Een unieke muzikale beleving


Als echte car audio kenners weten wij als geen ander dat geluid ontastbaar is. Het is iets wat u zelf moet ervaren om overtuigd te worden door de muzikale klanken die uit uw luidsprekers te horen zijn. Wij hebben diverse demo auto’s voor u klaar staan, zodat u met eigen oren het verschil kunt horen. Een vrijblijvende unieke muzikale beleving staat op u te wachten.

Vergelijkbaar geluid in uw auto

De uitstraling en vormgeving zijn de basisprincipes waarop u een auto selecteert. Iedere keer als u naar uw auto kijkt of erin stapt wordt u overladen door een geluk makend gevoel. Maar wist u ook dat dit invloed heeft op het geluid in uw auto? De akoestiek en dynamiek worden bepaald door de vormen en materialen in uw auto en zijn belangrijke eigenschappen waarmee wij rekening houden tijdens het inbouwen van audio. Daarnaast wordt het geluid afgestemd op uw persoonlijke wensen. Met deze uitgangspunten creëren wij een uniek geluid die in geen één auto hetzelfde is. Wij begrijpen dat u vooraf eerst wilt weten hoe een audio upgrade nu eigenlijk klink. Met onze diverse demo auto’s bootsen wij het geluid na. De meest gangbare showmodellen hebben wij voor u klaar staan, zodat u een zo goed mogelijk vergelijkbaar geluid te horen krijgt.

Hoe gaan wij te werk

Nadat u telefonisch of via het contactformulier op onze website een kosteloze geluidsdemo aangevraagd heeft, sluiten wij met u een geschikt moment kort. U ontvangt per mail een bevestiging. Op de dag van de afspraak wordt u op het gewenste tijdstip door één van onze adviseurs hartelijk ontvangen. Onder het genot van een kop koffie/thee bespreekt onze adviseur samen met u alle mogelijkheden en zal vragen of u nog persoonlijke wensen heeft. Daarna kan het echte werk beginnen. Onze adviseur loodst u naar één van de demo auto’s en laat u ervaren hoe muziek hoort te klinken.

Hoe nu verder?


Wanneer u interesse heeft in een audio upgrade zal onze adviseur direct een afspraak met u inplannen. Afhankelijk van uw pakketkeuze én type auto wordt op dat moment bepaald hoeveel tijd de inbouw in beslag gaat nemen. Dit kan enkele uren tot dagen duren. Een fijne wacht -en werkruimte hebben wij voor u gecreëerd, zodat u bij ons op locatie kunt wachten. Afspraak buiten de deur? Maak gebruik van onze huurauto. Benieuwd naar al onze services? U leest ze op onze hospitality pagina.

Ook als u er nog niet over uit bent is dat geen enkel probleem. Kom gerust nog eens langs om te luisteren.

Vraag een geluidsdemo aan