TESLA MODEL 3 

Goud

2.999,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1.5 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.299,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Tesla Model 3

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip! 


Wat moet je nu doen in je Tesla Model 3 als alles vanzelf gaat tijdens het rijden? Muziek luisteren natuurlijk! Voor de nieuwe Tesla Model 3 hebben wij een aantal audio upgrade pakketten ontwikkeld. Deze pakketten zijn speciaal voor de Tesla Model 3 uitgerust met het SR of SR+ audio systeem. Tijdens de ontwikkeling van deze audio upgrades hebben we rekening gehouden met de actieradius van de auto. We hebben gekozen voor speciale versterker die zuinig omspringen met het energie gebruik maar wel de kracht en dynamiek geven die de muziek in deze auto nodig heeft. Doordat deze slimme versterkers ultra compact zijn kunnen ze gemonteerd worden achter de middenconsole van de Tesla Model 3.


Luistersessie Tesla Model 3


Onze test auto is uitgerust met het SR audio systeem. Dit systeem bestaat uit 3 luidsprekers in het dashboard met een formaat van 10 cm. In de voordeuren zijn 20 cm woofers geplaatst en in de achterdeuren 10 cm breedband luidsprekers. Wanneer wij gaan luisteren in de Tesla valt ons een aantal dingen op. Allereerst is de detaillering in het geluid ruim aanwezig. Zijn de bassen vol maar niet overmatig en goed in balans met het dashboard. Eerste indruk dus goed, beter als bij de Model S! Wat tegenvalt is het geluid wat van de achterkant komt, dit is nauwelijks waarneembaar en zorgt ervoor dat het lijkt alsof het geluid volledig van de voorruit komt.

We hebben het originele systeem ingemeten met onze speciale meet apparatuur en deze laat een curve zien die bij het geluid past. Met hier en daar wat pieken en stevige dalen, kortom best wel een aantal aandachtspunten. De ultra lage tonen zijn niet zichtbaar op de curve en tussen 200 en 400 Hz zit een enorm gat. Daar mist essentiële informatie. Nu we de probleemgebieden in kaart gebracht hebben is de conclusie dat in eerste instantie de luidsprekers niet vervangen hoeven te worden maar dat het signaal middels speciale DSP (digital sound processor) versterkers tot de juiste niveaus aangepast moet worden.

Wilt u een voordelige upgrade dan past pakket Brons perfect bij u. Door de plaatsing van 2 versterkers en een subwoofer maken we een groot verschil t.o.v. het originele systeem.


Ook geschikt voor mijn Tesla Model 3?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Tesla model 3, vanaf bouwjaar 2019, uitgerust met het SR of SR+ audio systeem. Heeft u het Premium audio systeem neem dan contact met ons op.

Lease-Auto
Heeft u uw Tesla Model 3 geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Met Audio Upgrade pakket Goud breiden wij het systeem uit met 2 DSP versterker met in totaal 1100 Watt RMS vermogen en 11 kanalen. Dit vermogen gebruiken we om het systeem meer volume en meer dynamiek te geven. Met het DSP gedeelte van de versterkers zorgen we voor meer balans in de frequenties wat resulteert in een meer natuur getrouw geluid. De ontbrekende frequenties worden nu ook weergegeven. Daarnaast vervangen wij de tweeters ter hoogte van de spiegeldriehoeken voor kwalitatief hoogwaardige tweeters. In de voordeuren worden de woofers vervangen door exemplaren die meer gedetailleerd en strakker de lage tonen weer kunnen geven. Daarnaast worden de voordeuren voorzien van akoestische dempingsmaterialen om het geluid nog strakker te maken en de details duidelijker weer te geven. De subwoofer die wij in pakket goud plaatsen is een hele bijzondere en past perfect in de kofferbak van de Model 3. Het versterker vermogen is 300 watt meer dan in pakket zilver. Het resultaat hiervan is een nog strakker geluid, meer volume en meer bastonen.

Luidsprekers
Wij vervangen de belangrijkste luidsprekers in de Tesla Model 3 om zo nog meer uit de nieuwe versterkers te kunnen halen. De detaillering en focus van de instrumenten zal nog beter worden. De nieuwe tweeters zorgen voor een hoger dynamisch bereik en een frissere klank. De nieuwe woofers in de deuren geven meer energie af en laten drum aanslagen en basgitaren op uw trommelvliezen dreunen. Doordat deze luidsprekers zwaarder belast kunnen worden zullen de versterkers nog meer vermogen geven wat de klank weer ten goede komt. De akoestische demping in de deuren zorgt ervoor dat resonanties beperkt blijven en de klank nog voller wordt.

Luidsprekers achterin
De luidsprekers in de hoedenplank, die standaard in de Tesla gemonteerd zijn maar niet aangesloten zijn (SR en SR+), worden aangesloten op de nieuwe versterkers. Zo ontstaat er een hele mooie ruimtelijkheid in het geluid.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Goud monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak onder de plaat. Het is ook mogelijk om een subwoofer aan de linkerkant achter de wielkast te monteren. Deze speciale kist heeft een efficiënte pasvorm en ziet er mooi afgewerkt uit. Deze subwoofer is ruimte besparen, u levert hiermee geen kofferbak ruimte in. De meerprijs van deze subwoofer is 400,- EURO.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een vol en strak geluid. Kiest u als muziek een drumsolo dan voelt u de aanslagen op uw borstkast en is het net alsof de drummer op de motor kap van de Tesla zit te drummen. Met de ingebouwde toonregeling van de Tesla kunt u zelf peper en zout toevoegen om het geluid aan uw wensen op smaak te brengen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.

 

UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud 


Audio Upgrade pakket Zilver


Met Audio Upgrade pakket Zilver verrijken wij het systeem met 2 DSP versterker met in totaal 800 Watt RMS vermogen. Dit vermogen gebruiken we om het systeem meer volume en meer dynamiek te geven. Met het DSP gedeelte van de versterkers zorgen we voor meer balans in de frequenties wat resulteert in een meer natuur getrouw geluid. De ontbrekende frequenties worden nu ook weergegeven. 

Luidsprekers voorin
De luidsprekers aan de voorkant laten wij zitten, de passen heel goed bij de nieuwe versterkers. Door de juiste afstelling komt er een beter geluid uit deze luidsprekers en kunnen ook hogere volumes aan. In de deuren zitten standaard ook tweeters, deze zijn in de SR en SR+ systemen niet aangesloten. Wij kunnen deze tweeters aansluiten middels speciale filters, en koppelen deze aan de nieuwe versterker. Zo wordt het geluid voorin veel frisser en completer. Dit heeft een meerprijs.

Luidsprekers achterin
De luidsprekers in de hoedenplank, die standaard in de Tesla gemonteerd zijn maar niet aangesloten zijn (SR en SR+), kunnen worden aangesloten op de nieuwe versterkers. Zo ontstaat er een hele mooie ruimtelijkheid in het geluid. Dit heeft een meerprijs.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Zilver monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak van uw auto. Wij kunnen samen met u bepalen welk model subwoofer u wilt. Bent u een liefhebben van sterke bassen dan kiezen wij een subwoofer die tegen de achterbank van de auto gemonteerd wordt. Wilt u een volle maar niet te aanwezige bas, dan plaatsen wij de subwoofer in de bodem van de kofferbak. De subwoofer is een must om die heerlijke bas te laten voelen en het geluid meer liefde te geven.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een vol en strak geluid. Kiest u als muziek een drumsolo dan voelt u de aanslagen op uw borstkast en is het net alsof de drummer op de motor kap van de Tesla zit te drummen. Met de ingebouwde toonregeling van de Tesla kunt u zelf peper en zout toevoegen om het geluid aan uw wensen op smaak te brengen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                       

2.299,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver 


Audio Upgrade pakket Brons


De meest eenvoudige upgrade voor het geluid in uw Tesla Model 3 is de toevoeging van een subwoofer. Door de toevoeging van de subwoofer krijgt het geluid een vollere dynamiek, dit is wat de Tesla Model 3 nodig heeft.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Brons monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak van uw auto. Wij kunnen samen met u bepalen welk model subwoofer u wilt. Bent u een liefhebben van sterke bassen dan kiezen wij een subwoofer die tegen de achterbank van de auto gemonteerd wordt. Wilt u een volle maar niet te aanwezige bas, dan plaatsen wij de subwoofer in de bodem van de kofferbak. De subwoofer is een must om die heerlijke bas te laten voelen en het geluid meer liefde te geven.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen. Het geluid is compleet en mooi in balans. Vanaf de achterkant komt nu veel meer geluid, dit resulteert in een meer ruimtelijke beleving. De geluiden zitten om u heen in plaatst van alleen bij het dashboard. Met de ingebouwde toonregeling van de Tesla kunt u zelf peper en zout toevoegen om het geluid aan uw wensen op smaak te brengen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS 

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Tesla Model 3 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto