MERCEDES-BENZ A EN B-KLASSE/ CLA/ GLA  

Goud

2.799,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Mercedes- Benz A en B-Klasse/ CLA/ GLA

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip!


In de sportieve A-klasse wordt je overweldigd door de prachtige materialen en subtiele vormen als je achter het stuur plaats neemt. De kwaliteits beleving van het interieur is van hetzelfde niveau als in een E-Klasse. Het audio systeem in de Mercedes A-Klasse werkt prima en intuïtief en klinkt niet onaardig. Met onze 3 audio upgrades kunnen we dit geluid echter nog veel beter krijgen waardoor uw muziek tot leven komt. Hierdoor wordt het plezier wat u beleeft in uw Mercedes nog groter!


Luisteren, testen en meten


De A-klasse produceert in de basis uitvoering enorm veel bas-tonen. Dit is meer dan de andere auto’s in zijn klasse. Deze hoeveelheid bas wordt geproduceerd door een signaal wat door Mercedes is bewerkt, een soort loudness effect. Voor stevige muziek is dat lekker maar het gaat op een gegeven moment toch wel irriteren. Zeker als je even naar het nieuws luistert, dan overheerst de bas. Op andere vlakken zoals het volume, de klank en ruimtelijkheid kan het systeem wel een upgrade gebruiken.

Oplossing
In pakket Zilver en Goud monteren wij een meer-kanaals DSP versterker. Met deze DSP versterker stellen wij het signaal wat naar de luidsprekers gaat anders af. We zorgen ervoor dat de lage tonen voor een deel uit de voordeuren gehaald worden. Deze sturen we vervolgens naar een compacte subwoofer. Deze subwoofer is veel beter instaat om deze tonen goed te produceren. Hierdoor zal het systeem veel rustiger de muziek

Burmester
Is uw Mercedes voorzien van het Burmester systeem kies dan pakket goud. Deze upgrade sluit naadloos aan op de Burmester versterker van Mercedes. Met dit pakket zoeken wij het uiterste op wat in de A-Klasse of GLA aan geluid te produceren is. Het geluid zal nog strakker, dieper en rijker klinken tegen ongekende volumes.


Ook geschikt voor mijn Mercedes-Benz A en B-Klasse/ CLA/ GLA?


Onze Mercedes-Benz audio upgrades zijn geschikt voor de A-Klasse Limousine, Hatchback, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake, CLA Coupé en GLA vanaf bouwjaar 2012.

Lease-Auto
Heeft u uw Mercedes-Benz A-Klasse geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt voor uw Mercedes voorzien van het Burmester systeem

Audio Upgrade pakket Goud kiest u als u niet helemaal tevreden bent met uw Burmester audio systeem. Achter de Burmester versterker monteren wij een 8 kanaals DSP versterker waarmee we het geluid volledig optimaliseren. Zo halen we de scherpe randjes van het geluid, zorgen we voor een nog betere stereoweergave en zullen klank, details en volume verbeterd worden.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit een 16cm woofer die dezelfde pasvorm heeft als de originele Mercedes luidspreker. De originele tweeter vervangen we voor een beter exemplaar met een hogere kwaliteit en grotere dynamisch bereik. De helderheid en details worden hierdoor duidelijker weergegeven.

Luidsprekers achterin
In de achterdeuren of achter-panelen (CLA Coupé) monteren wij hoogwaardige 2-weg luidsprekers die dezelfde pasvorm hebben als de originele Mercedes luidsprekers. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik. Achter de luidsprekers worden de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan en de klank te verbeteren.

Subwoofer
In de kofferbak van de Mercedes plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer zorgt voor de voelbare beleving in de auto en geeft de muziek een extra dimensie. Het model subwoofer en de plaats waar wij die monteren hangt af van uw model. Bij de A-klasse model W176 komt de subwoofer onder de vloer. Bij model 2019 wordt deze boven de vloer geplaatst i.v.m. de beperkte inbouw ruimte. Bij de B-Klasse, CLA, Shooting Brake, Coupé en GLA komt de subwoofer ook onder de vloer. Daarnaast hebben wij verschillende modellen subwoofers, we bekijken samen met u welk model het beste bij uw wensen en auto past.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid met klinkende hoge klanken en strakke bassen. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld, klinkt de muziek zoals die zou moeten klinken. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume en meer ruimtelijkheid.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.799,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud 


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt voor uw Mercedes A-Klasse voorzien van het basis audio systeem.

Audio Upgrade Zilver is een mooi compromis tussen kwaliteit en eenvoud. We plaatsen hierbij een meer-kanaals DSP versterker en een compacte subwoofer. Zo kunnen we middels de DSP het geluid volledig optimaliseren. Deze versterker wordt middels speciale stekkers gemonteerd en kan zo weer meegenomen worden naar een andere auto.

Luidsprekers voor- en achterdeuren
De luidsprekers in de voor- en achterdeuren blijven origineel. De DSP versterker die wij toevoegen wordt dusdanig nauwkeurig afgesteld dat de klank van de originele luidsprekers veel beter wordt. De originele luidsprekers kunnen het vermogen van de nieuwe versterker goed aan. Wilt u toch andere luidsprekers in de voordeuren en akoestische demping dan heeft dit een meerprijs van 500,- EURO.

Subwoofer
In de kofferbak van de Mercedes plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer zorgt voor de voelbare beleving in de auto en geeft de muziek een extra dimensie. Het model subwoofer en de plaats waar wij die monteren hangt af van uw model. Bij de A-klasse model W176 komt de subwoofer onder de vloer. Bij model 2019 wordt deze boven de vloer geplaatst i.v.m. de beperkte inbouw ruimte. Bij de B-Klasse, CLA, Shooting brake en Coupé komt de subwoofer ook onder de vloer. Daarnaast hebben wij verschillende modellen, we bekijken samen met u welk model het beste bij uw wensen en auto past.

Resultaat
De klank in de Mercedes wordt na montage en afstelling vele malen beter. U hoort meer details, u voelt meer bas zonder vervorming en het volume kan heel erg luid. Ook stellen wij het geluid zo af dat u een betere stereobeleving ervaart.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                       

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver 


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is geschikt voor uw Mercedes A-Klasse voorzien van het basis audio systeem.

Bij pakket Brons plaatsen voorzien wij uw Mercedes van een krachtige en compacte subwoofer met ingebouwde versterker. Deze subwoofer geeft een hoog rendement en een enorme bas die u middels de afstandsbediening zelf kunt inregelen.

Afstellen
Door het extra subwoofer geweld wat er in uw auto geproduceerd wordt, kunt u de lage tonen op de radio iets naar beneden bij stellen. Zoals we bij de luistersessie beschreven hebben dat de A-klasse standaard vrij veel bas geeft, zal na bijstellen van de bassen het geluid voorin een stuk aangenamer en strakker gaan klinken.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS 

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Mercedes-Benz Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto