TOYOTA COROLLA

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Abarth Toyota Corolla


De ruime Toyota Corolla combineert fris design met een sportief rijgedrag. De afwerking in het interieur is erg speels en het multimedia scherm laat zich goed bedienen. Voor deze leuke auto hebben wij een aantal klinkende audio upgrades ontwikkeld. Deze upgrades zijn ingedeeld in 3 prijsklassen zodat er voor elk budget een mooie oplossing is. Ben je op zoek naar een strak klinkende installatie in uw Toyota Corolla, dan ben je bij ons aan het goede adres. Het maakt niet uit welke audio upgrade je kiest, het standaard geluid wordt op alle fronten beter. Dit komt doordat wij kiezen voor topklasse audio producten en slimme akoestische aanpassingen.


Luistersessie Toyota Corolla


De muziek in de Toyota Corolla klinkt aardig goed, uiteraard is er voldoende ruimte voor verbetering en kunnen we zaken als dynamiek, expressie, stereobeeld, volume een flink stuk verbeteren. Hier kunnen we middels een van onze drie audio upgrades wel wat aan doen.

Oplossing
Om betere lage tonen te produceren kunnen wij een subwoofer toevoegen. Door de subwoofer toevoeging hoeft de radio-unit niet zo hard meer te werken. Dit resulteert al in een wat strakker en rustiger geluid. Het gebrek aan bepaalde frequenties zoals we bij de luistersessie gezien hebben, lossen we op door een DSP versterker te plaatsen zoals we bij pakket Zilver en Goud doen. Met het DSP gedeelte brengen we de diverse frequenties naar een optimale balans. Het versterker gedeelte van deze DSP versterker geeft meer kracht, dynamiek en volume aan het geluid.


Ook geschikt voor mijn Toyota Corolla?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Corolla Hatchback, Touring, Trek en Sedan vanaf 2019.

Is uw Corolla uitgerust met het JBL audio systeem met 800 Watt RMS vermogen en bent u nog niet tevreden? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen op welke punten we het systeem kunnen verbeteren.

Lease-Auto
Heeft u uw Corolla geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket goud is alleen geschikt als uw Corolla voorzien is van het basis-audio systeem

Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto onderweg bent. Bij dit pakket is het hart van de installatie een meervoudige DSP (digital sound processor) versterker met ruim 400 Watt RMS vermogen. Het DSP gedeelte gebruiken we om de tonale balans in de auto te optimaliseren, tussen alle onderlinge luidsprekers en de akoestiek. Het versterker gedeelte zorgt voor de nodige kracht, dynamiek en volume toename.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige tweeter, speciaal voor de hoge details en klanken. Onderin de deur monteren wij een krachtige en gevoelige woofer die het lage- en middengebied in de muziek weergeeft. Door montage van deze mooie luidsprekers wordt de definiëring in de instrumenten en stemmen nog duidelijker. Het is net alsof de drummer nog iets harder op zijn bekkens slaat en dat de zangeres nog meer haar best doet.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket zilver is alleen geschikt als uw Corolla voorzien is van het basis-audio systeem

Deze audio upgrade adviseren wij als u het geluid aanzienlijk wilt verbeteren maar niet te grote aanpassingen aan de auto wilt. Met dit pakket monteren wij een meer kanaals DSP versterker en een compacte subwoofer. Dit systeem wordt nauwkeurig op elkaar afgestemd zodat er een mooi, vol en fris geluid overblijft.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Toyota Corolla monteren wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelbaar wordt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit systeem kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket brons is alleen geschikt als uw Corolla voorzien is van het basis-audio systeem

Bent u een liefhebben van volle en zware bastonen, en vindt u het overige geluid prima, kies dan pakket Brons. Hierbij monteren we een compacte subwoofer met ingebouwde versterker in de kofferbak. Deze subwoofer is voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanuit uw stoel de lage tonen bij kunt regelen. Van rustig voortkabbelen, naar lekker ruig en zwaar.

Resultaat
Deze subwoofer zorgt ervoor dat je met nog meer plezier in je auto stapt. Je verlangt ernaar om weer een stuk te mogen rijden. Zet je met maximaal, dan voel je de subwoofer in je rug beuken op de maat van de muziek!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Toyota Corolla Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto