Een onzichtbaar schild


De ultieme bescherming om de carrosserie van uw auto te beschermen tegen schade die ontstaat tijdens het rijden. Denk hierbij aan opspattend grind, steentjes, insecten, enzovoort. Door een onzichtbare, transparante beschermfolie aan te brengen beschermt u de lak van uw auto tegen deze schades.

De beschermfolie dat we gebruiken is een transparante, zelfhelende folie van de hoogste kwaliteit. De dikte van de beschermfolie is meer dan 150 micron maar blijft onzichtbaar voor het blote oog. Beschermfolie kan worden toegepast op de gehele auto of alleen op de meest kwetsbare delen zoals de motorkap, het dak, voor spatborden, bumper, koplampen, spiegelkappen, instapdorpels en de dorpel van de kofferruimte. De behandeling met transparante beschermfolie is perfect met een ProTech® lakbehandeling te combineren.

Een opmerkelijke
technologie

5 jaar garantie tegen afbladderen, vergeling, krassen, blaren en verkleuring.

Een technologisch hoogstandje, het transparante beschermfolie van ProTech. Met de zelfhelende werking worden krasjes en onregelmatigheden door het folie zelf weer opgevuld waardoor de orginele staat hersteld wordt. Een prachtige beschermlaag voor jaren!


Ik heb interesse

De voordelen van
transparante beschermfolie?

 • Onzichtbaar

  De beschermfolie is volledig transparant. De kristalstructuur en de techniek van aanbrengen maken de beschermfolie onzichtbaar voor het blote oog. Door ons onderhoudsadvies op te volgen bent u gegarandeerd van een prachtige, transparante beschermlaag voor de lange termijn.

 • Zelfhelend

  Voor deze beschermfolie is een zeer geavanceerde technologie gebruikt. De zelfhelende eigenschappen zorgen ervoor dat krasjes en schade binnen een aantal uur worden opgevuld en daardoor verdwijnen.

 • Elasticiteit

  De elastische eigenschappen van de beschermfolie zijn essentieel voor de werking. Deze elasticiteit geeft beschermfolie de kracht om de klappen op te vangen van inslaande objecten zoals steentjes en insecten.

 • Perfecte afwerking en glans

  Een behandeld oppervlak stoot water en vettige vervuiling af. Daarnaast verouderd een behandeld oppervlak 10 keer langzamer.

 • 9 micron dik

  Geïnspireerd door de wetenschap. Een behandeld oppervlak biedt een beschermend schild van 9 micron.