Wij ontfermen ons over u en uw auto


Of u nu komt voor de inbouw van uw gekozen audio upgrade pakket of dat uw wagen een flinke opknapbeurt kan gebruiken. In alle gevallen ontfermen wij ons over uw auto. En geen zorgen, want onze specialisten weten als geen ander hoe ze met zo’n waardevol bezit om moeten gaan. Afhankelijk van uw gekozen pakket of behandeling plannen wij tijd in. Dit kan verschillen van een aantal uur tot zelfs een aantal dagen. Dit zullen wij van tevoren met u afstemmen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt en mag verwachten.

Wachten ging nog
nooit zo snel

Wachten is iets waar we eigenlijk geen ruimte voor hebben in onze overvolle agenda’s. Onze tijd zo efficiënt mogelijk benutten is wat we willen en wij van Concept4Cars begrijpen dit helemaal. Om ervoor te zorgen dat uw kostbare tijd niet verloren gaat hebben wij een fijne wacht- en werkruimte voor u gecreëerd. Heeft u bijvoorbeeld een belangrijke deadline op uw werk of een mailbox waar je U tegen zegt. In alle rust werkt u verder aan uw project bij ons op locatie.

Gratis en veilig wifinetwerk

Bent u van plan om in onze wacht- en werkruimte lekker aan de slag te gaan, maar is het krijgen van een goede en stabiele netwerkverbinding altijd een gedoe? Dat is verleden tijd. U kunt gewoon gebruik maken van ons gratis en bovenal veilig wifinetwerk. Een snelle verbinding waarmee u gemakkelijk in uw eigen werkomgeving verder kunt werken.

Leenfiets en huurauto

Geen werk wat afgerond moet worden? Ga er dan lekker tussenuit. Onze leenfietsen staan voor u klaar, zodat u de omgeving kunt verkennen. U vindt hier fantastische fietsroutes langs de Veluwe of ontdek het gezellige centrum van Ede. Vraag onze servicemedewerkers voor meer informatie.

Wilt u die belangrijke zakelijke afspraak niet door uw vingers laten glippen? Besteed uw tijd dan nog efficiënter door gebruik te maken van onze huurauto. Tegen een kleine betaling kunt u hier gebruik van maken. Een andere gelegenheid waarvoor u de deur uit moet? Ook geen probleem. Onze Audi A1 staat ten alle tijden voor u klaar. Daarnaast is onze huurauto voorzien van een ProTech Premium wassen behandeling, zodat u stralend uw afspraak tegemoet gaat.

Extra services

Om het wachten nog extra te verzachten zullen onze servicemedewerkers u in de tussentijd voorzien van een goede kop koffie of thee. Voor hoge nood is een toilet aanwezig en wij zorgen voor voldoende én actueel leesvoer. Heeft u in de tussentijd nog vragen, dan beantwoord ons personeel deze graag en vanaf de wachtruimte heeft u zicht op de werkplaats, zodat u precies kunt zien wat er met uw kostbare bezit gebeurt. Als kers op de taart zorgen wij ervoor dat uw auto bij oplevering ons pand blinkend verlaat.

Neem contact met ons op


Heeft u een afspraak bij ons staan en is er onverwachts iets tussen gekomen of heeft u een andere prangende vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u plannen wij de afspraak in op een ander moment of geven wij antwoord op uw dringende vraag. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)318 640 324 of stuur een mail naar: info@concept4cars.nl. Nieuwsgierig wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Ontdek al onze mogelijkheden.

Neem contact op