JAGUAR XF

Goud

2.999,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 3 werkdagen

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Jaguar XF


De statige Jaguar XF is een echte schoonheid om te zien. Deze luxe en sportieve auto is een koninklijk bezit. Ook in het interieur is het genieten geblazen. De stoelen en het zachte leer omarmen je en brengen je veilig en uitgerust naar je volgende bestemming. Deze Jaguar wordt geleverd met 3 verschillende geluidsystemen waarvan 2 van het merk Meridian. Deze systemen kennen wij goed omdat ze ook gebruikt worden in de Range Rover modellen. Voor de Jaguar XF hebben wij een aantal audio upgrades ontwikkeld die geschikt zijn voor het basis systeem en het Meridian Sound System met 11 luidsprekers. Dit hebben wij gedaan omdat er aan deze systemen nogal wat te verbeteren valt. Daarnaast kregen wij een hoop vragen van klanten die reeds een Jaguar met een standaard of Meridian Sound systeem hebben en met het geluid niet tevreden zijn.


Luistersessie Jaguar XF


De diverse beschikbare audio systemen in de Jaguar klinken vrij kaal en kil, het geluid klopt wel maar toch ook weer niet. Als je naar muziek luistert mis je de ziel in het geluid, het komt niet goed door, de dynamiek is ver te zoeken en kippenvel krijg je al helemaal niet. Vanaf pakket Zilver brengen wij de ziel weer terug in de muziek.

Beats Audio
Voor de Jaguar XF uitgerust met het Meridian Sound systeem (11 speakers) hebben wij pakket Brons en pakket Goud, die zijn speciaal voor deze systemen ontwikkeld. Voor het Meridian Surround Sound (17 speakers) hebben wij geen audio upgrade pakketten beschikbaar.


Ook geschikt voor mijn Jaguar XF?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Jaguar XF vanaf 2012.

Lease-Auto
Heeft u uw Jaguar geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Bij audio upgrade Goud pakken we het groots aan in de Jaguar Xf. Dit pakket kan zowel gebruikt worden voor het basis audio systeem als het Meridian Sound systeem. Hierbij doen wij het volgende: de belangrijkste luidsprekers worden vervangen, de deuren worden voorzien van dempings materiaal en het systeem wordt versterkt door 2 krachtige High Definition versterkers. Een compacte subwoofer in de kofferbak maakt het systeem compleet. Met pakket goud krijgt u een vol bereik in alle soorten muziek, u kunt het geluid extreem hard zetten zonder dat er vervorming optreedt of dat er hinderlijke resonanties te horen zijn.

Luidsprekers voordeuren en dashboard
De tweeters in het dashboard en de midwoofers en woofers in de deuren, worden vervangen door echte HiFi varianten. Deze luidsprekers zijn met zorg uitgezocht en geven het beste resultaat in deze auto. Ze sluiten naadloos aan bij de versterker die wij monteren.

Luidsprekers achterdeuren
In de achterdeuren blijven de luidsprekers ongewijzigd. Deze worden wel middels de DSP versterker afgesteld om zo optimaal te functioneren. Hiermee dragen ze hun steentje bij in het totale geluid maar zijn ze niet hinderlijk aanwezig.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen. Zo gaat het geluid droger en strakker klinken en zullen resonanties tot een minimum beperkt worden. Een bijkomend effect van deze demping is een vermindering van de rijgeluiden, en een verbetering van de stereo weergave voorin.

Subwoofer
De subwoofer in de kofferbak zorgt voor een boterzachte en volle bas, die essentieel is voor iedere geluidsinstallatie in de auto. De laagweergave rolt door de auto en is voelbaar in de voorstoelen. Dit zorgt voor een fantastische beleving en sensatie.

Resultaat
Het afstellen van het DSP gedeelte van de versterker is een specialistische bezigheid, hiermee zoeken we de grenzen van de componenten en de akoestisch op. Zo zorgen wij ervoor dat u bij iedere rit kippenvel krijgt bij alle soorten muziek.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Met pakket zilver zorgen we voor een heerlijk geluid in de Jaguar XF met behoud van de originele luidsprekers. Dit systeem past alleen bij de Jaguar XF die geleverd is met een basis audio installatie. Het systeem wordt versterkt door een krachtige High Definition versterker die middels een plug and play verbinding tussen de originele bekabeling geplaatst wordt. Een compacte subwoofer in de kofferbak maakt het systeem compleet. U kunt nu genieten van een voller geluid met meer volume en meer dynamiek.

Subwoofer
De subwoofer in de kofferbak zorgt voor een boterzachte en volle bas, die essentieel is voor iedere geluidsinstallatie, in de auto. De laagweergave rolt door de auto en is voelbaar in de voorstoelen. Dit zorgt voor een fantastische beleving en sensatie.

Resultaat
Het afstellen van het DSP gedeelte van de versterker is een specialistische bezigheid, hiermee zoeken we de grenzen van de componenten en de akoestisch op. Zo zorgen wij ervoor dat u bij iedere rit kippenvel krijgt van alle muziek.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets of huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met pakket Brons richten we ons op de lage tonen, of althans het gebrek hieraan. Door de toevoeging van een krachtige subwoofer, krijgt het totale systeem net wat meer dynamiek en beleving. Het rijden in de Jaguar wordt hier een stuk leuker.

Subwoofer
De subwoofer in de kofferbak zorgt voor een boterzachte en volle bas, die essentieel is voor iedere geluidsinstallatie, in de auto. De laagweergave rolt door de auto en is voelbaar in de voorstoelen. Dit zorgt voor een fantastische beleving en sensatie. Door de meegeleverde afstandsbediening kunt u de hoeveelheid van deze lage tonen zelf aanpassen en op smaak brengen.

Resultaat
De subwoofer is goed te voelen in de voorstoelen en geeft een krachtige duw in de rug. Hij brengt de muziek naar een hoger level en zorgt voor een glimlach op uw gezicht.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets of huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Abarth Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


Keuze uit subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten