Car Audio Upgrades

Car Audio Upgrades van Concept4Cars 

Bent u geïnteresseerd in een car audio upgrade? Of het gaat om een subwoofer upgrade of het akoestisch dempen van de deuren. Bij Concept4Cars zorgen wij voor een optimale geluidservaring in uw auto. Als experts op het gebied van geluidssystemen voor voertuigen, staan wij klaar om uw rijervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring bieden wij een scala aan hoogwaardige diensten om uw auto te transformeren in een geluidswonder.

Veel voorkomende optimalisaties die wij voor uw auto kunnen verzorgen zijn het vervangen van de luidsprekers, het toevoegen van een subwoofer, het versterken van het geluid en het optimaliseren van de akoestiek door demping optimaliseren.

toevoegen subwoofer

Toevoegen van een subwoofer

Als je een liefhebber bent van diepe, krachtige bass, dan is het toevoegen van een subwoofer aan je audiosysteem een must. Een subwoofer is een speciaal type luidspreker dat verantwoordelijk is voor het weergeven van lage frequenties. Door een subwoofer aan je systeem toe te voegen, kun je de bassrespons verbeteren en een krachtige impact toevoegen aan je favoriete nummers.

Bij iedere subwoofer wordt een mooie warme bastoon door de auto geproduceerd en vult het frequentie gebied mooi op.

vervangen luidsprekers

Vervangen van de luidsprekers

Als je wilt genieten van een betere audiokwaliteit in je auto, is het vervangen van de standaard luidsprekers een goede eerste stap. Fabrieksluidsprekers hebben vaak beperkte vermogens en kunnen moeite hebben om diepe bassen en heldere hoge tonen weer te geven.

Door te investeren in hoogwaardige luidsprekers kun je de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Deze luidsprekers zijn ontworpen met geavanceerde materialen en technologieën om een gebalanceerd en meeslepend geluid te leveren.


akoestische demping

Akoestische demping

Om de algehele geluidskwaliteit in je auto te verbeteren, kun je geluidsisolatie toepassen. Wij gebruiken hiervoor akoestische dempingsmaterialen.

Geluidsisolatie vermindert het binnendringen van externe geluiden en minimaliseert trillingen en resonantie in de carrosserie van de auto. Dit zorgt voor een stillere en meer gecontroleerde luisteromgeving, waardoor je kunt genieten van helderder geluid en minder vervorming.


versterken van geluid

Versterken van geluid

Een versterker is een essentieel onderdeel van een hoogwaardig audiosysteem. Het doel van een versterker is om het audiosignaal te versterken en de luidsprekers van voldoende vermogen te voorzien. 

Wij werken met hoogwaardige versterkers die zorgen voor een krachtige geluidsweergave zonder vervorming. Met een versterker kun je het volume verhogen zonder vervorming en kun je de dynamiek en helderheid van het geluid verbeteren.


 Veelgestelde vragen


Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen.

Het upgraden van je auto-audiosysteem biedt talloze voordelen. Het verbetert de geluidskwaliteit, zorgt voor een meeslepende luisterervaring en verhoogt het plezier tijdens het rijden. Bovendien kan het de waarde van je auto verhogen en een positieve indruk maken op passagiers.

Nee, je kunt ervoor kiezen om de upgrades in fasen uit te voeren. Begin bijvoorbeeld met het vervangen van de luidsprekers en voeg later een versterker en subwoofer toe. Zo kun je het proces spreiden en aanpassen aan je budget. Wij bieden per auto merk diverse pakketten aan.

Het is mogelijk om zelf je auto-audiosysteem te upgraden als je handig bent en basiskennis hebt van elektronica. Houd er echter rekening mee dat het installeren van sommige onderdelen complex kan zijn en vereist dat je de elektrische bedrading van je auto begrijpt. Als je niet zeker bent, is het raadzaam om de hulp van onze professionals in te schakelen.

In de meeste gevallen heeft het upgraden van je auto-audiosysteem geen invloed op de garantie van je auto, tenzij de upgrades directe schade veroorzaken. Raadpleeg echter altijd de garantievoorwaarden van je autofabrikant voor meer informatie.

Wij letten bij de keuze voor een car audio upgrades uiteraard naar de compatibiliteit met je voertuig en de kwaliteit van de onderdelen.

Afspraak inplannen

Interesse in een audio upgrade voor uw auto? Vraag een geluidsdemo aan of geef ons door welk audiopakket u graag wilt laten monteren. We geven u dan aan hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben. Uiteraard is er een huurauto beschikbaar of kunt u gebruik maken van onze werk- en wachtruimte. We bieden u op die manier graag de beste hospitality.

Bij onze auto-audio-upgrade service streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We werken alleen met hoogwaardige producten en stellen onze expertise ter beschikking om ervoor te zorgen dat uw geluidssysteem perfect wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om het beste geluid uit uw auto te halen.

Neem contact op