CITROËN C4

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Lekkere volle bastonen die u kunt regelen middels een afstandsbediening.

Audio Upgrade Citroën C4


Voor de Citroën C4 Cactus, C4 AIRCROSS en C4 Space Tourer hebben wij een aantal betaalbare en leuke audio upgrades ontwikkeld. Deze audio upgrades hebben elk hun eigen specifieke karakter. We zetten de beste componenten in voor een aantrekkelijke prijs zodat u gegarandeerd kunt genieten van uw favoriete muziek. Door uw wensen aan te geven helpen wij u graag met de keuze voor 1 van de audio upgrade pakketten. Zo kan het zijn dat u meer volume en een betere klank wilt. Dan is ons pakket Zilver de beste keuze. Bij deze upgrade plaatsen wij een 5 kanaals DSP versterker met 350 Watt RMS, samen met een compacte subwoofer. Deze ingrediënten zorgen voor een weergaloze verbetering in uw Citroën C4. Bij pakket zilver laten we de originele luidsprekers zitten. Vanaf pakket Goud worden deze vervangen voor hoogwaardige luidsprekers. Hiermee kan het systeem nog verder verfijnt worden om zo de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen.


Weinig lage tonen


Uiteraard hebben wij de Citroën C4 aan diverse luistersessies onderworpen. De punten die bij ons naar boven kwamen zijn voor een groot gedeelte te herleiden naar het gebrek aan vermogen van de radio unit. Vanaf een bepaald volume gaan namelijk de luidsprekers kraken. Dit wordt veroorzaakt doordat de radio unit een vervormd signaal geeft bij 75 procent van het volume. De kans is zelfs aanwezig wanneer we langer op dit volume luisteren dat de luidsprekers het begeven. Dit is natuurlijk niet wenselijk en kan alleen voorkomen worden door een extra versterker te koppelen aan de radio unit. Hierdoor klinkt het geluid in de basis al veel harder en hoeft de radio dus minder hard ingesteld te worden. Vanaf pakket Zilver plaatsen wij zo’n versterker. Met de extra subwoofer erbij wordt het helemaal een feest!


Ook geschikt voor mijn Citroën C4?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Citroën C4 Cactus, C4 AIRCROSS, C4 Space Tourer, vanaf bouwjaar 2013 tot heden.

Lease-Auto
Heeft u uw Citroën C4 geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Onder de rechter voorstoel monteren wij een 5 kanaals DSP (digital sound processor) versterker. Deze versterker heeft een vermogen van 400 Watt RMS en een ingebouwde DSP. Met deze DSP zijn we instaat om het geluid volledig aan te passen. Zo kunnen we per frequentie band bepaalde klanken aanpassen. Wanneer we het volledige frequentie bereik middels onze referentie curve afstellen ontstaat er een heerlijk neutraal geluid want volledig in balans is. Voor u als luisteraar geeft dit veel rust aan de oren en zorgt voor een vol en gedetailleerd muziek beeld. In deze Citroën C4 echt een must!

Luidsprekers
In de deuren worden twee nieuwe hoogwaardige woofers gemonteerd, die zorgen voor meer details en een betere weergave van de lage frequenties. De deuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen zodat de nieuwe luidsprekers nog beter gaan klinken. Bijkomend effect is het verminderen van de rijgeluiden door de extra dempingslaag in de deur. Bovenin de deuren monteren wij twee nieuwe tweeters. Deze tweeters zorgen voor een verfijnder geluid met meer details en frisse klanken. De luidsprekers in de achterdeuren / panelen laten we origineel. Op aanvraag zijn ook deze te vervangen.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Goud monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak. Wij hebben voor de Citroën C4 een aantal verschillende modellen. Van ruimte besparend tot absolute krachtpatsers. Wij bepalen samen met u waar uw voorkeur naar uitgaat.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen en heldere details uit de nieuwe luidsprekers. De balans en dynamiek tussen de verschillende tonen is veel beter, en u kunt de bas ook voelen als u dit wilt. De combinatie van de nieuwe luidsprekers en de akoestische demping in de deuren zorgt voor een nog voller geluid met voelbare kickbassen. Wanneer uw favoriete muziek begint zet u hem een tandje harder, het genieten kan beginnen.

