SEAT LEON

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Seat Leon


In de ruimte en sportieve Seat Leon is een autorit een leuke bezigheid. Dit komt doordat de auto erg goed rijdt, hij stuurt strak, de stoelen zitten goed en de materialen van het interieur voelen niet goedkoop aan. Het multimedia scherm is makkelijk te bedienen en werkt behoorlijk snel. Het geluid klinkt goed, kan behoorlijk hard en is niet vervelend om naar te luisteren. Uiteraard zijn ook hier de nodige aanpassingen te doen om het nog veel beter te maken. Voor deze Seat Leon hebben we dan ook 3 pakketten ontwikkeld om zo de beleving van dit systeem naar een hoger niveau te brengen.


Luistersessie Seat Leon 


Het geluid klinkt dus best oké! Seat gebruikt een iets ander type radio dan zijn gelijkwaardige broers van bijvoorbeeld het Volkswagen concern. Deze radio stuurt namelijk 6 kanalen uit i.p.v. de gebruikelijke 4. De tweeters in het dashboard krijgen hun eigen kanalen. De voordeuren krijgen hun eigen gefilterde kanalen, en de overige 2 kanalen zijn voor de achterdeuren. Door dit zo aan te pakket wordt het vermogen beter verdeeld over de luidsprekers. Dit heeft een gunstig effect op het geluid. Toch zien we nog genoeg verbeter punten. Wat we met onze pakketten verbeteren is bijvoorbeeld de basweergave die veel strakker kan en wordt, of de details en tonale balans. Bij pakket Goud pakken we het heel serieus aan, daar worden naast de nieuwe versterker en subwoofer plaatsing ook de luidsprekers in de voordeuren vervangen.

Beats
Bent u niet tevreden met uw Beats audio systeem? Dan kunt u nog steeds gebruik maken van 1 van de 3 audio upgrade pakketten.


Ook geschikt voor mijn Seat Leon?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Seat Leon, en Sportstourer vanaf 2012.

Lease-Auto
Heeft u uw Leon geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto onderweg bent. Bij dit pakket is het hart van de installatie een meervoudige DSP (digital sound processor) versterker met ruim 500 Watt RMS vermogen. Het DSP gedeelte gebruiken we om de tonale balans in de auto te optimaliseren, tussen alle onderlinge luidsprekers en de akoestiek. Het versterker gedeelte zorgt voor de nodige kracht, dynamiek en volume toename.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige tweeter, speciaal voor de hoge details en klanken. Onderin de deur monteren wij een krachtige en gevoelige woofer die het lage- en middengebied in de muziek weergeeft. Door montage van deze mooie luidsprekers wordt de definiëring in de instrumenten en stemmen nog duidelijker. Het is net alsof de drummer nog iets harder op zijn bekkens slaat en dat de zangeres nog meer haar best doet.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


 

UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Deze audio upgrade adviseren wij als u het geluid aanzienlijk wilt verbeteren maar niet te grote aanpassingen aan de auto wilt. Met dit pakket monteren wij een multichannel DSP versterker en een compacte subwoofer. Dit systeem wordt nauwkeurig op elkaar afgestemd zodat er een mooi, vol en fris geluid overblijft.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Seat Leon plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelbaar wordt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit systeem kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                        


Audio Upgrade pakket Brons


Bent u een liefhebben van volle en zware bastonen, en vindt u het overige geluid prima, kies dan pakket Brons. Hierbij monteren we een compacte subwoofer met ingebouwde versterker in de kofferbak. Deze subwoofer is voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanuit uw stoel de lage tonen bij kunt regelen. Van rustig voortkabbelen, naar lekker ruig en zwaar.

Resultaat
Deze subwoofer zorgt ervoor dat je met nog meer plezier in je auto stapt. Je verlangt ernaar om weer een stuk te mogen rijden. Zet je met maximaal, dan voel je de subwoofer in je rug beuken op de maat van de muziek!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Seat Leon Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto