AUDI Q3 

Goud

2.499,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag

Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, veel meer volume, heldere details en krachtige klanken.

Zilver

1.699,-

incl. montage
 •  Passieve Subwoofer
 •  DSP versterker
 •  Luidsprekers (4)
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: 1 werkdag


Wat kunt u verwachten?

Lekkere volle bastonen, meer volume, meer details en een dynamischer geluid.

Brons

899,-

incl. montage
 •  Actieve Subwoofer
 •  Versterker (ingebouwd)
 •  Luidsprekers 
 •  Akoestisch dempen
 •  Montage: Halve werkdag


Wat kunt u verwachten?
Volle en voelbare lage tonen

Audio Upgrade Audi Q3


Voor de elegante Audi Q3 hebben wij een aantal leuke audio upgrades ontwikkeld. Deze audio upgrades zijn geschikt als uw Audi Q3 is voorzien van het basis audio systeem of het Audi Sound systeem. De upgrades hebben we zo ingedeeld dat er voor iedere wens een oplossing is. Wilt u alleen extra lage tonen en diepe bassen, kies dan pakket Brons. Dan monteren wij een subwoofer die voorzien is van een 250 Watt zware versterker en een afstandsbediening. Hiermee worden de lage tonen vol en rijk aangevuld op de overige klanken. U krijgt voelt meer de muziek wat zorgt voor een intensere beleving. Wilt u meer volume, meer details en een betere klank, kies dan pakket Zilver of Goud. Dan voegen wij een extra versterker toe die alle luidsprekers versterkt. Deze versterker is voorzien van een Digital Sound Processor of het geluid verder te optimaliseren. Op basis van een aantal luistersessies in de Audi Q3, zijn onze audio upgrades ontwikkeld en geperfectioneerd.


Luistersessie Audi Q3


Het geluid wat de Audi Q3 met Audi Sound Systeem produceert is vergelijkbaar met de klank in de Audi A3. Wij worden ook hier niet echt warm van het geluid. Voor deze auto adviseren wij pakket Zilver of Goud. Met deze 2 upgrades kunnen we het geluid volledig beïnvloeden zodat er een mooie warme klank overblijft. Door de subwoofer en het toegenomen volume kunt u genieten van uw playlist of favoriete radio zender.

Bang & Olufsen
Is uw Audi Q3 uitgerust met het Bose (tot 2017) of Bang & Olufsen audio systeem en bent u niet helemaal tevreden, neem dan contact met ons op.


Ook geschikt voor mijn Audi Q3?


Onze audio upgrades zijn geschikt voor de Audi Q3 vanaf 2012 voorzien van het Basis of Audi Sound Systeem.

Lease-Auto
Heeft u uw Q3 geleased en overweegt u een audio upgrade uit te laten voeren? Wij werken uitsluitend met originele koppelstekkers, zodat we niet in de bekabeling van uw auto hoeven te knippen. Door deze plug and play verbinding is de installatie weer makkelijk te demonteren aan het einde van de lease periode en over te zetten naar een nieuwe auto.


Audio Upgrade pakket Goud


Pakket Goud is geschikt voor het Basis of Audi Sound systeem.

Bij pakket Goud zorgen we voor een mooie en volle sound. Rijk aan details, krachtige bassen en een goede tonale balans. De combinatie van de nieuwe luidsprekers in het dashboard en voordeuren, aangestuurd door de DSP versterker en ondersteund door de subwoofer, laten u genieten van uw dagelijkse rit met fijne muziek.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren worden vervangen voor hoogwaardige en sterkere woofers. Deze woofers kunnen meer vermogen aan en zullen strakker klinken. Daarnaast geven ze de stemmen en instrumenten veel beter weer. Zo kunnen wij de DSP versterker nog preciezer afstellen wat tegoeden komt van de klank.

Tweeters voorin
In de raamlijsten (model 2018) of dashboard (2012) plaatsen we nieuwe tweeters. Deze tweeters hebben een hoger dynamisch bereik en zullen minder snel vervormen. Goede tweeters zijn erg belangrijk om het volle geluidsspectrum in de muziek weer te geven en dus onmisbaar in een goede audio installatie.

Akoestische demping
De voordeuren worden voorzien van diverse akoestische dempingsmaterialen. Dit doen wij om een sterke basis te vormen voor de nieuwe luidsprekers, en deze zo maximaal te laten presteren. De lage tonen worden hierdoor strakker weergegeven en het totale geluid klinkt veel voller. Ook worden resonanties en rammels tot een minimum beperkt door de toepassing van deze materialen.

Luidsprekers achterin
In de Audi Q3 zitten 2 luidsprekers per kant in de achterdeuren, bestaande uit een tweeter en een woofer. Deze luidsprekers blijven origineel maar worden wel aangestuurd door de nieuwe DSP versterker. Hiermee kunnen we de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid ruimtelijker en vooral beter klinkt.

Subwoofer
Als subwoofer hebben we een aantal keuzes. Zo kunnen we een variant plaatsen die in de ruimte van het reservewiel past. Ook zijn er een aantal modellen die tegen de achterbank geplaatst worden. Bij iedere subwoofer wordt een mooie warme bastoon door de auto geproduceerd en vult het frequentie gebied mooi op. Samen bespreken we welke optie voor u het beste is.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid dat volledig in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Nu kun je opzoek naar een favoriete playlist om zo je ritjes met veel plezier af te leggen. Ten opzichte van pakket zilver zal deze upgrade nog gedetailleerder en soepeler klinken. Door de nieuwe luidsprekers is de DSP versterker nog secuurder af te stellen.

Montage 
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto 1 dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE GOUD

Waarom goud?

Ultiem kippenvel-moment

Strakker klinkend geluid

Nog efficiëntere instellingen van DSP versterker

2.499,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket goud


Audio Upgrade pakket Zilver


Pakket Zilver is geschikt voor het Basis of Audi Sound systeem.

Met Audio upgrade Zilver zorgen we voor een natuurlijke en neutrale tonale balans in de auto. Door de plaatsing en afstelling van een DSP versterker pakken we de probleem gebieden in de Q3 aan. Samen met de subwoofer zorgen we voor een volle en gedetailleerde klank bij een hoog volume.

Luidsprekers voordeuren
De luidsprekers in de voordeuren blijven origineel. Dit is mogelijk omdat wij de nieuwe versterker heel nauwkeurig afstellen. Hiermee voorkomen we dat de originele luidsprekers overbelast worden en veel beter gaan klinken dan in de originele situatie het geval is. Deze luidsprekers kunnen uiteraard altijd nog vervangen worden, wanneer u opzoek bent naar meer expressie en details in de muziek.

Luidsprekers achterin
In de Audi Q3 zitten 2 luidsprekers per kant in de achterdeuren, bestaande uit een tweeter en een woofer. Deze luidsprekers blijven origineel maar worden wel aangestuurd door de nieuwe DSP versterker. Hiermee kunnen we de klank en het volume aanpassen waardoor het geluid ruimtelijker en vooral beter klinkt.

Subwoofer
In de kofferbak van uw Audi Q3 plaatsen wij een compacte subwoofer. Deze subwoofer is voorzien van een stekkerverbinding, zodat u deze ook uit kunt nemen. Deze subwoofer is de kers op de taart. Vanuit de kofferbak worden de lage tonen door de auto verspreid zodat u de muziek zelfs voelt. Met een subwoofer maakt u de beleving compleet, naast het luisteren naar de muziek, voelt u ook de trillingen.

Resultaat
Na montage en afstelling van dit pakket kunt u genieten van een heerlijk geluid wat mooi in balans is. Hierdoor klinkt de muziek realistischer en komen stemmen en instrumenten tot leven. Het volume is bijna verdubbeld, dit geeft die extra dimensie en kick tijdens het luisteren.

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een dagdeel nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE ZILVER

Waarom zilver?

Complete transformatie

Hoorbare details en egaal geluid

Geluid is naar eigen smaak af te stellen

1.699,-

Inclusief montage

Ik heb interesse in pakket zilver


Audio Upgrade pakket Brons


Pakket Brons is alleen geschikt voor het Basis of Audi Sound systeem.

Bij pakket Brons monteren wij een sterke en compacte subwoofer, die zorg draagt voor de lage tonen. Hierdoor krijgt de muziek een heerlijke boost en zijn de baspartijen goed voelbaar in uw rug. Een subwoofer zorgt voor een beetje sensatie in de Q3. Met de bijgeleverde afstandsbediening bent u zelf de baas over de bassen.

Resultaat
Elk nummer wat u luistert krijgt een beetje extra schwung mee door de voelbare bas aanslagen van de subwoofer. Deze gaan door de hele auto heen en geven een aangenaam gevoel, en bij sommige muziek zelfs een kick. Zo ook in deze Audi Q3!

Montage
Voor montage van deze audio upgrade hebben wij uw auto een halve dag nodig, dit gaat op afspraak. U kunt eventueel gebruik maken van een leenfiets, werkplek met Wifi of tegen betaling een huurauto. Op onze hospitality pagina leest u alles over onze extra services.


UW HUIDIGE SITUATIE


AUDIO UPGRADE BRONS

Waarom brons?

Indrukwekkend verschil tegen lage prijs                        

Strakke en voelbare bas

Herbruikbaar in uw volgende auto

899,-

Inclusief montage

IK HEB INTERESSE IN PAKKET BRONS

Audio Upgrade pakket keuze


Bent u geïnteresseerd in één van de drie Audi Q3 Audio Upgrade pakketten die u hierboven heeft gezien? Laat het ons via onderstaand formulier weten. Door het invullen van dit formulier weten wij precies voor welk type auto u een pakket zou willen en wat uw wensen zijn. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.

Twijfelt u over uw keuze en wilt u liever eerst komen luisteren? Dat kan! U kunt in het aanvraagformulier aangeven of u interesse heeft in een geluidsdemo bij ons in de showroom. Onze expert zal tijdens het contactmoment samen met u kijken naar een geschikte datum en tijd. Benieuwd wat zo’n geluidsdemo precies inhoudt? Bekijk onze geluidsdemo pagina voor meer informatie.


Keuze uit meerdere modellen subwoofers

5 jaar garantie

Ook voor uw leaseauto

Eenvoudig over te zetten naar een nieuwe auto