Geluid om kippenvel van te krijgen


Beloften zijn mooi, maar bewijzen is wat ons betreft beter. Ga niet alleen af op specificaties, wattages en eigenschappen, maar kom het gewoon zelf ervaren. Neem plaats in een van onze demo-auto’s, zodat je met eigen oren het verschil kunt horen. Ervaar geluid om kippenvel van te krijgen

Speciaal voor in uw auto

Iedere vorm en ieder materiaal heeft invloed op de akoestiek en dynamiek van het geluid in de auto. Onze specialisten stemmen het geluid speciaal af op uw auto en perfectioneren dit tot in detail. Handmatig, met veel gevoel en passie voor audiosystemen. Wij laten het geluid klinken zoals de muzikant het bedoeld heeft, om volledig in op te gaan en eindeloos van te genieten.

Wij begrijpen dat je vooraf graag wilt weten welke bijzondere audio-ervaring dat oplevert. Onze professionals nodigen je graag uit in een van onze demo-auto’s, waarmee we het geluid perfect kunnen nabootsen. Ervaar onze audiosystemen in een showroommodel, waarin duidelijk wordt hoe audio uitstijgt boven iedere verwachting die je daarvan hebt.

Neem plaats en ervaar het zelf

Telefonisch of via ons contactformulier een afspraak gemaakt? We spreken samen een geschikt moment af, waarvoor je van ons per e-mail een bevestiging ontvangt.

Op de dag van de afspraak nodigen we je onder het genot van een kop koffie of thee graag uit om plaats te nemen in een van onze demo-auto’s. We laten je horen hoe muziek hoort te klinken. Om kippenvel van te krijgen.

Afspraak inplannen


Interesse in een audio upgrade voor uw auto? Vraag een geluidsdemo aan of geef ons door welk audiopakket je graag wilt laten monteren. We geven je dan aan hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben. Uiteraard is er een huurauto beschikbaar of kun je gebruik maken van onze werk- en wachtruimte. We bieden je op die manier graag de beste hospitality.

Twijfel je nog en wil je onze audiosystemen liever zelf komen ervaren? Plan een geluidsdemo in.

Vraag een geluidsdemo aan