Alfa Romeo audio upgrades

Kies uw Alfa Romeo

Alfa Romeo

Voor de Mito, Guilia, 159, Giulietta en Stelvio hebben wij een aantal audio-upgrade pakketten ontwikkeld. Deze zijn met zorg samengesteld om de maximale geluidsbeleving te ervaren voor elk budget.
Zo hebben we gekeken naar de juiste componenten die perfect passen op de plaatst van de originele luidsprekers. Het karakter van deze luidsprekers past perfect bij dit van de Alfa Romeo modellen. Ze zijn luidt, sterk, gedetailleerd en vol passie, maar ze gaan liefdevol met je oren om.

De versterking van deze luidsprekers en het volume wat geproduceerd wordt is te danken aan het gebruik van 4 tot 6 kanaals DSP versterkers. Het Digital Sound Processor gedeelte (DSP) geeft ons de vrijheid om de auto volledig naar uw wensen op smaak af te stellen.

Onze audio upgrade worden op een plug and play manier in uw auto gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat u na verkoop van uw auto, deze spullen kunt gebruiken in uw volgende auto.

De modellen die voorzien zijn van een Bose of Harman Kardon installatie hebben ook baat bij deze audio upgrades. Door de betere componenten, hogere vermogens en de juiste gepersonaliseerde afstelling klinken ze beter dan voorheen.