VOLKSWAGEN PASSAT EN ARTEON 

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Volkswagen Passat en Arteon 


In de Volkswagen Passat kun je genieten van de mooie materialen in het interieur en de gigantische ruimte om je heen. Door de enorme binnenruimte van de auto zal een aangepast audio systeem ook helemaal tot zijn recht komen. Helaas is het basis audio systeem niet heel prettig om voor langere tijd naar te luisteren. Voor de Volkswagen Passat hebben wij een drietal audio upgrades ontwikkeld en uitvoerig getest. Door de breedte en lengte van de auto is het mogelijk om een heel ruimtelijk geluid te creëren, alsof je in een concertzaal zit. Onze audio upgrades beginnen met een eenvoudige subwoofer upgrade, tot aan een upgrade waarbij wij de voordeuren voorzien van hoogwaardige luidsprekers, ondersteund door een speciale DSP versterker en een verfijnde subwoofer. Zo’n upgrade zorgt voor een heerlijke sound die weids en open klinkt, heel gedetailleerd is en voorzien is van basklanken die door de complete auto rollen.


Luistersessie Volkswagen Passat en Arteon


Net als bij andere modellen uit het Volkswagen concern hebben wij ook hier onze bedenkingen over het geluid in de Passat. Wij denken dat een combinatie van de kwaliteit van de head-unit en de vorm van de rooster voor de luidsprekers de grote boosdoeners zijn. Zo klinkt het geluid wat blikkig, digitaal en is het net of het geluid niet af is. Er ontbreekt het één en ander. Op normaal luisterniveau en met de radio als bron valt het allemaal niet zo erg op. Maar gaat u uw favoriete muziek afspelen via USB of Bluetooth en draait u het volume wat verder omhoog, dan beginnen deze zaken wel op te vallen. Gelukkig is hier iets aan te doen middels één van onze audio upgrades.

Dynaudio
Is uw Volkswagen Passat uitgerust met het Dynaudio systeem dan bent u niet heel veel beter af. De door Dynaudio toegepaste versterker en subwoofer (niet in de GTE) kunnen niet het verschil maken. Het volume gaat wel iets omhoog en de bastonen zijn iets lager en meer aanwezig maar het geluid blijft vrij blikkerig en digitaal klinken. De oplossing om dit kille en digitale geluid tegen te gaan is een combinatie van andere luidsprekers, akoestische dempingsmaterialen in de deuren en geavanceerde DSP versterking te gaan gebruiken. Hiermee kunnen we de klank beïnvloeden en dat is nu precies wat de Passat nodig heeft.

Onze audio upgrade brons, zilver en goud zijn niet geschikt voor het Dynaudio systeem. Voor een aanpassing van dat systeem hebben we andere producten nodig, en vragen wij een meerprijs.


Ook geschikt voor mijn Volkswagen Passat en Arteon?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Passat en de Passat Variant vanaf 2011 en de Volkswagen Arteon vanaf 2017.

Lease-Auto
Heeft u uw Volkswagen Passat geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt voor het Basis audio systeem.

Audio Upgrade pakket Goud geeft de mooiste upgrade aan het geluid. De fenomenale DSP versterker stelt ons instaat om het geluid over het gehele frequentie spectrum te beïnvloeden en verbeteren.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige tweeter, speciaal voor sprankelende details en frisse klanken. Deze tweeter is beter in staat om hoge volumes te verwerken en zal minder snel vervormen dan de originele tweeter. In de voordeur monteren wij een krachtige en gevoelige woofer die het lage- en middengebied in de muziek weergeeft. Door montage van deze nieuwe luidsprekers wordt de definiëring in de instrumenten en stemmen nog duidelijker. Het is net alsof de drummer nog iets harder op zijn bekkens slaat en dat de zangeres nog meer haar best doet.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Luidsprekers achterdeuren
De luidsprekers in de achterdeuren laten wij origineel. In deze upgrade heeft het vervangen van deze luidsprekers een kleine meerwaarde. Kiezen we voor een zwaardere versterker in een samengesteld pakket dan worden deze luidsprekers wel vervangen en de deuren akoestische gedempt. Wilt u bovenop pakket goud toch de luidsprekers in de achterdeuren laten vervangen rekenen wij hier een meerprijs voor.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.

UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is alleen geschikt voor het Basis audio systeem.

Deze audio upgrade kiest u als u een mooie compromis zoekt tussen kwaliteit en budget. Wij voegen een sterke 5 kanaals DSP versterker toe, samen met een kleine subwoofer. Met deze combinatie stellen we het systeem af naar een mooie tonale balans, met rijke bassen, veel details en hoge volumes.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Volkswagen Passat plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Deze subwoofer is de kers op de taart. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                       

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor het Basis audio systeem.

Met het toevoegen van een compacte subwoofer voorzien van ingebouwde versterker en afstandsbediening bent u zelf de baas over de lage tonen in de auto. Deze subwoofer geeft een mooie aanvulling op de muziek en zorgt voor de nodige uithalen in de lage regionen.

Resultaat
Elk nummer wat u luistert krijgt een beetje extra schwung mee door de voelbare bas aanslagen van de subwoofer. Deze gaan door de hele auto heen en geven een aangenaam gevoel, en bij sommige muziek zelfs een kick. Zo ook in deze Volkswagen Passat!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Volkswagen Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto