP gedeelte van de versterker is een specialistische bezigheid, hiermee zoeken we de grenzen van de componenten en de akoestisch op. Zo zorgen wij ervoor dat u bij iedere rit kippenvel krijgt van alle muziek.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets of huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Met pakket zilver hebben we een balans gezocht tussen prijs en kwaliteit. Wat is de meest effectieve audio upgrade voor een leuk bedrag. Bij dit pakket monteren wij een DSP versterker en een subwoofer. Door de DSP versterker op een goede manier af te stellen en de subwoofer je lage tonen weer te laten geven, is er een hele mooie geluidsbeleving te creëren. Dit doen wij op de originele luidsprekers. Omdat wij op een speciale manier het systeem inmeten en afstellen kunnen de originele luidsprekers nog heel lang mee en geven een veel mooiere klank weer dan voorheen.


Subwoofer
De subwoofer in de kofferbak zorgt voor een boterzachte en volle bas, die essentieel is voor iedere geluidsinstallatie, in de auto. De laagweergave rolt door de auto en is voelbaar in de voorstoelen. Dit zorgt voor een fantastische beleving en sensatie.

Resultaat
Het afstellen van het DSP gedeelte van de versterker is een specialistische bezigheid, hiermee zoeken we de grenzen van de componenten en de akoestisch op. Zo zorgen wij ervoor dat u bij iedere rit kippenvel krijgt van alle muziek.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets of huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                     

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met Audio Upgrade pakket Brons zorgen wij voor goede basis van de basweergave en beleving in de auto. Eén van de belangrijkste aandachtspunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij veel auto’s ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Bij deze upgrade monteren wij een compacte subwoofer met een ingebouwde versterker. De dynamiek die uit uw audio systeem komt is vele malen groter geworden en zorgt voor een lekkere rug massage.

Subwoofer
De actieve subwoofer monteren wij in de kofferbak. Deze subwoofer neemt weinig ruimte in maar zorgt voor een grote bas. Met de afstandsbediening bent u zelf de baas over de hoeveelheid bas. Deze afstandsbediening monteren in het dashboard kastje zodat u er altijd bij kunt.

Resultaat
Dit is een eenvoudige en goedkope upgrade die een grote verbetering in de audio brengt. De strakke lage tonen kunt u goed voelen in de stoelleuning en de bassen rollen door de auto. Hier wordt je blij van!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Honda Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten