Passie voor auto’s


Concept 4 Cars brengt car Audio en car cleaning samen. Twee specialismen om trots op te zijn. Onze klanten krijgen dagelijks kippenvel van het indrukwekkende geluid, rijden in brandschone auto’s die zo bij de dealer vandaan lijken te komen en lopen breed glimlachend naar hun auto op het parkeerterrein. Jarenlange ervaring Concept 4 Cars komt voort uit onder andere de Autopoetser Ede, een begrip in de regio onder (merk)dealers. We poetsen auto’s al jarenlang aflever- en showroomklaar, uiteraard met de premium middelen en materialen die we nog steeds gebruiken. Net als de hoogwaardige lakbescherming en poetsmiddelen van ProTech®, waarmee we naast dealers ook consumenten bereikten. Beiden vanuit passie voor de auto, die we nu verenigen in Concept 4 Cars.

Ik kom er al 10 jaar

Ik kom er al 10 jaar, en je wordt daar super geholpen

T. van de Weerd

Hartelijk ontvangen en bijzonder goed advies

Hartelijk ontvangen en bijzonder goed advies, helder en eerlijk. Alles volgens afspraak. Helemaal top!

F. Pas

Prima advies gekregen

Prima advies gekregen. Alles netjes ingebouwd achter originele roosters. Wanneer nog wat bijstellingen nodig zijn kan ik gewoon langskomen, kortom, een prima ervaring.

B. Terpstra

Zeer goed advies op maat

Zeer goed advies op maat. Professioneel bedrijf die ook goed luistert wat je precies wilt. Monteurs zijn heel goed opgeleid, zijn vakkundig, snel en leveren het werk keurig netjes op. Ook hebben ze het onzichtbaar afgewerkt. Dit bedrijf heeft heel veel ervaring. Instellen van DSP gaat bij hun vrij vlot vanwege veel kennis(waar andere bedrijven enkele uren voor nodig hebben) en is precies afgesteld zoals ik het geluid wilde horen en de kosten zijn beperkt gebleven omdat ik geen compleet audio upgrade hoefde te doen. Advies van meeste andere bedrijven was een compleet audio upgrade. Indien nodig zal ik een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Het is zeker een aanrader!

Suris

Hartstikke vriendelijk

Hartstikke vriendelijk alles ziet er netjes en georganiseerd uit. Ben er heel tevreden over dit is echt een aanrader

D. Luisterburg

Ongekende kwaliteit

Het zijn de details die het bijzonder maken als we adviseren, monteren en concepten ontwikkelen. Audio en Cleaning van de hoogst mogelijke kwaliteit, dankzij gerenommeerde A-merken waarmee we werken. Standaard met garantie op volledige tevredenheid, omdat we 100% overtuigd zijn van onze oplossingen. Die we je daarom niet zomaar beloven, maar die je zelf kunt komen ervaren bij ons in de showroom.

Trots op je auto

Je auto als nieuw met geweldig geluid en overtuigende looks. Wij maken onze klanten trots op hun auto. Met audio die we tot in perfectie afstemmen op de auto, door ultiem gedetailleerd te reinigen en herstellen die van ieder model een show-waardige verschijning maken. Voor minder doen we het niet!

100% tevredenheid

Keurige montage, persoonlijke checks en afwerking tot in de kleinste details: het is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Iedere dag proberen we verwachtingen van onze klanten te overtreffen met de beste service en 100% tevredenheid. Dit inclusief luistersessie voor Audio, gewassen en beschermd bij Cleaning en met 100% tevredenheidsgarantie voor alle diensten.

Heeft u interesse?

Wil je meer weten over onze audio en cleaning diensten of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op.