Montage 
De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling. Door de plug and play verbinding kunnen wij de subwoofer bij verkoop van de auto uitnemen en zo de originele verbindingen herstellen. U kunt de subwoofer eventueel weer gebruiken in een volgende auto. Voor de montage van de luidsprekers gebruiken wij speciale adapters en aansluitkabels om ook hier de aansluiting plug and play te houden.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

1.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Onder de rechter voorstoel monteren wij een 5 kanaals DSP (digital sound processor) versterker. Deze versterker heeft een vermogen van 350 Watt RMS en een ingebouwde DSP. Met deze DSP zijn we instaat om het geluid volledig aan te passen. Zo kunnen we per frequentie band bepaalde klanken aanpassen. Wanneer we het volledige frequentie bereik middels onze referentie curve afstellen ontstaat er een heerlijk neutraal geluid want volledig in balans is. Voor u als luisteraar geeft dit veel rust aan de oren en zorgt voor een vol en gedetailleerd muziek beeld. In deze Citroën C4 echt een must!

Luidsprekers
Bij pakket zilver behouden we de originele luidsprekers, dit is mogelijk omdat wij de versterker heel nauwkeurig af stellen, en de luidspreker precies het gebied krijgt waar hij zich het lekkerst bij voelt. Bij pakket Goud worden deze luidsprekers wel vervangen voor een nog mooiere klank en groter dynamisch bereik.

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Zilver monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak. Wij hebben voor de Citroën C4 een aantal verschillende modellen. Van ruimte besparend tot absolute krachtpatsers. Wij bepalen samen met u waar uw voorkeur naar uit gaat.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen en heldere details uit de bestaande luidsprekers. De balans en dynamiek tussen de verschillende tonen is veel beter, en kunt u de bas voelen als u dit wilt. Wanneer uw favoriete muziek begint zet hem dan een tandje harder, het genieten kan beginnen.

Montage
De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling. Door de plug and play verbinding kunnen wij de versterker en subwoofer bij verkoop van de auto demonteren en zo de originele verbindingen herstellen. U kunt de versterker eventueel weer gebruiken in een volgende auto.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen                       

1.299,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Met Audio Upgrade pakket Brons zorgen wij voor vol geluid en een glimlach voor een mooie prijs. Eén van de belangrijkste aandachtspunten wordt bij deze upgrade aangepakt. Bij veel auto’s ontbreekt het namelijk aan lage tonen. Door het plaatsen van compacte subwoofer creëren wij een indrukwekkend verschil tegen een zachte prijs. Het geluid wordt hierdoor veel voller en brengt ook een fun factor tijdens het luisteren. U voelt de bassen in de stoel!

Subwoofer
Bij Audio Upgrade pakket Brons monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak van uw auto. Het betreft hier een subwoofer met ingebouwde versterker en afstandsbediening. Het volume van de subwoofer laat zich bedienen door de afstandsbediening die wij in het dashboard kastje van uw auto monteren. Zo kunt u uw favoriete muziek beluisteren met lekker veel lage tonen. Deze subwoofer is voorzien van een 2 tal stekker verbindingen zodat u de subwoofer ook los kunt halen bij gebruik van de complete kofferbak.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen. Doordat de subwoofer een deel van de lage tonen voor zijn rekening neemt, kunt u de lage tonen op de radio iets zachter zetten. Zo ontlast u de luidsprekers en zullen deze nog beter gaan klinken. De hoeveelheid bastonen regelt u zelf. Wanneer uw favoriete muziek begint zet u hem een tandje harder, het genieten kan beginnen.

Montage
De bekabeling vanaf de radio wordt ook middels speciale stekkers gemonteerd, zo ontstaat er geen schade aan de bekabeling. Door de plug and play verbinding kunnen wij de subwoofer bij verkoop van de auto demonteren en zo de originele verbindingen herstellen. U kunt de subwoofer eventueel weer gebruiken in een volgende auto.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

699,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Citroen C4 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten