Personaliseer uw auto


Wrapping of covering is de ultieme manier om uw auto te personaliseren. Wrapping kan een auto totaal transformeren of extra nadruk leggen op details. Door uw wensen te bespreken kunnen we tot een maatwerk invulling komen die zijn grenzen niet kent. ProTech® biedt een groot aanbod kleuren, texturen met verbluffend 3D-effect en levensechte materialen zoals carbon- of hout-prints. Elegant, sportief, modieus, persoonlijk; alles is mogelijk! Van kleine carrosserie delen, zoals strips of spiegelkappen, tot de romp van een motorjacht, geen uitdaging is te groot. Geef uw fantasie de vrije loop, geleid door de expertise van onze adviseurs.

Professioneel advies

Een perfecte invulling van uw wensen. Met onze ProTech® expert bespreekt u wat uw wensen zijn.

Deze inventarisatie zetten we om in een concreet, vrijblijvend voorstel. Als u besluit uw project aan ons uit te besteden dan zorgen we uiteraard voor een exacte uitvoering van uw wensen. U bent natuurlijk van harte welkom om de voortgang van uw project te volgen, om uzelf ervan te verzekeren dat alles volgens plan verloopt.


Ik heb interesse

De voordelen van
Carwrapping?

 • Hoge kwaliteit folies

  Alle producten uit ons wrapping aanbod, waaronder de folies met “Patroon Effecten”, zijn gemaakt van hoogwaardige, gegoten en gelamineerde folies die bestand zijn tegen de meest agressieve stoffen (alcohol, benzine, aangelengde zuur vloeistoffen, brandstoffen, enzovoort). De ProTech® wrapping folie heeft de dikte van de laklaag van uw auto en biedt daardoor een extreem hoge weerstand tegen beschadigingen. De folie is al binnen 24 uur na het aanbrengen op volle sterkte. Uw auto is dus bijna direct optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 • Aanbrengtechniek

  Het aanbrengen van folies op de carrosserie van een auto is een klus waarbij ervaring, rust en talent noodzakelijk zijn. Alleen door de lijnen van het voertuig te volgen en de grenzen van de rekbaarheid van het materiaal te kennen is het eindresultaat niet van echte lak te onderscheiden. Onze experts vormen het materiaal naar de contouren van de carrosserie zodat de lichtval en structuur perfect passen.

 • Geen schade bij het aanbrengen

  Door de expertise van onze medewerkers en de kwaliteit van het gebruikte materiaal garanderen wij dat uw auto na het verwijderen van de folie in exact dezelfde staat is.

 • Aangepaste onderhoud

  U ontvangt van ons een specifiek ProTech® onderhoudsmiddel en gereedschap om uw ingepakte delen te onderhouden.

 • 2 jaar garantie

  U ontvangt maximaal 2 jaar garantie tegen afbladderen, opkrullen, krassen, blaren of verkleuring.