MERCEDES-BENZ GLC

Goud

2.999,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (6)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.899,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

999,-

incl. montage
 •  Subwoofers
 •  DSP Versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Mercedes-Benz GLC

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip!


Sexy, zo kunnen wij de Mercedes-Benz GLC Coupé gerust noemen. Wat een leuke auto met zijn uitdagende vormen. Uiteraard geldt dit ook voor zijn iets dikkere broertje de GLC SUV. Bij deze auto passen wij graag het basis audio systeem aan. En zorgen voor meer beleving tijdens een korte of lange rit. Dit doen wij door een aantal essentiële componenten toe te voegen of te vervangen. Bijvoorbeeld pakket Brons: hier plaatsen wij een meer-kanaals versterker uitgerust met een digital sound processor. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij het geproduceerde signaal af kunnen stemmen op de akoestisch van de auto. De auto wordt als het ware ingemeten met een speciale microfoon. Zo kunnen we de DSP afstellen naar de meest ideale waardes om zo het geluid efficiënt en optimaal aan uw oren aan te bieden.


Luisteren, testen en meten


Het geluid klinkt nagenoeg hetzelfde als in de C-Klasse en is technisch ook identiek aan dit systeem. Het audio systeem in de Mercedes-Benz GLC bestaat uit 4 breedband luidsprekers van 8 cm doorsnede, 2 tweeters en 1 woofer van 16 cm doorsnede. De dynamische weergave van deze luidsprekers is mat en matig, zonder weinig expressie. Aan de onderkant van het geluidspectrum missen we ook een hoeveelheid lage tonen. De 16 cm doet zijn werk goed maar komt tekort bij de allerlaagste tonen laat hij amper horen. Daarbij klinkt hij bij een bepaald volume nogal rommelig waardoor het geluid niet helemaal zuiver meer overkomt.

Oplossing
Wat deze auto nodig heeft is een versterker voorzien van een DSP (digital sound processor) zodat we controle krijgen over het geluid en dit verder kunnen optimaliseren. Bij pakket Brons monteren wij zo’n geavanceerde versterker. Bent u niet op zoek naar het ultieme maar wilt u wel graag een beter geluid dan is pakket Brons geschikt voor u. Zoekt u een meer complete upgrade met nog meer details en expressie, kies dan Pakket Zilver.

Burmester
Is uw Mercedes voorzien van het Burmester systeem kies dan pakket goud. Deze upgrade sluit naadloos aan op de Burmester versterker van Mercedes. Met dit pakket zoeken wij het uiterste op wat er in de GLC aan geluid te produceren is.


Ook geschikt voor mijn Mercedes-Benz GLC?


Onze Mercedes-Benz audio upgrades zijn geschikt voor de GLC SUV en GLC Coupé vanaf bouwjaar 2016.

Lease-Auto
Heeft u uw Mercedes-Benz GLC geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt voor uw Mercedes GLC voorzien van het Burmester systeem

Audio Upgrade pakket Goud kiest u als u niet helemaal tevreden bent met uw Burmester audio systeem. Achter de Burmester versterker monteren wij een 8 kanaals DSP versterker waarmee we het geluid volledig optimaliseren. Zo halen we de scherpe randjes van het geluid, zorgen we voor een nog betere stereoweergave en zullen klank, details en volume verbeterd worden.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit een 10cm woofer die dezelfde pasvorm heeft als de originele Mercedes luidspreker. De originele tweeter vervangen we voor een exemplaar wat een hogere kwaliteit geeft en een grotere dynamisch bereik heeft. De helderheid en details worden hierdoor duidelijker weergegeven.

Luidsprekers achterdeuren
In de achterdeuren (limousine en estate) of achter-panelen (cabrio en coupé) monteren wij hoogwaardige 2-weg luidsprekers die dezelfde pasvorm hebben als de originele Mercedes luidsprekers. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik wat de originele breedband luidsprekers niet weergeven. Achter de luidsprekers worden de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan en de klank te verbeteren.

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw GLC is één woofer geplaatst in de voetenruimte rechtsvoor. Deze produceert de lage tonen. De woofer heeft een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de woofer voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm, diezelfde woofer plaatsen we ook links bij in de ruimte achter het gaspedaal. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid wat mooi verdeelt is. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de GLC, de laagweergave is na montage meer dan genoeg!

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid met klinkende hoge klanken en strakke bassen. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld, klinkt de muziek zoals die zou moeten klinken. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud 


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt voor uw Mercedes GLC voorzien van het basis audio systeem.

Audio Upgrade Zilver raden wij aan als uw Mercedes is voorzien van het basis audio systeem en u het maximale rendement uit uw audio systeem wilt halen. Bij deze upgrade plaatsen wij een 6 kanaals DSP versterker aan de rechterkant onder het dashboard. Dit is al een goede start om het geluid te optimaliseren.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit een 10cm woofer die dezelfde pasvorm heeft als de originele Mercedes luidspreker. De originele tweeters vervangen we door exemplaren die een grotere dynamisch bereik hebben en hierdoor een betere klank geven. De helderheid en details worden hierdoor duidelijker weergegeven, het klinkt veel natuurlijker.

Luidsprekers achterdeuren
De luidsprekers in de achterdeuren en panelen blijven origineel, deze worden wel versterkt en aangepast middels de software in de DSP versterker. Zo worden deze luidsprekers optimaal benut.

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw GLC is één woofer geplaatst in de voetenruimte rechtsvoor. Deze produceert de lage tonen. De woofer heeft een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de woofer voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm, diezelfde woofer plaatsen we ook links bij in de ruimte achter het gaspedaal. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid wat mooi verdeelt is. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de GLC, de laagweergave is na montage meer dan genoeg!

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid met klinkende hoge klanken en strakke bassen. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld, klinkt de muziek zoals die zou moeten klinken. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat de luidsprekers in de achterdeuren / panelen versterkt en aangepast worden beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                        

1.899,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver 


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor uw Mercedes GLC voorzien van het basis audio systeem.

Bij pakket Brons plaatsen wij een geavanceerde 7-kanaals DSP versterker die ons instaat stelt om het complete geluid drastisch te verbeteren. Door de juiste afstelling worden de originele luidsprekers efficiënter benut wat de klank ten goede komt. Dit pakket is speciaal voor als u graag een betere klank wilt maar niet te harde bas wenst. De luidsprekers blijven in deze upgrade origineel.

Speciale versterker
Doordat wij een geavanceerde DSP (digital sound processor) versterker gebruiken blijft het systeem volledig en betrouwbaar werken. U merkt niets aan de wijziging van het audio systeem, alleen dat het vele malen betere klinkt, en meer beleving geeft. Deze versterker levert tussen de 500 en 600 watt RMS en zal ook het volume een flinke boost geven.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

999,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS 

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Mercedes-Benz GLC Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto