AUDI A5 

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Audi A5


Het sportieve broertje van de Audi A4, is de Audi A5 Coupe, Sportback of Cabriolet. Stuk voor stuk prachtige rijders auto’s voorzien van mooie details, goede stoelen en een strak stuurgedrag. Voor de A5 Coupe, Cabriolet en de Sportback hebben wij een aantal audio upgrades ontwikkeld die het geluid enorm verbeteren. Wel is het zo dat de Cabriolet het best tot zijn recht komt met pakket Zilver of Goud. Voor de Coupe en Sportback adviseren we alle upgrades, afhankelijk van uw wensen. 


Geluid audio systeem Audi A5


Nu even onze bevindingen door de jaren heen voor wat betreft het standaard en Audi Sound systeem in de A5. Hier kunnen we heel kort over zijn. Dit is echt het slechtste systeem wat we in vergelijkbare premium auto’s zijn tegen gekomen. De Cabrio spant de kroon. Wij vinden het geluid zelfs van het begin volume al onaangenaam. Het klinkt blikkerig, erg digitaal, veel te veel mid-hoog (1250 – 2000 Hz) weinig laag en slechte midden-tonen. Een vrouwen stem klinkt ronduit plat en vervelend in de muziek. De oorzaak hiervoor ligt naar onze mening bij de te kleine luidsprekerroosters. Hierachter bevinden zich 20 cm woofers, terwijl het gat ongeveer 14 cm is. Dit zorgt voor een nauwe opening waardoor het geluid als een blèrend schaap klinkt. Bepaalde frequenties worden enorm versterkt en weer andere afgezwakt. Dit is niet bevorderlijk voor de klank en zorgt voor irritaties in de oren.

Oplossing
De beste oplossing voor deze auto’s is het vervangen van de 20 cm luidspreker voor een kleinere variant (pakket Goud), zodat de geluidsgolven niet door het rooster verpest worden. Ook heeft de auto baat bij een goede DSP versterker. Hiermee kunnen we ontbrekende of te veel frequenties naar een natuurlijk niveau afstellen. Met de juiste afstelling, akoestische dempingsmaterialen in de deuren, een kleine subwoofer en nieuwe luidsprekers in de deuren klinkt de A5 zoals die zou moeten klinken.

Bang & Olufsen
Is uw Audi A5 uitgerust met het Bang & Olufsen audio systeem en bent u niet helemaal tevreden, neem dan contact met ons op.


Ook geschikt voor mijn Audi A5?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Audi A5, Coupe, Sportback en Cabrio vanaf 2009, B8 en B9.

Lease-Auto
Heeft u uw A5 geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt voor het Basis of Audi Sound systeem.

Pakket Goud kiest u wanneer u het maximale rendement uit uw muziek installatie wilt halen en iedere dag met een big smile naar uw werk wilt rijden. Het is de overtreffende trap van het pakket zilver.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren worden vervangen voor hoogwaardige en sterkere woofers. Deze woofers kunnen meer vermogen aan en zullen strakker klinken. Daarnaast geven ze de stemmen en instrumenten veel beter weer. Zo kunnen wij de DSP versterker nog preciezer afstellen wat tegoeden komt van de klank.

Tweeters voorin
In het dashboard plaatsen we nieuwe tweeters. Deze tweeters hebben een hoger dynamisch bereik en zullen minder snel vervormen. Goede tweeters zijn erg belangrijk om het complete muziek beeld en klank vorm te geven, en dus onmisbaar in een goede audio installatie.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Luidsprekers achterin
In de Audi A5 zitten 4 luidsprekers in de deuren (Sportback) of in de achter panelen (Coupe en Cabrio). Deze luidsprekers blijven origineel maar worden wel aangestuurd door de nieuwe DSP versterker. Hiermee kunnen we de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid ruimtelijker en voller klinkt, en uiteraard ook beter wordt voor de achter passagiers.

Subwoofer
Als subwoofer hebben we een aantal keuzes. Dit is een beetje afhankelijk van uw wensen en welk model A5 u heeft. Voor de Cabrio kunnen we een platte variant nemen die net achter de achterbank geplaatst wordt. In de Sportback en Coupe maken we meestal een kist op maat die om en over de accu gemonteerd wordt.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen door DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt voor het Basis- en Audi Sound systeem.

Met Audio upgrade Zilver zorgen we voor een natuurlijke en neutrale tonale balans in de auto. Door de plaatsing en afstelling van een DSP versterker pakken we de probleem gebieden in de A5 aan. Samen met de subwoofer zorgen we voor een volle klank bij een hoog volume.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Luidsprekers achterin
In de Audi A5 zitten 4 luidsprekers in de achterdeuren (Sportback) of in de achter panelen (Coupe en Cabrio). Deze luidsprekers blijven origineel maar worden wel aangestuurd door de nieuwe DSP versterker. Hiermee kunnen we de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid ruimtelijker en voller klinkt, en uiteraard ook beter wordt voor de achter passagiers.

Subwoofer
Als subwoofer hebben we een aantal keuzes. Dit is een beetje afhankelijk van uw wensen en welk model A5 u heeft. Voor de Cabrio kunnen we een platte variant nemen die net achter de achterbank geplaatst wordt. In de Sportback en Coupe maken we meestal een kist op maat die om en over de accu gemonteerd wordt.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie 

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                       

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor het Basis- en Audi Sound systeem.

De meest eenvoudige audio upgrade in een auto die het geluid positief beïnvloed, is de toevoeging van een subwoofer. In de A5 is dit zeker een leuke toevoeging. Vooral de Sportback en Coupe hebben veel baat bij deze upgrade.

Resultaat
Elk nummer wat u luistert krijgt een beetje extra schwung mee door de voelbare bas aanslagen van de subwoofer. Deze gaan door de hele auto heen en geven een aangenaam gevoel, en bij sommige muziek zelfs een kick. Zo ook in deze Audi A5!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                       

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Audi A5 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


Keuze uit meerdere modellen subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto