BMW 5 SERIE

Goud

3.799,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (10)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 2 werkdagen

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

2.999,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

1.599,-

incl. montage
 •  DSP versterker
 •  Woofers (2)
 •  Luidsprekers (4)
 •  Persoonlijke afstelling
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?
Strakke bastonen, meer volume, meer details en een betere balans.

Audio Upgrade BMW 5 serie

BELANGRIJK: de tabel hierboven is leidend qua informatie en prijs. De teksten hieronder moeten nog geactualiseerd worden. Bedankt voor uw begrip!


Heeft u het gevoel dat u uw audio in de BMW 5 Serie nog beter kan? Dat klopt wij hebben voor uw BMW 5 serie een aantal audio upgrades.
Bent u opzoek naar een audio upgrade voor uw BMW 5 Serie? Wij kunnen uw BMW voorzien van een aantal verschillende audio upgrades. Afhankelijk van uw model 5 Serie en wensen hebben wij een aantal audio upgrades voor u. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van car audio hebben onze specialisten diverse upgrades weten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de beleving van het merk BMW. Wat dacht u bijvoorbeeld van Audio Upgrade pakket Zilver. Een pakket die een totale transformatie van het geluid in uw 5 serie verzekerd. Deze upgrade zorgt namelijk voor meer muziek volume uit uw radio, waardoor uw gehoorzintuigen worden geprikkeld als nooit tevoren. Of u nu onderweg bent naar uw werk of een klein uitstapje maakt naar de supermarkt. Met dit pakket beleeft u tijdens iedere rit gegarandeerd plezier.


Basis audio vs HiFi


Is uw BMW 5 Serie uitgerust met een basis audio systeem dan kunnen wij door het plaatsen van een DSP versterker en 6 nieuwe luidsprekers het geluid enorm verbeteren. Voor uw BMW 5 Serie zijn dan pakket Zilver geschikt. Wij vervangen dan de 2 woofers onder de stoelen voor grotere exemplaren. In de deuren wordt een tweeter en woofer geplaatst. Samen met de nieuwe compacte DSP versterker die perfect op de akoestiek van de auto wordt afgesteld krijgt u nog meer zin om een te gaan rijden.

Is uw BMW 5 Serie voorzien van het HiFi systeem dan kunnen wij met pakket Brons en Zilver een waanzinnige audio upgrade creëren. Wij vervangen de originele Hifi versterker door een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze versterker is speciaal voor deze BMW ontworpen en haalt het maximale uit uw bestaande luidsprekers. Zo ontstaat de meest ideale audio upgrade in uw BMW 5 serie!

Harman-Kardon
Is uw BMW voorzien van het Harman-Kardon systeem? Dan bieden wij met pakket Goud een perfecte upgrade. Met het vervangen van de meest relevante luidsprekers en een krachtige DSP versterker die het beste uit het geluidssysteem naar boven haalt.


Ook geschikt voor mijn BMW 5 serie?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de BMW 5 Serie vanaf bouwjaar 2004 tot heden. Zowel voor de Coupe, Cabrio en Gran Coupe modellen. Het gaat dan om de types E60, E61, F07, F10, F11, G30, G31

Lease-Auto
Heeft u uw BMW 5 Serie geleased via Private lease of zakelijk lease en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt als uw BMW 5 Serie voorzien is van het Harman Kardon systeem.

Audio Upgrade pakket Goud kiest u wanneer u een echte muziek liefhebber bent en vaak in de auto zit. Bij pakket Goud plaatsen wij een krachtige meerkanaals DSP (digital sound processor) versterker, hiermee worden alle kanalen en luidsprekers (16) versterkt en digitaal aangepast. Alle opties van het Harman Kardon systeem blijven werken, maar dan met een veel betere en strakkere geluidskwaliteit. Het ultieme concertzaal geluid is dan mogelijk (uiteraard met de juiste muziek!)

Luidsprekers voordeuren
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige 2 weg luidsprekerset die bestaat uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers en twee tweeters en een scheidingsfilter. Door deze luidsprekerset te kiezen zorgen we voor nog meer frisheid en betere plaatsing van het geluid.

