Audio Upgrade Honda Civic


Lees verder
 

Een beter geluid in uw Honda Civic? Wij hebben de oplossing.


U bent op zoek naar een verbetering van het geluid in uw Honda. Uw bestaande audio systeem presteert niet voldoende. Veel gehoorde aandachtspunten zijn het gebrek aan vermogen, dynamiek of zuiverheid. Het kan zijn dat het geluid vervormt bij een hoger volume of dat de balans tussen de verschillende klanksoorten verloren raakt. Uw probleem is niet uniek. Dagelijks spreken wij klanten die niet tevreden zijn over het audio systeem, daarin is uw Honda niet anders.

Gelukkig zijn wij in staat om dit probleem voor elke auto op te lossen, ook voor uw Honda Civic. De muziek in uw auto geweldig laten klinken is onze specialiteit!

Onze Honda Civic audio upgrades

Uw Honda wordt op belangrijke punten akoestisch aangepast, dit zorgt ervoor dat de luidsprekers veel beter tot hun recht komen. Dit doen wij door de locaties waar de luidsprekers zijn gemonteerd te voorzien van diverse soorten akoestisch dempingsmateriaal. Deze toepassing zorgt ervoor dat het geluid in de auto blijft, zuiver wordt weergegeven door het uitsluiten van weerkaatsing en resonantie wordt voorkomen.

Akoestische optimalisatie

Voor de Civic hebben we meerdere audio upgrades ontwikkeld. Met deze pakketten hebben we voor elke Honda en elk budget een passende oplossing. We monteren uitsluitend hoogwaardige componenten die de geluidsbeleving in uw auto enorm verbeteren.

Hoogwaardige luidsprekers

Alle luidsprekers die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit en ontwikkeld voor gebruik in een auto. Hierdoor zijn de luidsprekers bestand tegen temperatuurwisselingen en vocht. De specificaties van deze luidsprekers zijn afgestemd op de akoestische ruimte van een auto om zo toch alle frequenties te kunnen weergeven. Na het monteren van deze high-end luidsprekers ervaart u veel meer details en een enorme toename in de helderheid van het geluid.

Subwoofer

Door de kleine ruimte in een auto kunnen geluidsgolven in het lage frequentiegebied zich niet goed ontwikkelen. Om toch te zorgen voor lage tonen is iedere auto gebaat bij de plaatsing van een subwoofer. Deze zorgt ervoor dat de lage tonen hun rol vervullen in het geluidsbeeld om deze natuurlijk en uitgebalanceerd weer te geven. U ervaart de muziek nu als compleet en prettig, zoals de artiest het bedoeld heeft.
Image
Image

Versterker

De standaard head-unit in de Honda levert voor de originele luidsprekers meestal voldoende vermogen. Dit is echter vaak onvoldoende om aan uw wens te voldoen. Willen we meer volume, meer dynamiek en een betere klank dan voegen we hiervoor een geavanceerde versterker toe. Deze wordt door ons altijd gemonteerd op de originele bekabeling. Door gebruik te maken van een speciaal voor uw Civic ontwikkelde adapter kunnen we de versterker monteren zonder de originele bedrading te beschadigen. Hierdoor is uw Honda altijd weer in originele staat terug te brengen. De versterkers die wij gebruiken voor onze Honda audio upgrades hebben een dubbele functie. Enerzijds gebruiken we de DSP (Digital Sound Processor) om een perfect geluidsbeeld te creëren. De DSP stelt ons ook in staat om het podium op uw persoonlijke wensen af te stemmen. De versterking gebruiken we om meer volume en dynamiek te genereren.

Afstelling

De perfecte weergave van muziek in uw Honda is te reproduceren. Door het frequentiebereik in uw auto in te meten weten wij hoe deze presteert ten opzichte van onze referentiecurve. Deze referentiecurve komt overeen met de meest prettige tonale geluidsweergave voor het menselijk oor. Door de curve van de meting af te stemmen op de referentiecurve ontstaat er een prachtig geluid, ook tijdens het rijden. Na deze generieke instelling controleren wij het geluid aan de hand van uw persoonlijke muziekvoorkeur. Zo blijft er een optimale en uitgebalanceerde geluidsbeleving over en voelt u uw favoriete muziek zoals deze bedoeld is.
 
Onze audio experts beoordelen deze Honda Civic pakketten met een..
Audio upgrade - 10

10

Onze audio experts beoordelen deze Honda Civic pakketten met een..

 

Waarom Concept 4 Cars?

Als u ervoor kiest om het audio systeem van uw Civic te verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk adviseren wij u om tot de beste audio oplossing te komen voor uw Honda, maar onze service gaat een stuk verder. Van huurauto tot 5 jaar garantie, van rustige wachtruimte tot een kosteloze afstelsessie om het geluidsbeeld nog verder naar uw wens af te stemmen. Door de levering van uitmuntende service en kwaliteit willen wij de verwachting van onze klanten overtreffen. Uw wensen staan bij ons centraal.
Image

Advies van onze specialisten

Centraal gelegen vind u onze prachtige showroom in Ede. Hier krijgt u het beste advies over de mogelijkheden voor uw auto. Op basis van uw persoonlijke wensen en budget komen we samen altijd tot een geweldig klinkende audio oplossing.
Image

Vakkundige montage zonder risico’s

Goed zorgen voor uw kostbare bezit is voor ons vanzelfsprekend. Onze monteurs zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring in de automotive branche. Onze werkwijze hebben wij geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat elk risico op beschadiging van uw Honda is uitgesloten.
Image

Hoogwaardige componenten

Door elk audio component uitvoerig te testen en te evalueren kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij werken alleen met betrouwbare merken en A-klasse producten. Deze zekerheid vertaald zich voor u in 5 jaar garantie op elk project, zowel op de producten als op de montage.

Hoe nu verder?

Graag doen wij u een voorstel om uw Honda Civic te voorzien van een Concept 4 Cars audio upgrade. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken op 0318-640324 (ma-do 09:00 – 18:00 uur, vr 09:00-17:00 uur). Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op voor een advies op maat.