BMW X5

Goud

3.799,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (10)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 2 werkdagen

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.999,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

1.599,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade BMW X5

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip!


Bent u op zoek naar een Audio Upgrade in uw mooie BMW X5? Bij Concept 4 Cars in Ede bent u aan het juiste adres. Door onze passie voor muziek in auto’s zijn wij in staat om de mooiste Audio Upgrades in uw BMW X5 te monteren met behoudt van uw prachtige interieur. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Audio Upgrade pakket Zilver. Een pakket die een totale transformatie van het geluid in uw X5 verzekerd. Deze upgrade zorgt voor een briljante klank en prachtige details uit uw radio, waardoor uw gehoorzintuigen worden geprikkeld als nooit tevoren. Of u nu onderweg bent naar uw werk of een klein uitstapje maakt naar de supermarkt. Met dit pakket beleeft u tijdens iedere rit gegarandeerd plezier.


Basis audio vs HiFi


Is uw BMW X5 uitgerust met een basis audio systeem dan kunnen wij door het plaatsen van een DSP versterker en 6 nieuwe luidsprekers het geluid enorm verbeteren. Voor uw BMW X5 zijn dan pakketten Zilver of Goud geschikt. Wij vervangen dan de 2 woofers onder de stoelen voor grotere exemplaren. In de deuren wordt een tweeter en woofer geplaatst. Samen met de nieuwe compacte DSP versterker die perfect op de akoestiek van de auto wordt afgesteld krijgt u nog meer zin om een te gaan rijden. 
Is uw BMW X5 voorzien van het HiFi systeem dan kunnen wij met pakket Brons een waanzinnige audio upgrade creëren. Wij vervangen de originele Hifi versterker door een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze versterker is speciaal voor deze BMW ontworpen en haalt het maximale uit uw bestaande luidsprekers. Zo ontstaat de meest ideale audio upgrade in uw BMW X5!

Harman-Kardon
Is uw BMW voorzien van het Harman-Kardon systeem neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken kunnen we een mooie oplossing bedenken.

Bowers & Wilkins
Is uw BMW X5 voorzien van het schitterende Bowers & Wilkins systeem en wilt u nog meer laagweergave in de auto dan kunnen wij een sterke subwoofer bij het systeem plaatsen. Vraag via onze mail naar de mogelijkheden.


Ook geschikt voor mijn BMW X5?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de BMW X5 vanaf bouwjaar 2006 tot heden. Het gaat dan om modelcode E70, F15 en G05.

Lease-Auto
Heeft u uw BMW X5 geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is alleen geschikt als uw BMW X5 voorzien is van het basis audio systeem.  

Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto zit. Bij pakket Goud plaatsen wij een high-end 6 kanaals DSP (digital sound processor) versterker, de beste in zijn klasse met meer dan 800 Watt RMS vermogen. Met deze klasse versterker klinkt het geluid nog warmer en zuiverder en heeft u geen gebrek aan kracht en dynamiek. Alle instrumenten tekenen zich scherp af op de voorruit. Deze Audio Upgrade past het beste bij uw BMW X5 en is van een hogere kwaliteit dan het Bowers & Wilkins systeem.

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij de beste 2 weg luidsprekerset die er gemaakt wordt. Deze set bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers en twee tweeters en een scheidingsfilter. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid. Met deze luidsprekerset bent u gegarandeerd van de meest zuivere klanken.

Luidsprekers achterin
In de achterdeuren monteren wij hoogwaardige 2 weg luidsprekers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik wat de originele breedband luidspreker niet kan. Om de luidspreker heen worden ook de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan.

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw X5 zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de twee woofers voor de meest krachtige woofers in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de BMW X5, de laagweergave is na montage erg indrukwekkend!

Resultaat
Met de plaatsing van de beste luidsprekers die in een BMW gemonteerd kunnen worden en de beste DSP versterker in zijn klasse garanderen wij een top kwaliteit geluidssysteem wat het Bowers & Wilkins meer dan overtreft. Nieuwsgierig hoe pakket Goud klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 2 dagen nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

3.799,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud 


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is alleen geschikt als uw BMW X5 voorzien is van het basis audio systeem.

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer u het huidige geluid matig vindt en opzoek bent naar meer beleving en volume. Bij pakket Zilver plaatsen wij een krachtige 4 kanaals DSP (digital sound processor) versterker, hiermee worden de voorste luidsprekers in de deuren en onder de stoelen versterkt en akoestisch aangepast.  

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers en twee tweeters en een scheidingsfilter. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid. 

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw X5 zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de twee woofers voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de BMW X5, de laagweergave is na montage meer dan genoeg! 

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume meer ruimtelijkheid.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

2.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver 


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is alleen geschikt als uw BMW X5 voorzien is van het basis audio systeem. 

Wij vervangen de huidige 205 watt sterke HiFi versterker van BMW voor een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze slimme versterker geeft aan alle luidsprekers de krachten en klanken die ze verdienen. Zo krijgen de 2 subwoofers alleen al het 3 dubbele aan vermogen!

* Is uw X5 uitgerust met iDrive 7 en de digitale cockpit dan geldt een meerprijs op pakket Brons

DSP Versterker
Met de interne DSP (digital sound processor) kunnen wij het geluid compleet voor u aanpassen. Door het systeem met speciale meetapparatuur te meten en op de juiste manier af te stellen is de kwaliteits toenamen aanzienlijk. Het geluid zal nu meer "live" klinken, het stereobeeld wordt veel beter. Volume, bas-tonen en details gaan allemaal naar een hoger niveau. Dit systeem klinkt beter dan het Harman Kardon systeem!

Luidsprekers
Naast deze upgrade bieden we ook de mogelijkheid om de bestaande 6 0f 8 luidsprekers te vervangen voor betere exemplaren, dit heeft een meerprijs. Hiermee kunnen we de 7 kanaals DSP versterker naar een nog hoger niveau afstellen zodat de geluidskwaliteit en beleving nog beter wordt.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                       

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

1.599,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS 

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie BMW X5 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto