Audio upgrades voor uw BMW


BMW kiest met de basis audio-installatie voor een setup met 2 luidsprekers in de voordeuren, 2 onder de stoelen en 2 in de achterdeuren dan wel de hoedenplank. Hierdoor mist het geluid toch wat frisse details en dynamiek in de hoge- en lage tonen waardoor het geluid dof klinkt met weinig detaillering.
Voor alle BMW modellen hebben we speciale audio upgrades samengesteld die door de toevoeging of vervanging van betere luidsprekers en een DSP (digital sound processor) versterker de muziek volledig tot hun recht laten komen. Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die perfect bij de kwaliteit van uw BMW passen. Dit resulteert in een geluidskwaliteit die erg fijn is om naar te luisteren met een toename van details, volume en dynamiek.
Onze audio upgrades worden op een plug&play manier in uw auto gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen. Daarnaast is deze installatie eenvoudig door ons te demonteren zodat u na verkoop van uw auto deze spullen weer kunt gebruiken in uw volgende BMW.
Is uw BMW reeds voorzien van een Harman Kardon installatie dan kunnen wij deze in overleg ook voorzien van een maatwerk audio upgrade.

Merken die wij gebruiken
Voor uw BMW hebben wij de keuze uit een aantal merken zoals GLADEN BOXMORE BMW met Mosconi versterkers, Match BMW luidsprekers en versterkers. Iedere set heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Hierdoor kan het zijn dat we bij de ene upgrade kiezen voor een systeem wat volledig van GLADEN BOXMORE is en in een andere situatie een volledige Match BMW upgrade. De keuze of wij kiezen voor GLADEN BOXMORE of Match hangt af van uw model BMW, uw pakket keuze en welk audio systeem gemonteerd zit af-fabriek.

BMW voorzien van het standaard audio systeem
Wanneer uw BMW is voorzien van het standaard audio systeem, herkenbaar aan het ontbreken van de tweeters in de spiegeldriehoeken, kiezen wij voor een GLADEN BOXMORE BMW upgrade met Mosconi versterker. Deze combinatie zorgt voor een betrouwbaar systeem met een erg hoge geluidskwaliteit, veel volume en krachtige bassen.
BMW voorzien van het HiFi (676) OEM audio systeem
Wanneer uw BMW reeds voorzien is van een HiFi systeem kiezen wij voor het Match BMW upgrade. Hierbij vervangen we de originele HiFi versterker voor de Match UP7BMW versterker. Dit is een 7 kanaals DSP versterker die perfect integreert in uw BMW. Middels het nauwkeurig afstellen van deze DSP versterker en het grote vermogen kunt u naar kraakheldere muziek luisteren en genieten van het extra volume en de volle klanken. Wanneer u ook de luidsprekers wilt laten vervangen gebruiken wij de speciaal ontworpen luidsprekers van Match. Die zijn volledig compatible met de Match UP7BMW versterker en hiermee ook de goede “match”.

Geluidskwaliteit
De uiteindelijke resultaten die wij behalen met onze BMW audio upgrades zijn voor een groot deel afhankelijk van de nauwkeurigheid en precisie van het afstellen van de DSP (digital sound processor). Of we nu de luidsprekers van GLADEN BOXMORE kiezen of de luidsprekers van Match maakt voor het resultaat niet veel uit, beide zijn aan elkaar gewaagd. De grootste stappen maken we met de juiste meetapparatuur, software en afstelling van de versterker. Dit is een zeer specialistische handeling en kan uw geluidssysteem de juiste beleving en passie geven.