Aston Martin


In een Aston Martin komen worden alle zintuigen extreem geprikkeld. Het leer kriebelt heerlijk in je neus. De motor en uitlaat zijn een sensatie voor je oren. Je ogen genieten constant van het mooie interieur en de prachtige details. Helaas kunnen we dit niet zeggen over de muziekinstallatie.

De standaard installatie van bijvoorbeeld een DB9 bestaat uit 4 keer een 10 cm luidspreker en achter de stoelen een kleine subwoofer. Op laag volume klinkt het nog aardig maar op hoog volume komen de luidsprekers echt te kort.
Onze audio-upgrades voor alle Aston Martin modellen beginnen met de toevoeging van een andere subwoofer, een set nieuwe luidsprekers en een sterke 6 kanaals DSP-versterker voor een fantastische sensatie.
Wij kiezen voor duurzame en hoogwaardige componenten die perfect passen bij de exclusiviteit van deze fantastische auto’s.
Ons streven is om het interieur van de Aston Martin volledig origineel te houden. De luidsprekers en versterker komen achter de originele panelen te zitten. U ervaart alleen het genot van deze fantastische muziek beleving.

Aston Martin audio Upgrade aanvragen