Een unieke
ervaring

Kom in onze showroom luisteren naar geweldig geluid in onze demonstratie auto. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.

Ervaar het geluid bij Concept 4 Cars.
Centraal gelegen in Ede en goed bereikbaar


De demonstratie Audi in onze showroom is voorzien van een audio upgrade die een idee geeft wat het verschil is tussen het originele audio systeem en onze aanpassing. De Audi A1 hebben wij voorzien van een 5-kanaals DSP (Digital Sound Processor) versterker met 400 Watt RMS vermogen en een compacte subwoofer in de kofferbak. De luidsprekers in deze auto zijn origineel gebleven. Met een schakelmechanisme kunnen we u demonstreren hoe het geluid klinkt met de originele installatie en hoe het klinkt wanneer de DSP versterker en de subwoofer hun werk doen. Deze DSP versterker is door ons optimaal afgesteld. Uiteraard is er bij elke audio upgrade ruimte voor persoonlijke wensen.

Werkplaats

In onze hypermoderne werkplaats, voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en gereedschap, is uw auto in goede handen. Wij werken met een speciale brug zodat we op sta hoogte aan uw auto kunnen werken. Alvorens wij beginnen met het demonteren van panelen en essentiƫle onderdelen, plakken wij de kwetsbare delen af met beschermfolie. Zo voorkomen we beschadigingen aan uw kostbare bezit.

Wij werken volgens vaste protocollen zodat iedere auto op dezelfde manier behandeld wordt. Hierdoor is het geluidsresultaat en montagekwaliteit van een uitermate hoog niveau. Vanuit onze wachtruimte kunt u bekijken hoe wij te werk gaan.

Showroom

In onze showroom kunt u de componenten die wij voor uw auto geselecteerd hebben bekijken. Hierbij kunnen wij een gedetailleerde uitleg geven hoe het complete proces in zijn werk gaat. Zo kunt u voelen aan de materialen maar ook ervaren wat er bij het afstellen van het audio systeem allemaal komt kijken.

Wanneer u bij ons een afspraak gemaakt heeft voor een audio upgrade kunt u hierop wachten in onze speciale wachtruimte met wifi en koffiemachine. U kunt er ook voor kiezen om een leenauto te nemen wanneer de audio upgrade bijvoorbeeld een hele dag duurt.

Maak een afspraak


Wilt u in een van onze demonstratie auto's komen luisteren of wilt u een advies voor uw auto, neem dan contact met ons op. Als wij weten welke auto u heeft kunnen wij een voorstel voorbereiden en kunnen we dit in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie, rustig bespreken.

Neem contact op