AUDI A6

Goud

3.299,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker ingebouwd
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Audi A6


Wanneer je een auto wilt die het autorijden tot een hogere macht maakt, kies je natuurlijk voor de Audi RS6. Hierin komen gebruiksgemak, comfort, smaak en rijplezier samen in een magische formule. De RS6 is natuurlijk de overtreffende trap en gelukkig zijn er ook meer bereikbare Audi’s te koop. Wat alle A6 modellen gemeen hebben is het niet al te florissante geluidssysteem. Je kunt kiezen voor het Audi Sound Systeem, Bose (C7) of B&O (C7 en C8). Helaas kan geen van deze systemen ons echt overtuigen. Ze halen niet het onderste uit de kan. Ook het B&O systeem met heel veel luidsprekers is niet het beste wat er in de markt te krijgen is. Wij hebben voor de A6 diverse audio upgrades ontwikkeld die vanaf pakket Zilver al beter spelen dan systemen van Audi. Dit komt omdat wij teruggaan naar de basis. De basis voor een goed geluid in de auto is meten welke frequenties er bij de oren aankomen en dit aanpassen / bijstellen naar een gewenst niveau. Dit kan met een paar eenvoudige aanpassingen, zoals het plaatsen van versterkers die uitgerust zijn met een Digital sound processor. Ook belangrijk is akoestische demping van de deuren en het plaatsen van nieuwe luidsprekers en een subwoofer. Alleen in die mix kunnen we het geluid brengen naar hoe het zou moeten zijn. 


Luistersessie Audi A6


Het systeem presteert in de basis redelijk maar komt kracht te kort op hogere volumes. Ook horen we hier een typisch Audi geluid terug. De kille en onaangename klanken, die veroorzaakt worden door de plaatsing van de luidsprekers en de te kleine luidsprekerroosters, zijn in overvloed aanwezig.
Het B&O systeem klinkt wat beter, kan iets harder en heeft meer bas. Maar ook hier is het hoog veel te schel en worden de bassen onzuiver.

Oplossingen
Bij onze audio upgrade Zilver en Goud plaatsen wij een geavanceerde versterker met 500 Watt RMS. Deze versterker is voorzien van een Digital Sound Processor (DSP). Middels speciale software kunnen we het geluid op vele vlakken positief te beïnvloeden. De vorm van de luidsprekerroosters kunnen we helaas niet veranderen maar we kunnen wel de klank verbeteren. Dit ondersteunen we met een kleine subwoofer in de kofferbak. De klank wordt hierdoor enorm verbeterd, het is nu prettig en aangenaam, ook op hoog volume. In Pakket Goud plaatsen we naast de DSP versterker ook 10 speakers in totaal zodat we het geluid mooi kunnen verdelen, en de maximale kracht en kwaliteit van de versterker optimaal benutten. Zit u vaak in de auto en bent u een echte muziek junk, dan is pakket Goud voor de beste oplossing.

Bang & Olufsen
Onze audio upgrades zijn niet geschikt voor het Bose of B&O systeem. Wel hebben we hier de optie om bijvoorbeeld de resonanties in de deuren te verminderen door het plaatsen van akoestische dempingsmaterialen. Wilt u meer informatie, laat het ons dan weten via het onderstaande aanvraag formulier.


Ook geschikt voor mijn Audi A6?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Audi A6 Limousine en Avant vanaf 2011, type C7 en C8.

Lease-Auto
Heeft u uw A6 geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt voor het Basis of Audi Sound systeem.

Pakket Goud kiest u wanneer u het maximale rendement uit uw muziek installatie wilt halen en iedere dag met een big smile naar uw werk wilt rijden. Het is de overtreffende trap van het pakket zilver.

Luidsprekers woofers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren worden vervangen voor hoogwaardige en sterkere woofers. Deze woofers kunnen meer vermogen aan en zullen strakker klinken. Daarnaast geven ze de stemmen en instrumenten veel beter weer. Zo kunnen wij de DSP versterker nog preciezer afstellen wat tegoeden komt van de klank.

Middentoon luidsprekers
Dit zijn de belangrijkste luidsprekers in een audio installatie. Deze geven namelijk het grootste frequentie gebied weer waarin vele details, instrumenten en stemmen zitten. In pakket goud kiezen we voor luidsprekers in de maat 8 cm die erg gedetailleerd hun werk doen en uw oren verwennen met sprankelende klanken.

Tweeters voorin
In het dashboard plaatsen we nieuwe tweeters. Deze tweeters hebben een hoger dynamisch bereik en zullen minder snel vervormen. Goede tweeters zijn erg belangrijk om het complete muziek beeld en klank vorm te geven, en dus onmisbaar in een goede audio installatie.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Luidsprekers achterdeuren
Bij dit pakket worden de luidsprekers, tweeters en woofers, in de achterdeuren ook vervangen. Dit heeft een positief effect op de klank. De luidsprekers achterin ondersteunen namelijk de luidsprekers voorin, zodat het geluid nog voller, dynamischer en rijker wordt. Uiteraard kunnen de achter passagiers nu ook mee genieten!

Subwoofer
In pakket goud wordt de subwoofer gemonteerd in de ruimte om de accu heen. Wilt u liever het reservewiel behouden, dit kan uiteraard ook, dan plaatsen wij een behuizing tegen de achterbank van de auto. We zorgen er dan voor dat de subwoofer een stekkerverbinding heeft zodat u deze ook kunt verwijderen.

Resultaat
In de Audi A6 is dit het ultieme systeem. Alle klanken worden vol en direct weergegeven. Kracht en souplesse zijn de voornaamste kenmerken van dit systeem. Daarnaast kun u het volume op oorlogssterkte zetten zonder dat het vervormt of vervelend gaat klinken.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen door DSP versterker

3.299,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is alleen geschikt voor het Basis audio systeem.

Met Audio upgrade Zilver zorgen we voor een natuurlijke en neutrale tonale balans in de auto. Door de plaatsing en afstelling van een DSP versterker pakken we de probleem gebieden in de A6 aan. Samen met de subwoofer zorgen we voor een volle klank bij een hoog volume.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Luidsprekers achterdeuren
In de Audi A6 zitten 4 luidsprekers in de deuren. Deze luidsprekers blijven origineel maar worden wel aangestuurd door de nieuwe DSP versterker. Hiermee kunnen we de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid ruimtelijker en voller klinkt, en uiteraard ook beter wordt voor de achter passagiers.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Audi A6 plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Deze subwoofer is de kers op de taart. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor het Basis audio systeem.

Een subwoofer is feest, een subwoofer is gevoel en een subwoofer zorgt voor een grote glimlach op uw gezicht. Bent u opzoek naar dat kleine beetje extra geluk in uw Audi A6, kies dan pakket Brons. Wij monteren dan een actieve subwoofer in uw auto. Deze subwoofer is voorzien van een versterker van 250 Watt RMS en een afstandsbediening waarmee u de lage tonen kunt verlagen of verhogen. Deze afstandsbediening monteren wij in het dashboard kastje. Ook deze subwoofer is voorzien van een stekker verbinding. Natuurlijk wilt u het liefst de subwoofer altijd kunnen beluisteren maar wij begrijpen dat u de kofferbak soms nodig heeft om grote spullen te vervoeren, deze is dan ook eenvoudig uit te nemen

Resultaat
Elk nummer wat u luistert krijgt een beetje extra schwung mee door de voelbare bas aanslagen van de subwoofer. Deze gaan door de hele auto heen en geven een aangenaam gevoel, en bij sommige muziek zelfs een kick. Zo ook in deze Audi A6!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                       

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Audi A6 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


Keuze uit meerdere modellen subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto