VOLKSWAGEN UP! en E-UP!

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4) 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP Versterker
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Volkswagen Up! en E-Up!


Hoe leuk zou het zijn als wij uw Volkswagen up! Of e-up! Uit zouden rusten met een leuke en betaalbare audio upgrade? Wij kunnen uw autorit comfortabeler maken met het beter afspelen van diverse soorten muziek. Voor de up! Hebben wij 3 leuke audio upgrades ontwikkeld, daarbij rekening houdend met de verschillende uitvoering van het audio systeem in de Volkswagen up! In de specificaties tabel kunt u terugvinden welk systeem geschikt is voor uw Volkswagen up!. Een subwoofer upgrade zoals wij bij pakket Brons monteren, is geschikt voor iedere uitvoering.


Luistersessie Volkswagen Up! en E-Up!


In de Volkswagen Up is het geluid, afhankelijk van de uitvoering, het geluid niet heel goed. Bij de uitvoering met 2 luidsprekers in de voordeuren, missen wij een groot frequentie gebied. Lage en hoge tonen zijn nauwelijks aanwezig en het volume is erg laag. Bij de up! met 6 luidsprekers, 4 voor en 2 achter is het geluid een stuk beter. Maar ook hier missen we de lage tonen en volume. Deze beide uitvoering hebben enorm baat bij een compacte subwoofer, Zo voegen we een behoorlijke partij lage tonen toe zodat het geluid ook voelbaar is en je kunt genieten van je favoriete muziek.

Oplossing
Wanneer de up! is uitgevoerd met 6 luidsprekers adviseren wij pakket Brons of pakket Goud. Pakket Goud geeft dan de mooiste upgrade, omdat het versterker vermogen enorm toe neemt en de kwaliteit en klank sterk verbeterd wordt. Bij de uitvoering met 2 luidsprekers adviseren wij pakket Brons of Zilver. Hiermee nemen de details toe en wordt de klank beter.

Beats audio
Is uw Volkswagen up! uitgerust met het Beats audio systeem dan kunt u het systeem verbeteren met pakket zilver of Brons. Pakket goud is helaas niet compatible met de 8 kanaals Beats audio versterker. Uiteraard kunnen we dit systeem wel aanpassen maar dan geldt er een meerprijs.


Ook geschikt voor mijn Volkswagen Up! en E-Up!?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Volkswagen up! vanaf 2011 en de e-up! Vanaf 2013.

Lease-Auto
Heeft u uw up! geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt voor het Basis audio systeem, bestaande uit 2 of 6 luidsprekers.

Deze audio upgrade kiest u als u een mooie compromis zoekt tussen kwaliteit en budget. Wij voegen een sterke 5 kanaals DSP versterker toe, samen met een kleine subwoofer. Met deze combinatie stellen we het systeem af naar een mooie tonale balans, met rijke bassen, veel details en hoge volumes.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek. Wanneer u het systeem heeft met 2 luidsprekers adviseren wij om ook een upgrade van de luidsprekers te doen, dit heeft een meerprijs.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Volkswagen up! Monteren wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Deze subwoofer is de kers op de taart. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt voor het Basis of Beats audio systeem

Pakket Zilver bestaat uit een luidspreker upgrade en een subwoofer upgrade en is daarmee geschikt voor alle systemen die nu of in het verleden in de Volkswagen up! gemonteerd zijn

Subwoofer
Een subwoofer in de Volkswagen up! Is een welkome toevoeging. Zo kunt u de bastonen veel beter waarnemen en bovendien ook voelen. De muziek krijgt een extra dimensie! Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het volume van de subwoofer eenvoudig verhogen of verlagen. De subwoofer is uitgevoerd met een krachtige 150 Watt RMS versterker die het signaal van de luidsprekers opvangt en transformeert naar een subwoofer signaal. Hierdoor produceert de subwoofer alleen de allerlaagste frequenties. Mocht u de hele kofferbak nodig hebben dan kunt u de subwoofer altijd uitnemen, middels een stekker verbinding zit deze gemonteerd

Luidsprekers
In de voordeuren monteren wij 2 nieuwe 16,5 cm woofers. De deur wordt verder voorzien van akoestische dempingsmaterialen. In de A-stylen van de up! monteren wij 2 nieuwe tweeters, speciaal voor de frisse hoge tonen. Als er al tweeters in de A-stylen gemonteerd zijn, worden deze vervangen voor de betere exemplaren. U kunt nu genieten van meer details en strakkere klanken.

Resultaat
De combinatie van nieuwe luidsprekers, akoestische dempingsmaterialen en een subwoofer, geven het geluid veel meer passie en gevoel mee. Nu wordt het leuk om naar de radio of USB te luisteren. De muziek krijgt meer gevoel mee en u kunt volledig gaan genieten.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor het Basis of Beats audio systeem.

In pakket Brons monteren wij een actieve subwoofer in de kofferbak.

Een subwoofer in de Volkswagen up! Is een welkome toevoeging. Zo kunt u de bastonen veel beter waarnemen en bovendien ook voelen. De muziek krijgt een extra dimensie! Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het volume van de subwoofer eenvoudig verhogen of verlagen. De subwoofer is uitgevoerd met een krachtige 150 Watt RMS versterker die het signaal van de luidsprekers opvangt en transformeert naar een subwoofer signaal. Hierdoor produceert de subwoofer alleen de allerlaagste frequenties. Mocht u de hele kofferbak nodig hebben dan kunt u de subwoofer altijd uitnemen, middels een stekker verbinding zit deze gemonteerd.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra service.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Volkswagen Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto