Passie voor geweldig
geluid in een auto

 

Concept 4 Cars is geboren uit een passie voor geweldig geluid in een auto. Wij onderscheiden ons door een unieke focus op alleen car audio. Door ons volledig te richten op onze passie zijn we ervan overtuigd dat we dit ook door kunnen geven aan onze klanten. Ons team van absolute specialisten is elke dag bezig de verwachting van onze klanten te overtreffen. Het kippenvel moment als u uw favoriete muziek na de audio upgrade voor het eerst ervaart in uw auto, dat is waar wij het voor doen!

 

Zeer goed advies op maat. Professioneel bedrijf die ook goed luistert wat je precies wilt. Monteurs zijn heel goed opgeleid, zijn vakkundig, snel en leveren het werk keurig netjes op. Ook hebben ze het onzichtbaar afgewerkt. Dit bedrijf heeft heel veel ervaring. Instellen van DSP gaat bij hun vrij vlot vanwege veel kennis(waar andere bedrijven enkele uren voor nodig hebben) en is precies afgesteld zoals ik het geluid wilde horen en de kosten zijn beperkt gebleven omdat ik geen compleet audio upgrade hoefde te doen. Advies van meeste andere bedrijven was een compleet audio upgrade. Indien nodig zal ik een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Het is zeker een aanrader!

Suris

Hartstikke vriendelijk alles ziet er netjes en georganiseerd uit. Ben er heel tevreden over dit is echt een aanrader

D. Luisterburg

Hartelijk ontvangen en bijzonder goed advies, helder en eerlijk. Alles volgens afspraak. Helemaal top!

F. Pas

Prima advies gekregen. Alles netjes ingebouwd achter originele roosters. Wanneer nog wat bijstellingen nodig zijn kan ik gewoon langskomen, kortom, een prima ervaring.

B. Terpstra

Ik kom er al 10 jaar, en je wordt daar super geholpen

T. van de Weerd

Verzekerd van ongekende kwaliteit

Wij houden ons elke dag bezig met het adviseren, monteren en ontwikkelen van audio upgrade systemen. De afgelopen jaren hebben wij bijna elk automodel voorzien van een audio upgrade. Door elk project vast te leggen en te evalueren durven we te zeggen dat we voor elke auto een zeer betrouwbare en duurzame audio upgrade kunnen realiseren. Door deze systematiek bent u verzekerd van ongekende kwaliteit. Deze overtuiging bezegelen we dan ook met 5 jaar garantie op onze producten en montage.

De perfecte balans

Door de combinatie van techniek en gevoel zijn we in staat om elke audio upgrade perfect af te stemmen op de wensen van onze klanten. De techniek stelt ons in staat om het gewenste geluid in elke auto zo te kunnen afstellen dat deze voldoet aan de juiste referentiecurve. Deze curve vertegenwoordigt een geluidsweergave die het beste past bij het menselijk gehoor.

De combinatie van de juiste audio componenten en de nodige computerkracht zorgen voor de juiste basis. Deze basis wordt vervolgens door onze specialisten handmatig geperfectioneerd.

Service en gemak

Voor ons is een keurige montage en een geweldig geluidsresultaat vanzelfsprekend. Voor minder doen we het niet. Toch willen we elke dag de verwachting van onze klanten overtreffen. Dit doen we door meer dan alleen een audio upgrade te verzorgen.

U bent altijd welkom voor een transparant en vrijblijvend advies, vertrouwen is tenslotte de basis. Als u akkoord gaat op het voorstel spreken we een datum af voor montage. U kunt onze huurauto reserveren als u tijdens de montage afspraken heeft of u kunt wachten of werken bij ons op locatie. Uw auto wordt eerst door ons gewassen en waar nodig voorzien van beschermd folie. We leveren de auto aan u af met een luistersessie om tevredenheid te garanderen. We nodigen u daarna van harte uit om na een paar weken terug te komen om desgewenst de afstelling van het geluid verder te perfectioneren.

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over een van onze audio upgrades of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.