MITSUBISHI SPACE STAR

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Mitsubishi Space Star


De Mitsubishi Space Star is een volwassen en leuke auto met een sportief design. Zeker in de Inline uitvoering ziet deze er erg kek uit. Voor de Mitsubishi Space Star vanaf modeljaar 2014 hebben wij diverse audio upgrades ontwikkeld. Om het geluid in de Mitsubishi Space Star mooier te maken, kun je voor een aantal oplossingen kiezen. Zo kan een subwoofer, onder de stoel of in de kofferbak, al een hele aangename verbetering geven. Bij een wens naar meer volume en meer details plaatsen wij een speciale DSP versterker, voorzien van een DSP (digital sound processor). Hiermee geven we het geluid een flinke boost met meer volume, meer bas en meer sprankeling in het geluid.


Geen bas, weinig volume


Het basis geluid in de Mitsubishi Space Star wat het audio systeem produceert is voor normaal gebruik zoals naar het nieuws luisteren voldoende. Helaas komt het systeem veel te kort wanneer we van een bepaald nummer willen genieten. Dan valt op de het volume net niet hoog genoeg kan en dat de basweergave niet toereikend is. Met één van onze audio upgrades zult u zien dat u weer heerlijk naar de muziek kunt luisteren maar dan met een grote glimlach op uw gezicht.


Ook geschikt voor mijn Abarth?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Mitsubishi Space Star, vanaf bouwjaar 2014 tot heden.

Lease-Auto
Heeft u uw Mitsubishi Space Star geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Voor het maximale kippenvel gevoel in uw Mitsubishi Space Star kiest u voor Audio Upgrade pakket Goud. Met deze upgrade laten wij het geluid in uw auto namelijk veel strakker klinken, waardoor zelfs de kleinste details hoorbaar zijn. Bij dit pakket maken we gebruik van een geavanceerde DSP (digital sound processor) versterker en voeren wij een nauwkeurige geluidsmeting uit om zo een optimaal geluid te creëren in uw auto. Het volume zal drastisch toenemen en uw gehoorzintuigen worden optimaal geprikkeld. Daarnaast kunt u via het audiomenu van de radio, het geluid naar eigen smaak bijstellen. De versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren.

Luidsprekers en akoestische demping in voordeuren
Bij Audio Upgrade Goud vervangen we ook de tweeters in het dashboard en de woofers in de deuren. Wij plaatsen een mix van akoestische dempingsmaterialen die ervoor zorgen dat hinderlijke resonanties verdwijnen en het geluid nog voller en strakker wordt. Hierdoor kunnen wij de DSP versterker nog efficiënter instellen en opzoek gaan naar het maximaal haalbare geluid. Bijkomend voordeel is dat de rijgeluiden iets minder worden doordat de deuren dit geluid meer opnemen.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Goud kunt u kiezen uit een aantal verschillende modellen subwoofers. Hierbij heeft u de keuze uit een variant met een compacte gesloten behuizing en een variant in een gepoorte behuizing. De subwoofer in de gesloten behuizing heeft een snelle respons en is zodoende geschikt voor alle soorten muziek. De subwoofer in de gepoorte behuizing zal wat lager en zwaarder klinken, speciaal geschikt voor dance, hiphop en R&B muziek.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een overweldigend geluid wat volledig in evenwicht is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn bijgesteld klinkt de muziek zoals hij ooit is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en klinkt het geluid zo puur dat het net lijkt alsof uw favoriete zanger(es) live zingt op de achterbank van uw Mitsubishi Space Star. Door de nieuwe luidsprekers worden de instrumenten duidelijker weergegeven en geeft het geluid nog meer dynamiek mee.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Met Audio Upgrade pakket Zilver wordt het geluid op meerdere punten enorm verbeterd. Door gebruik te maken van een geavanceerde DSP (digital sound processor) versterker en het uitvoeren van een nauwkeurige geluidsmeting wordt het geluid veel natuurlijker weergegeven. Hierdoor zullen details beter hoorbaar zijn en zal het geluid natuurlijk en helder gaan klinken. Het toenemende volume zorgt voor een unieke ervaring. U kunt via het audiomenu van de radio het geluid naar uw eigen smaak afstellen. Bij pakket Zilver laten we de luidsprekers van uw Mitsubishi Space Star ongemoeid. Door de juiste afstelling worden deze namelijk veel efficiënter benut. Deze versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren. Daarnaast zullen alle waarschuwingsgeluiden die het systeem geeft, zoals PDC, blijven werken.


Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Zilver kunt u kiezen uit meerdere modellen subwoofers. Hierbij heeft u de keuze uit een subwoofer in een kleine gesloten behuizing en een subwoofer in een gepoorte behuizing. De subwoofer in de gesloten behuizing heeft een snelle respons en is zodoende geschikt voor alle soorten muziek. De subwoofer in de gepoorte behuizing zal wat lager en zwaarder klinken, speciaal geschikt voor dance, hiphop en R&B muziek.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij ooit is opgenomen. Door de aanpassing van de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met Audio Upgrade pakket Brons zorgen wij voor goede basis van de basweergave en beleving in de auto. Eén van de belangrijkste aandachtspunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij veel auto’s ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Bij deze upgrade monteren wij een compacte subwoofer met een ingebouwde versterker. De dynamiek die uit uw audio systeem komt is vele malen groter geworden en zorgt voor een lekkere rug massage.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Brons monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak van uw auto. Het betreft hier een subwoofer met ingebouwde versterker. De verbinding loopt via een speciale stekker zodat u de subwoofer ook uit kunt nemen indien gewenst. Het volume van de subwoofer laat zich bedienen door de bijgeleverde afstandsbediening die wij in het dashboard kastje van uw auto monteren. Zo kunt u uw favoriete muziek beluisteren met lekker veel lage tonen. De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling en kunt u de subwoofer meenemen naar een volgende auto.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een strakke en voelbare bas. Doordat de subwoofer een deel van de lage tonen voor zijn rekening neemt, kunt u de lage tonen op de radio iets zachter zetten. Zo ontlast u de voorspeakers en zullen deze nog beter gaan klinken. De hoeveelheid bastonen regelt u zelf. Wanneer uw favoriete muziek begint zet u de radio een tandje harder, het genieten kan beginnen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Mitsubishi Space Star Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto