BMW 7 SERIE

Goud

3.799,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (10)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 2 werkdagen

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.999,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

1.599,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Strakke bastonen, meer volume, meer details en een betere balans.

Audio Upgrade BMW 7 serie

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip!


Bent u op zoek naar een Audio Upgrade in uw mooie BMW 7 Serie? Bij Concept 4 Cars in Ede bent u aan het juiste adres. Door onze passie voor muziek in auto’s zijn wij in staat om de mooiste Audio Upgrades in uw BMW 7 Serie te monteren met behoudt van uw prachtige interieur. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Audio Upgrade pakket Zilver. Een pakket die een totale transformatie van het geluid in uw 7 serie optimaliseert. Deze upgrade zorgt voor een indrukwekkende klank en volume uit uw radio, waardoor uw gehoorzintuigen worden geprikkeld als nooit tevoren. Of u nu onderweg bent naar uw werk of een klein uitstapje maakt naar de supermarkt. Met dit pakket beleeft u tijdens iedere rit gegarandeerd plezier.   


HiFi


Het HiFi audio systeem in de BMW 7 Serie klinkt in de basis redelijk goed, maar de hoge tonen zijn op hoog volume wel erg fel wat het luisterplezier niet ten goede komt.
Met onze Audio Upgrade Brons vervangen wij de originele Hifi versterker door een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze versterker is speciaal voor deze BMW ontwikkeld en haalt het maximale uit uw bestaande luidsprekers. Zo ontstaat de meest ideale audio upgrade in uw BMW 7 serie!

Harman-Kardon
Is uw BMW voorzien van het Harman-Kardon systeem? Dan is pakket Goud geschikt. Hiermee halen we de mindere punten uit het Harman Kardon systeem en brengen we een mooiere en strakkere sound in de auto.

Bowers & Wilkins
Is uw BMW 7 Serie voorzien van het schitterende Bowers & Wilkins systeem en wilt u nog meer laagweergave in de auto dan kunnen wij een sterke subwoofer bij het systeem plaatsen. Vraag via onze mail naar de mogelijkheden.


Ook geschikt voor mijn BMW 7 serie?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de BMW 7 Serie vanaf bouwjaar 2014 tot heden. Het gaat dan om de types F01 en G11.

Lease-Auto
Heeft u uw BMW 7 Serie geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt als uw BMW 7 Serie voorzien is van het Harman Kardon systeem. 

Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto zit. Bij pakket Goud plaatsen wij een high-end multichannel DSP (digital sound processor) versterker, de beste in zijn klasse met meer dan 800 Watt RMS vermogen. Met deze slimme versterker klinkt het geluid nog warmer en zuiverder en heeft u geen gebrek aan kracht en dynamiek. Alle instrumenten tekenen zich scherp af op de voorruit. Deze Audio Upgrade past het beste bij uw BMW 7 Serie en is van een hogere kwaliteit dan het Harman Kardon systeem.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij de beste 2 weg luidsprekerset die er gemaakt wordt. Deze set bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers en twee tweeters en een scheidingsfilter. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid. Met deze luidsprekerset bent u gegarandeerd van de meest zuivere klanken.

Luidsprekers achterin
Achterin de BMW 7 serie met Harman Kardon systeen laten wij de luidsprekers ongemoeid, net als de center speaker. Deze worden namelijk ook aangepast door de DSP versterker en zullen zo in klank veel beter worden.

Woofers
Bij htet basis audio systeem van uw 7 Serie zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de twee woofers voor de meest krachtige woofers in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de BMW 7 Serie, de laagweergave is na montage erg indrukwekkend! 

Resultaat
Met de plaatsing van de beste luidsprekers die in een BMW gemonteerd kunnen worden en de beste DSP versterker in zijn klasse garanderen wij een top kwaliteit geluidssysteem wat het Bowers & Wilkins meer dan overtreft. Nieuwsgierig hoe pakket Goud klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

3.799,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is alleen geschikt als uw BMW 7 Serie voorzien is van het HiFi systeem. 

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto zit. Bij pakket Zilver plaatsen wij een krachtige 7 kanaals DSP (digital sound processor) versterker, hiermee kunnen ook de kanalen achterin versterkt en aangepast worden. Door ook de luidsprekers achterin te versterken kunnen we het geluid nog meer ruimtelijkheid en beleving meegeven. Het ultieme concertzaal geluid is dan mogelijk (uiteraard met de juiste muziek!) 

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers en twee tweeters en een scheidingsfilter. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid. 

Luidsprekers achterin
De luidsprekers achterin blijven origineel. Wel worden deze aangepast middels de DSP versterker en krijgen zo ook een betere geluidskwaliteit.

Woofers
Bij het HiFi audio systeem van uw 7 Serie zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 20 cm. Met audio upgrade Zilver vervangen wij de twee woofers voor zwaardere exemplaren in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en mooier geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de BMW 7 Serie, de laagweergave is na montage meer dan genoeg! 

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume meer ruimtelijkheid. Nieuwsgierig hoe pakket Zilver klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen 


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is alleen geschikt als uw BMW 7 Serie voorzien is van het HiFi systeem. 

Wij vervangen de huidige 205 watt sterke HiFi versterker van BMW voor een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze slimme versterker geeft aan alle luidsprekers de krachten en klanken die ze verdienen. Zo krijgen de 2 subwoofers alleen al het 3 dubbele aan vermogen! Deze Audio Upgrade neemt 2 uur in beslag. Doordat wij alleen de originele versterker vervangen blijft de complete auto origineel. Doordat wij de DSP (digital sound processor) met speciale apparatuur afstellen wordt het systeem op een ongekend hoog niveau gebracht. U hoeft alleen nog maar uw favoriete muziek te kiezen en geniet van de reis.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

1.599,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie BMW 7 serie Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto