RENAULT MEGANE

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Renault Megane


Voor de Renault Megane en Megane Estate hebben wij drie leuke audio upgrades ontwikkeld. Elke upgrade is uniek. Zo plaatsen wij bij upgrade Brons een compacte subwoofer met versterker in de kofferbak. In pakket Zilver komt hier een speciale DSP versterker bij en met pakket Goud zetten we de gaan we nog een stap verder door ook de luidsprekers in de voordeuren te vervangen. Met elke audio upgrade wordt het standaard geluid in de Megane op een aantal fronten sterk verbeterd.

Benieuwd welk pakket het beste bij u past? Kijk hieronder naar de vergelijkstabel of vul het formulier in en geef hierbij uw wensen aan. Samen komen we dan tot de juiste keuze.


Niet slecht


De kwaliteit van het geluid in de Megane is anders dan bijvoorbeeld de Clio of Captur. Het klinkt iets voller en beter. Echter zien wij nog steeds een hoop klanten die niet tevreden zijn met het basis systeem. Dit komt doordat de auto een behoorlijk gebrek heeft aan lage tonen en volume. Een ander nadeel in de Megane is de vervorming van het geluid die op 70 procent van het volume al hoorbaar is. Met de toevoeging van een versterker zoals in pakket Zilver en Goud zorgen we voor meer volume over het hele gebied. Zo blijft het vervormde geluid weg.

Beats Audio
Bent u niet helemaal tevreden met het Bose audio systeem, dan geldt er een meerprijs van 400,- op pakket Goud. Hierbij plaatsen wij een 8 kanaals DSP versterker i.p.v. een 5 kanaals variant.


Ook geschikt voor mijn Renault Megane?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Renault Megane en Estate, vanaf bouwjaar 2013.

Lease-Auto
Heeft u uw Renault Megane geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Audio Upgrade Goud is geschikt voor het basis en Bose audio systeem. Heeft u een Bose audiosysteem dan is de meerprijs 400 euro

Versterker
De basis voor een audio upgrade begint met de toevoeging van een efficiënte DSP(digital sound processor) versterker. Hiermee passen wij het signaal aan om zo de problemen in de akoestiek en andere geluidstechnische tekortkomingen te verbeteren. Deze versterker geeft het geluid meer kracht, dynamiek en volume. Dit is in de Renault Megane een must.

Luidsprekers en akoestische demping in de voordeuren
Bij Audio Upgrade Goud vervangen we de tweeters in het dashboard en woofers in de deuren. Wij plaatsen een mix van akoestische dempingsmaterialen die ervoor zorgen dat hinderlijke resonanties verdwijnen en het geluid nog voller en strakker wordt. Hierdoor kunnen wij de DSP versterker nog efficiënter instellen en zo de geluidskwaliteit verder optimaliseren.
Bijkomend voordeel van het akoestisch dempen is dat de rijgeluiden voorin verminderd worden.

Subwoofer
In overleg met u kiezen we samen een geschikte subwoofer. Wij beschikken over een aantal verschillende varianten die elk hun eigen specifieke pasvorm en eigenschappen bezitten. Zo kan het zijn dat we een subwoofer met behuizing op de positie van het reservewiel monteren of een variant tegen de achterbank. Deze subwoofer is nodig aangezien de luidsprekers niet de allerlaagste tonen weer kunnen geven. Met de toegevoegde subwoofer wordt het geluid tonaal compleet wat u oren erg prettig vinden.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een overweldigend geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties zijn bijgesteld aan de hand van onze speciale referentiecurve klinkt de muziek erg natuurlijk. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en klinkt het geluid zo puur dat het net lijkt alsof uw favoriete zanger(es) live zingt op de achterbank van uw Renault Megane. Het verschil met pakket Zilver is de toegenomen definitie in het geluid, instrumenten komen hierdoor meer tot leven, dit komt door de akoestische demping en nieuwe luidsprekers aan de voorkant.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Met Audio Upgrade pakket Zilver wordt het geluid op meerdere punten sterk verbeterd. Door gebruik te maken van een geavanceerde DSP (digital sound processor) versterker en het uitvoeren van een nauwkeurige geluidsmeting wordt het geluid veel natuurlijker weergegeven. Hierdoor zullen details beter hoorbaar zijn en zal het geluid open en helder gaan klinken. Het toegenomen volume zorgt voor een unieke ervaring. U kunt via het audiomenu van de radio het geluid naar eigen smaak afstellen. Bij pakket Zilver laten we de luidsprekers van uw Renault Megane zitten. Door de juiste afstelling worden deze namelijk veel efficiënter benut. Deze versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren. Daarnaast zullen alle waarschuwingssignalen die het systeem weergeeft, zoals PDC, blijven werken.

Subwoofer
In overleg met u kiezen we samen een geschikte subwoofer. Wij beschikken over een aantal verschillende varianten die elk hun eigen specifieke pasvorm en eigenschappen bezitten. Zo kan het zijn dat we een subwoofer op de positie van het reservewiel monteren of een variant tegen de achterbank.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij ooit is opgenomen. Door de aanpassing van de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met Audio Upgrade pakket Brons zorgen wij voor een krachtige basweergave en beleving in de auto. Eén van de belangrijkste verbeterpunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij de Renault Megane ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Bij deze upgrade monteren wij een compacte subwoofer met een ingebouwde versterker. De dynamiek die uit uw audio systeem komt is vele malen groter geworden en zorgt voor een lekkere rug massage.

Subwoofer
De actieve subwoofer monteren wij in de kofferbak. Deze subwoofer neemt weinig ruimte in en zorgt voor een fijne basweergave. Met de afstandsbediening bent u zelf de baas over de hoeveelheid bas. Deze afstandsbediening monteren in het dashboard kastje zodat u er altijd bij kunt.

Resultaat
Dit is een eenvoudige en betaalbare upgrade die een grote verbetering in de audio brengt. De strakke lage tonen kunt u goed voelen in de stoelleuning en de bassen rollen door de auto. Hier wordt je blij van!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prij

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Renault Megane Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto