PREMIUM WASSEN

Uw auto laten wassen door experts

Wij zijn ervan overtuigd dat voor het behoud van de lak van uw auto, wassen met de hand de beste keuze is. Wasstraten hebben tot doel om auto’s zo snel en efficiënt mogelijk te wassen. Waarbij de nadruk ligt op minder energie- en waterverbruik. Naast dit bestaat er geen uniforme norm voor de kwaliteit van wasstraten, sommigen zijn goed en andere zijn van mindere kwaliteit. Bij Concept 4 Cars staat uw auto centraal en krijgt deze letterlijk persoonlijke aandacht. Het met de hand wassen van uw auto is de efficiëntste manier qua waterverbruik. We kunnen concluderen dat met de Premium wasbehandeling van Concept 4 Cars het beste resultaat wordt behaald met het minste energie- en waterverbruik.

Premium wassen, s oms of structueel


Kiest u voor het periodiek onderhouden van uw auto dan kunt u gebruik maken van de Concept 4 Cars Reminder Service.


Op subtiele wijze informeren wij u wanneer de auto onderhouden dient te worden. Naast de onderhoudsservice bieden wij u onze haal- en brengservice of onze leenauto aan. Betaling geschiedt conform gemaakte afspraken. Hierdoor rijdt u vele jaren in een schone, glanzende auto waarbij Concept 4 Cars u maximaal ontzorgt.


Ik heb interesse in Premium Wassen

Premium Was Service

Tijdens de Premium Wasbehandeling van uw auto kunt u wachten in onze comfortabele wachtruimte met WiFi, Apple TV en koffiecorner!

Exterieur

Exterieur wassen

Sponningen wassen

Wielkasten wassen

Velgen wassen

Wielen wassen

Drogen met microvezel doek

Wax afwerking ten behoeve van de glans

Interieur

Stofzuigen

Sponningen reinigen

Ramen reinigen

Afval verwijderen

Dashboard stofvrij