Woofers
Bij het Harman Kardon audio systeem van uw 5 Serie zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 21 cm. Met audio upgrade Goud vervangen wij de twee woofers voor sterkere exemplaren in de dezelfde maat en vorm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de BMW 5 Serie, de laagweergave is na montage meer dan genoeg!.

Overige luidsprekers
De overige luidsprekers zoals de center, achterdeuren en hoedenplank blijven van Harman Kardon. We kunnen namelijk middels de DSP de klank enorm verbeteren waardoor vervangen niet noodzakelijk is.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Doordat ook de luidsprekers in de achterdeuren / panelen zijn aangepast en versterkt beleeft u de muziek nog intenser met meer volume meer ruimtelijkheid. Nieuwsgierig hoe pakket Goud klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

3.799,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt als uw BMW 5 Serie voorzien is van het basis of HiFi audio systeem.

Audio Upgrade pakket Zilver kiest u wanneer u vaak in de auto zit en u lekker van de muziek wilt genieten. Als eerste plaatsen we een sterke 7 kanaals DSP (digital sound processor) versterker. Deze versterker is een must voor uw 5 serie. Hij haalt het volume enorm op. Door de juiste afstelling van het systeem middels speciale software en meet-technieken, ontstaat er een soepele balans tussen alle frequenties. Daarnaast zal de dynamiek enorm toenemen.

Deze DSP versterker is voorzien van de nieuwste technieken en zal probleemloos in uw auto functioneren. Alle waarschuwingsgeluiden die het systeem geeft, zoals PDC en gong blijven werken.

Luidsprekers
In de voordeuren monteren wij een hoogwaardige luidsprekerset bestaande uit twee woofers die dezelfde pasvorm hebben als de originele BMW speakers, twee tweeters en scheidingsfilters. Hiermee zorgen we voor een groot frequentie bereik wat de originele breedband luidspreker niet kan weergeven. Om de luidspreker heen worden ook de nodige akoestische materialen aangebracht om hinderlijke resonanties tegen te gaan.

Optionele tweeter behuizing (basis audio)
Heeft u het basis audio systeem dan zijn er voor de tweeters optionele tweeter behuizingen verkrijgbaar bij de BMW dealer. Indien u hiervoor kiest dan brengt dit een meerprijs met zich mee maar is de tweeter wel mooi afgewerkt in de stijl van de auto. Tevens zorgt de hogere plaatsing van de tweeters voor een mooiere en betere spreiding van de muziek.

Woofers
Bij het basis audio systeem van uw BMW 5 Serie zijn twee woofers geplaatst onder de voorstoelen. Deze dienen om de lage tonen weer te geven. De woofers hebben een formaat van 16 cm. Met audio upgrade Zilver vervangen wij de twee woofers voor sterkere exemplaren in de maat 20 cm. Zo zijn we zeker van een voller en zwaarder geluid. Deze twee woofers zorgen ervoor dat u geen extra subwoofer nodig heeft in de 5 serie, de laagweergave is na montage meer dan genoeg!

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat volledig in balans is. Doordat alle frequenties volgens onze speciale referentiecurve zijn ingeregeld klinkt de muziek zoals hij is opgenomen. Door de aanpassing in de verschillende looptijden van de luidsprekers klopt het stereobeeld en wordt de plaatsing van instrumenten zichtbaar op het dashboard. U ziet een denkbeeldige zangeres in het midden onder de spiegel zingen! Nieuwsgierig hoe pakket Zilver klinkt? Wij laten u het verschil graag horen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloze geluidsdemo bij ons in de showroom. Dit kunt u het beste doen door het aanvraagformulier in te vullen.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben we uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

2.999,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is alleen geschikt als uw BMW 5 Serie voorzien is van het HiFi systeem.

Wij plaatsen achter de huidige 205 watt sterke HiFi versterker van BMW een 7 kanaals DSP versterker met meer dan 600 Watt RMS. Deze slimme versterker geeft aan alle luidsprekers de krachten en klanken die ze verdienen. Zo krijgen de 2 subwoofers alleen al het 3 dubbele aan vermogen!

Luidsprekers
Wilt u voor het maximale gaan, luistert u bijvoorbeeld op hoge volumes, dan raden wij pakket Zilver aan. Hierbij vervangen we ook de belangrijkste luidsprekers aan de voorkant.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen een lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

1.599,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie BMW 5 serie Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto