PEUGEOT 108

Goud

1399,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Peugeot 108


De Peugeot 108 is een leuke en praktische stadsauto maar heeft wel een leuke audio upgrade nodig. Concept 4 Cars biedt hier de uitkomst. Wij kunnen uw zuinige 108 voorzien van een heerlijke audio upgrade die het matige geluid naar een verrassend resultaat brengt. Wij hebben jaren lange ervaring met het ontwikkelen en monteren van audio upgrades in een Peugeot 108 en hiervoor 3 verschillende pakketten beschikbaar. Elk pakket heeft specifieke kenmerken, samen met u maken wij een keuze welk pakket voor uw Peugeot 108 het meest geschikt is. Welk pakket u ook kiest met iedere audio upgrade wordt het rijden in uw 108 een feest!


Klinkt matig met weinig dynamiek


De Peugeot 108 heeft een beter audio systeem dan zijn voorganger de 107. De deuren zijn voorzien van 16,5 cm woofers en tweeters en de radio geeft meer vermogen dan bij de 107. Het geluid daar in tegen kan ons nog niet overtuigen. Het volume wat de radio produceert is redelijk maar de klank is matig. Zo zijn de lage tonen futloos en nauwelijks hoorbaar, en klinken de hoge tonen erg vermoeiend. Dat kan uiteraard veel beter, met onze audio upgrades. Bijvoorbeeld onze audio upgrade pakket goud, geschikt voor de echte muziekliefhebber. In dit pakket transformeren wij uw 108 tot een rijdende concertzaal!


Ook geschikt voor mijn Peugeot 108?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Peugeot 108, vanaf bouwjaar 2014 tot heden.

Lease-Auto
Heeft u uw Peugeot 108 geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Bij Audio Upgrade pakket Goud zorgen wij voor een heerlijk geluid dat voor iedereen is die van veel volume en krachtige lage tonen houdt. Wij monteren onder de rechter voorstoel een 5 kanaals DSP (digital sound processor) versterker met 350 Watt RMS. In de kofferbak plaatsen we een compacte subwoofer die uitneembaar is. Dit alles doen we met behoudt van de originele luidsprekers. Dit kan doordat wij de DSP dusdanig afstellen dat iedere luidspreker de meest geschikte frequenties krijgt en zo veel efficiënter zijn geluid kan geven. Een slimme upgrade met groots effect!

Versterker
Wij gebruiken voor deze audio upgrade een kleine versterker die 5 luidsprekers voorziet van de juiste geluiden en met veel vermogen en controle. Deze versterker is voorzien van een digital sound processor. Hiermee stellen we het geluid af m.b.v. een speciale referentie curve. Deze curve zorgt ervoor dat iedere frequentie even hard wordt weergegeven. Het geluid wordt hierdoor veel natuurlijker en details kunt u veel beter horen.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Goud monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak. Deze subwoofer past middels een speciale verbinding op de nieuwe 5 kanaals DSP versterker en heeft een vermogen van 150 Watt RMS. Doordat de subwoofer is voorzien van een stekker verbinding kunt u bij gebruik van de volledige kofferbak de subwoofer uitnemen. De subwoofer geeft een warme en diepe bas, die de muziek compleet maakt.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid in uw Peugeot 108.
De volume knop kunt u nu met een gerust hart absurd hoog zetten zonder dat het geluid pijn begint te doen aan uw oren. Op normaal volume kunt u genieten van de volle details en heldere tonen met een heerlijke bas die in uw rug voelbaar is. Nieuwsgierig hoe pakket Goud klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

1.399,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Bij Audio Upgrade pakket Zilver zorgen wij voor een heerlijk geluid dat voor iedereen is die van veel lage tonen houdt. Eén van de belangrijkste aandachtspunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij de 108 ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Door het plaatsen van de subwoofer en de nieuwe luidsprekers creëren wij een indrukwekkend verschil tegen een zeer scherpe prijs. Bij deze upgrade monteren wij een compacte subwoofer met ingebouwde versterker in de kofferbak. Uw deuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen waardoor het geluid strakker wordt maar ook de rijgeluiden iets afnemen.

Luidsprekers
In de deuren worden twee nieuwe hoogwaardige woofers gemonteerd, die zorgen voor meer details en betere afgifte van de lage frequenties. De deuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen zodat de nieuwe luidsprekers nog beter gaan klinken. Bijkomend effect is het verminderen van de rijgeluiden door de extra dempingslaag in de deur.

In het dashboard links en rechts monteren wij twee nieuwe tweeters. Deze tweeters zorgen voor de verfijnde details en frisse klanken.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Zilver monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak. Het betreft hier een subwoofer met ingebouwde versterker en afstandsbediening. Het volume van de subwoofer laat zich bedienen door deze afstandsbediening die wij in het dashboard kastje van uw auto monteren. Zo kunt u uw favoriete muziek beluisteren met lekker veel lage tonen. Doordat deze subwoofer in de kofferbak gemonteerd zit, geeft deze veel meer bastonen dan de subwoofer in pakket brons. De subwoofer kunt u ook uitnemen wanneer de gehele kofferbakruimte nodig is.

Montage
De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling. Door de plug and play verbinding kunnen wij de subwoofer bij verkoop van de auto uitnemen en zo de originele verbindingen herstellen. U kunt de subwoofer eventueel weer gebruiken in een volgende auto. Voor de montage van de luidsprekers gebruiken wij speciale adapters en aansluitkabels om ook hier de aansluiting plug and play te houden.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen en heldere details uit de nieuwe luidsprekers. De balans en dynamiek tussen de verschillende tonen is veel beter, en u kunt de bas ook voelen als u dit wilt. Wanneer uw favoriete muziek begint zet u hem een tandje harder, het genieten kan beginnen. Nieuwsgierig hoe pakket Zilver klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak te verstellen

1.299,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met Audio Upgrade pakket Brons zorgen wij voor vol geluid en een glimlach voor een mooie prijs. Eén van de belangrijkste aandachtspunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij veel auto’s ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Door het plaatsen van compacte subwoofer creëren wij een indrukwekkend verschil tegen een zachte prijs.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Brons monteren wij een compacte subwoofer onder de rechter voorstoel van uw auto. Het betreft hier een subwoofer met ingebouwde versterker en afstandsbediening. Het volume van de subwoofer laat zich bedienen door de afstandsbediening die wij in het dashboard kastje van uw auto monteren. Zo kunt u uw favoriete muziek beluisteren met lekker veel lage tonen.

Bekabeling
De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling. Door de plug and play verbinding kunnen wij de subwoofer bij verkoop van de auto uitnemen en zo de originele verbindingen herstellen. U kunt de subwoofer eventueel weer gebruiken in een volgende auto.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen. Doordat de subwoofer een deel van de lage tonen voor zijn rekening neemt, kunt u de lage tonen op de radio iets zachter zetten. Zo ontlast u de luidsprekers en zullen deze nog beter gaan klinken. De hoeveelheid bastonen regelt u zelf. Wanneer uw favoriete muziek begint zet u hem een tandje harder, het genieten kan beginnen. Nieuwsgierig hoe pakket Brons klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

699,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Peugeot 108 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto